Mobilna medicinska sestra

Milentija Popovića 32a, (lokal L-35)

Ambulanta Mobilna medicinska sestra je pravo rešenje uvek kada Vam je potrebna profesionalna zdravstvena nega beba, dece, odraslih, starih i bolesnih lica. Dodatna pogodnost je usluga pomoći u kući koja ne mora biti uslovljena medicinskom po...
Pročitaj više

Lekarska ordinacija Hipokrat

Program zdravstvenih pregleda u ordinaciji "HIPOKRAT" Hotel Hyatt Beograd. U ovoj ordinaciji radi Prim. Dr. Ljuban Čokanović spec. med. rada koji ima 30 godina radnog iskustva.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Lekarske ordinacije
Pitaj firme

Lekarska ordinacija Familia

Lekarska ordinacija Familia nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na broju 144. Ginekološka ordinacija posvećena malignim oboljenjima vezanim za ženski organizam.

Lekarska ordinacija Ming

Lekarska ordinacija Ming nalazi se na teritoriji opštine Novi Beograd u ulici Pante Tutundžića 54. Naša ordinacija Vam pored pregleda iz opšte prakse i stručne dijagnostike nudi i usluge akupunkture.

Lekarska ordinacija Kosa

Lekarska ordinacija Kosa nalazi se na teritoriji opštine Novi Beograd u ulici Majora Branka Vukosavljevića 48. Specijalnost naše ordinacije je urologija, lečenje i hirurški zahvati iz ove oblasti medicine.

Lekarska ordinacija Epilion

Lekarska ordinacija Epilion nalazi se na Novom Beogradu u TC Ušće u ulici Bulevar Mihajla Pupina 4. U našoj ordinaciji radimo sve vrste dermatoloških pregleda i dijagnostiku.

Lekarska ordinacija Dr Tišma

Lekarska ordinacija Dr Tišma nalazi se na Bežanijskoj kosi u ulici Ljubinke Bobić 26/1. Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju .

Lekarska ordinacija Fiziotim

Lekarska ordinacija Fiziotim nalazi se na Novom Beogradu u ulici Dusana Vukasovica 40/2. Ordinacija za rehabilitaciju i fizikalnu terapiju sa dugogodišnjim radnim iskustvom.

Lekarska ordinacija Dr Rodic

Lekarska ordinacija Dr Rodic nalazi se na Novom Beogradu u ulici Nedeljka Gvozdenovica 11. U našoj ordinaciji radimo stručnu rehabilitaciju i fizikalne vežbe i fizikalnu terapiju sa osobama koji imaju potrebu za tim.

Lekarska ordinacija 011 Medical Group

Lekarska ordinacija 011 Medical Group nalazi se na Novom Beogradu u ulici Gandijeva 176. Naša uska specijalnost u oblasti medicine je ginekologija i akušerstvo.

Lekarska ordinacija Dynamic Medic

Lekarska ordinacija Dynamic Medic nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Zorana Đinđića 99. U našoj ordinaciji možete da uradite sve vrste pregleda iz oblasti intrne medicine, ginekologije, endokrinologije, reumatologije, fizikalne med...

Lekarska ordinacija Mkm

Lekarska ordinacija Mkm nalazi se na Novom Beogradu u ulici Gandijeva 148. Radimo sve vrste opštih klasičnih pregleda kao i preglede iz oblasti otorinolaringologije.

Lekarska ordinacija Mobilna Sestra

Lekarska ordinacija Mobilna Sestra nalazi se na Novom Beogradu u ulici Milentija Popovića 32a. Ukoliko vam je potrebna zdravstvena nega, kućna nega, radimo na terenu 24h dnevno smo dostupni.

Lekarska ordinacija Medicor

Lekarska ordinacija Medicor nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Umetnosti 15/1. Naš stučan tim radi kompletnu ultrazvučnu dijagnosti, ultrazvuk cele trbušne duplje možete da uradite u našoj lekarskoj ordinaciji u Beogradu.

Lekarska ordinacija Bioeliksir

Lekarska ordinacija Bioeliksir nalazi se na teritoriji opštine Novi Beograd u ulici Bulevar Mihajla Pupina 10z. Naša lekarska ordnacija se orijentiše na kožna i druga oboljenja kao što su psorijaza, dermatitis, alergije

Lekarska ordinacija Dr. Durbaba - Onkomedikus

Lekarska ordinacija Dr-Durbaba-Onkomedikus nalazi se u ulici Gandijeva 71, lokal 1, blok 64,na teritoriji opštine Novi Beograd. U našoj ordinaciji radi ljubazno i profesionalno osoblje koje Vas očekuje od prijemnog šaltera do lekara specija...

Lekarska ordinacija Dr. Lukic

Lekarska ordinacija Dr. Lukic nalazi se na Novom Beograd u Bulevaru Zorana Đinđića 88. Naša lekarska ordinacija pruža potpunu ginekološku zaštitu i negu ženama u svim fazama života od adolescencije do menopauzalnog perioda.

Lekarska ordinacija Arsenovic

Lekarska ordinacija Arsenovic nalazi se u ulici Jurija Gagarina 229 na teritoriji opštine Novi Beograd. Ordinacija opšte medicine gde naš tim medicinskih stručnjaka svakom pacijentu posvećuje dovoljno vremena i pažnje,u prijatnom ambijentu....

Lekarska ordinacija Dr Ristic Gombo

Lekarska ordinacija Dr Ristic Gombo nalazi se na Novom Beogradu u ulici Aleksinačkih rudara 28. Ordinacija opšte medicine. U prijatanom ambijentu naše ordincije dočekaće Vas ljubazno osoblje i učiniće da Vaša poseta bude jedno prijatno iskus...

Lekarska ordinacija Angelica

Lekarska ordinacija Angelica nalazi se u ulici Bulevar Mihajla Pupina 10g, na teritoriji opštine Novi Beograd. U našoj ordinaciji radi stručan tim doktora koji će vam pomoći da uradite koji god pregled želite.

Lekarska ordinacija Per Medica

Lekarska ordinacija Per Medica nalazi se u ulici Nehruova 51a na teritoriji opštine Novi Beograd. Naša ordinacija je specijalistička ordinacija interne medicine.

Lekarska ordinacija Dr. Zlata Jovanović - Ignjatović

Lekarska ordinacija Dr. Zlata Jovanović - Ignjatović nalazi se na teritorije opštine Novi Beograd u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 76/16. Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Lekarska ordinacija Dr. Uzelac

Lekarska ordinacija Dr. Uzelac nalazi se na adresi Proleterske solidarnosti 31, lokal 20, Blok 22 na teritoriji opštine Novi Beograd. U našoj ordinaciji o zdravlju Vaše dece brinu pedijatri sa višegodišnjim iskustvom, tu su i konsultanti i...

Lekarska ordinacija Dr Sanja Popović

Lekarska ordinacija Dr Sanja Popović se nalazi na Novom Beogradu u ulici Španskih boraca 38a, u blizini Beogradske arene. Naša stomatološka ordinacija nudi širok asortiman stomatoloških usluga.

Lekarska ordinacija Epiliop

Lekarska ordinacija Epiliop smeštena je u Ušće Shopping Centru na Novom Beogradu. Specijalistička dermatološka ordinacija pruža priliku za isticanje prirodne lepote.

Lekarska ordinacija Milbo dent

Lekarska ordinacija Milbo dent nalazi se na Novom Beogradu u ulici Nehruova 51 u blizini Doma zdravlja. U našoj stomatološkoj ordinaciji Vam možemo pružiti sve neophodne stomatološke usluge.

Lekarska ordinacija Dr Lukić

Lekarska ordinacija Dr Lukić nalazi se u Bulevaru Zorana Đinđića 88 na Novom Beogradu u blizini novog Merkatora. Ginekološka ordinacija koja pruža potpunu ginekološku zaštitu i negu ženama u svim fazama života.

Lekarska ordinacija Akugin

Lekarska ordinacija Akugin nalazi se na teritoriji opštine Novi Beograd u ulici Goce Delčeva 39. Kod nas možete uraditi sva ispitivanja u oblasti ginekologije i akušerstva.

Idi na vrh strane