O nama - HOLISTIK DŽARIĆ SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA


Holistik Džarić specijalistička ordinacija počela je sa radom marta 2018. godine sa ciljem da pored klasičnog medicinskog pristupa pacijentima omogući i integrativni vid lečenja. U rad prve privatne ordinacije na Aerodromu u Kragujevcu, konsultativno su uključeni vrhunski stručnjaci iz različitih oblasti medicine, u skladu sa potrebama pacijenata.

Kombinujući znanje klasične medicine sa neinvazivnom holističkom medicinom, specijalistička ordinacija Holistik Džarić obezbeđuje celovit pristup Vašem zdravlju. Pored pregleda u našoj prijatnoj i moderno opremljenoj ordinaciji, nudimo mogućnost kućnih poseta lekara opšte i interne medicine.

Kada je u pitanju domen klasične medicine, ordinacija Holistik Džarić nudi preglede:

U ordinaciji se vrše i holistički pregledi lekara kvantne medicine:

 • -Kvantno magnetna analiza tela
 • -Terapija ventuzama
 • -MRT-mikrorezonantna terapija (akumpunktura bez igala)
 • -BARS antistres terapija.

Prema shvatanju holističke medicine, telo je jedinstven organizam, a simptomi koje čovek navodi posmatraju se kao simptomi narušenog zdravlja. Za razliku od klasične medicine koja se oslanja na lekove i hirurgiju, pri čemu se otklanjaju samo posledice, a ne i uzrok problema, holistička medicina je celovita, nežna i blaga, i deluje na čitav niz problema odjednom. Ona pronalazi uzrok i jedinstvenim lekom tretira ceo organizam. Kod holističke medicine ključno je strpljenje pacijenta i redovno uzimanje ili dolazak na terapije, jer kao što se ni uzroci nisu odjednom pojavili tako se ne mogu odjednom ni otkloniti.

Mikrotalasna rezonantna terapija (MRT) je vrsta terapije u okviru kvantne medicine koja je zasnovana na lečenju bez upotrebe medikamenata. Njena efikasnost se ogleda u sposobnosti samog organizma da ukloni postojeći poremećaj u prisustvu odgovarajućih elektromagnetnih talasa iz spoljne sredine. Delovanjem milimetarskih elektromagnetnih talasa na biološki aktivne tačke na telu, popravlja se poremećena ravnoteža „elektromagnetnog skeleta“ organizma i time otklanjaju poremećaji funkcija.

Mikrotalasna rezonantna terapija svojim holističkim pristupom pozitivno deluje u lečenju mnogih oboljenja i čitavog niza problema koji prate osnovne poremećaje u celom organizmu. Primenom MRT metode koje se vrši ambulantno, značajno se smanjuje potreba za medikamentima, koji se u pojedinim slučajevima i sasvim isključuju, za duže ili kraće vreme.

U pitanju je potpuno ekološki čista terapija koja bolest suzbija na prirodan i biofizički način. Još jedna prednost MRT metode u poređenju sa klasičnom akupunkturom jeste smanjena opasnost od prenošenja side ili drugih bolesti vezanih za primenu lekova u obliku inekcija. Kontraindikacije su vrlo retke i gotovo da ih nema.

Tretman ventuzama efikasno oslobađa od bola u leđima, neprijatne napetosti u mišićima, otoka, ukočenosti, doprinosi eliminaciji toksina, poboljšanju imuniteta i metabolizma. Ova drevna tehnika kineske tradicionalne medicine jednostavno, efikasno i bezbolno pokreće cirkulaciju tečnosti, krvi i vitalne energije u celom organizmu. Na taj način se jačaju funkcije svih organa, poboljšava se opšte stanje organizma i vrši detoksikacija. Zbog snažnog efekta na cirkulaciju tečnosti, tretman ventuzama postiže odlične rezultate u tretiranju celulita i praktikuje se kao neizostavni deo kozmetološkog tretmana.

Kvantno magnetna analiza tela obuhvata preko 40 grupa parametara sa preko 300 pojedinačnih parametara, kao što su: cerebovaskularni i kardiovaskularni sistem, pluća, zglobovi, mišići, koža, sistem za varenje, sistem mokraćnih i polnih organa, analiza holesterola i triglicerida, koštane gustine, vitaminsko-mineralnog statusa, faktora i prisustva reumatizma, prisustva toksina u organizmu, imunološkog statusa, procena psihičke snage, pamćenja, kao i hidriranosti organizma. Preglede vrši sertifikovani lekar opšte i kvantne medicine koji na osnovu dobijenih rezultata daje savete i preporuke za potrebnu suplementaciju ili za dalje preglede ako je to neophodno.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-13h i 16-19h
subota od 10-13h
nedelja neradni dan

Pratite nas putem Facebook-a: Ordinacija-Džarić-Holistik

Holistik Džarić specijalistička ordinacija, Svetogorska 9, 4 sprat, stan 25, Kragujevac

Iskustva i preporuke posetilaca

12.02.2021 20:01
Neregistrovan korisnik

Jesam. Sve pohvale dr dzaic. Komšije iz sol b.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Lekarske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Holistik Džarić specijalisticka ordinacija
 • Holistik Dzaric specijalisticka ordinacija Kragujevac,
 • Holistik Dzaric Kragujevac,
 • lekar opste prakse u Kragujevcu,
 • endokrinološki pregled u Kragujevcu,
 • mikrotalasna rezonantna terapija,
 • kućne posete interniste,
 • specijalisticka ordinacija Holistik Dzaric radno vreme