Ultrazvuk srca i dojke - Ultrazvučna ordinacija Hrast Dr Popović

5.0 | 12 ocena
Ulica: Stojana Protića 57
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Ultrazvuk srca i dojke - Ultrazvučna ordinacija Hrast Dr Popović
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
www.ultrazvucnipregledi.com

O nama

ULTRAZVUČNA ORDINACIJA HRAST DR POPOVIĆ

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ opremljena je najsavremenijim ultrazvučnim aparatima premium klase. U ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ svi ultrazvučni pregledi se rade na XD Clear aparatima, koji predstavljaju najviši stepen preciznosti i kvaliteta ultrazvučne dijagnostike. U ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ možete uraditi sve vrste ultrazvučnih i specijalističkih pregleda.

Ultrazvuk abdomena i ultrazvuk male karlice, ultrazvuk štitaste žlezde i ultrazvuk mekih tkiva vrata, ultrazvuk dojki i ultrazvuk pazušnih jama, kolor dopler i B - Flow vrata, ruku, nogu, abdominalne aorte, renalnih (bubrežnih) arterija, male karlice.

Ultrazvučni pregledi štitaste žlezde, mekih tkiva vrata, dojki i pazušnih jama rade se sa dve sonde, linearnom standardnom i MATRIČNOM sondom. Zbog čega posebno naglašavamo važnost pregleda MATRIČNOM sondom? Radi se o posebno usavršenoj sondi koja poseduje četiri puta više kristala od standardne sonde. Oni su značajni za vizualizaciju ili prikaz promene u strukturama. Pomoću nje dobijamo izuzetno oštru, izuzetno rezolutivnu sliku, a time i značajno više informacija.

Ultrazvučni pregled krvnih sudova, odnosno kolor dopler radimo i sa B - Flow metodom. Radi se o jednoj izuzetno značajnoj metodi koju možete uraditi u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ. B - Flow metoda koristi se za precizniji prikaz protoka krvi kako velikih tako i malih krvnih sudova. Izuzetna prednost ove metode je što se krvni sudovi prikazuju ultrazvučno bez kontrasta, a kao da ste primili kontrast pri pregledu na skeneru i da pritom imate mogućnost da vidite realan tok krvi unutar krvnog suda što ne možete pri pregledu krvnih sudova skenerom, da izračunavate sve parametre kao i pri primeni doplera.

Sve vrste ultrazvučnih i specijalističkih pregleda u mogućnosti smo da obavimo i u kućnim uslovima.

Preglede na terenu radimo portabilnim ultrazvučnim aparatom Micromaxx, firme Sonosite, svetskog lidera u proizvodnji portabilnih ultrazvučnih aparata.

Izveštaj sa samog pregleda dobijate odmah po urađenom pregledu u štampanoj formi.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Stevan Stojiljkovic
  07.06.2019 12:17

  Ultrazvuk srca i dojke - Ultrazvučna ordinacija Hrast Dr Popović smo odabrali moja supruga i ja, kada su u pitanju lekarske ordinacije koje se bave tim zdravstvenim problemima. Ja sam imao tahikardije i aritmije koje su me zabrinjavale, a ona je želela preventivni pregled dojki. Sve iskrene preporuke!

  Andrija Atanaskovic
  02.04.2017 10:21

  Ultrazvuk srca u ovoj ultrazvucnoj oridinaciji vrse iskusni kardiolozi potpuno bezbedno i bezbolno.Na ovakav nacin stice se uvid u morfologiju i funkciju srcanog misica,kao i u stanje srcanih zalistaka.

  Ljubica
  19.07.2014 11:43

  Do kada traje akcija za ultrazvuk dojke? Da li je i ultrazvuk srca na akciji? Unapred hvala na odgovoru

  Ultrazvucna ordinacija Hrast Dr Popovic
  03.07.2014 10:43

  Trenutno na akciji! 1. Preventivni paket za žene: * Ultrazvuk dojke, pazušnih jama, štitne žlezde i mekih tkiva vrata - 2.500 din umesto 5000 din!! 2. Paket plus za žene: * Ultrazvuk dojke, pazušnih jama, abdomena, male karlice, štitne žlezde i mekih tkiva vrata i urološki ultrazvuk - 3.500 din umesto 7.500 din!! Za detaljnije informacije posetite naš sajt. Srdacan pozdrav

  Bozidar
  10.04.2014 12:46

  Postovani, da li ultrazvuk srca otkriva aritmiju?

  Ljagic Gorica
  04.03.2014 12:19

  Interesuje me u kom vremensko razmaku je pozeljno da se radi ultrazvuk dojke? Koliko sam upucena misljenja su podeljena, uglavnom pojedini doktori savetuju period od godinu dana preventivno. Da li ultrazvuk dojke moze da se radi u nekom kracem intervalu jer smatram da je godinu dana predugacak period u kojem moze da dodje do promena na tkivu?

  Srdjan '79
  21.02.2014 01:16

  U potpunosti se slazem sa Rajkinim komentarom za ultrazvuk srca!

  Rajka '79
  03.02.2014 02:15

  Najdetaljniji ultrazvuk srca koji sam do sada uradila, strucni i detaljni savet kardiologa sa dugogodisnjim iskustvom

  Emina
  31.01.2014 01:56

  Kod ove ultrazvučne ordinacije važno je pomenuti stalne akcije kada su u pitanju ultrazvuk dojke, ultrazvuk srca, štitne žlezde, abdomena itd.

  Bircevic R.
  28.01.2014 12:19

  Pohvale za osoblje ordinacije Hrast, ultrazvuk srca i ultrazvuk dojke su uz njihove savremene medicinske aparate najpouzdaniji u gradu. Srdacan pozdrav!

  Emina
  22.12.2013 11:22

  Cena za ultrazvuk srca?

  Firme u blizini

  OrthoExpert specijalistička ortopedska ordinacija, Svetog Save 32/8, Vračar, Beograd
  Poliklinika UroMedica, Kneza Miloša 79/I, Beograd, Savski venac, Beograd
  Ultrazvučna ordinacija Hrast Dr Popović, Stojana Protića 57, Vračar, Beograd
  Ordinacija Vitalis, Kralja Milutina 35/ll, Vračar, Beograd
  Plasticni i Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic, Koste Racina 16, Savski venac, Beograd
  Mobilna medicinska sestra, Milentija Popovića 32a, (lokal L-35), Novi Beograd, Beograd
  CITYMedik Dijagnostika, Milana Rakića 6-8, Zvezdara, Beograd
  Lensoptic lekarska ordinacija, Svetogorska 50, Stari grad, Beograd
  Etas Medica homeopatija, Šumatovačka 48/21, Vračar, Beograd
  Medisimo lekarska ordinacija, Senjačka 21, Savski venac, Beograd