Ordinacija Vitalis

5.0 | 3 ocena
Ulica: Kralja Milutina 35/ll
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Ordinacija Vitalis
Telefon: 011/
www.vitaliscentar.com

O nama

VITALIS - LEKARSKA ORDINACIJA

Lekarska ordinacija "Vitalis" se nalazi u ulici Kralja Milutina broj 35, na samoj Slaviji, u centru Beograda. Prva privatna doktorska praksa još u staroj Jugoslaviji, otvorena 1990. godine, pod nazivom Centar za tradicionalnu i modernu medicinu i estetiku Vitalis, brine se godinama unazad o optimalnom zdravlju svojih pacijenata. Iza nas je višedecenijska medicinska praksa i veliki broj zadovoljnih pacijenata kojima smo pomogli.

Doktorka Vesna Mirinković - Mičić specijalista za anesteziju, reanimaciji i akupunkturu, primenjuje svoje znanje i iskustvo u pronalaženju adekvatne terapije za lečenje brojnih problema svojih pacijenata. Svoju poslovnu strategiju usmerila je ka inovativnim metodama i proizvodima, u cilju što efikasnijeg lečenje pacijenata.

Zahvaljujući uspešnom lečenju Dr Vesne Marinković - Mičić i njenog stručnog tima, Centar za tradicionalnu i modernu medicine i estetiku prerastao je u sinonim akupunkture. Akupunktura koja se kao najznačajniji metod lečenja primenjuje u centru Vitalis sastavni je deo tradicionalne medicine, a od 1979. godine priznata je i kao naučna medicinska disciplina. Stara gotovo 5000 godina, akupunktura vrlo efikasno leči mnogobrojne bolesti.

Veliki poznavalac, praktični stručnjak i zapadne i kineske medicine Dr Vesna Marinković Mičić, je prva i na pravi način afirmisala praktičnu akupunkturu u našoj zemlji i omogućila teoretsku obuku mnogobrojnih lekara u sklopu edukativnog kadra Vojnomedicinske akademije, na mnogobrojnim kursevima, seminarima u svojoj privatnoj ordinaciji “Vitalis”.

Stručni tim Vitalisa, doktori, inženjeri i dizajneri dobili su u Ženevi zlatnu medalju za inovacije u oblasti medicine. Konstruisali su, dizajnirali i klinički ispitali “multilaser” koji omogućuje jedinstvenu metodu lečenja. Zahvaljujući njegovim tačno odredjjenim fizičkim karakteristikama i specijalnom dizaju ostvaruje jedinstvene efekte u lečenju mnogih bolseti, a zamenjuje i tradicionalni akupunkturni tretman iglama, jer može istovremeno kao i u klasičnoj igloterapiji da stimuliše veći broj akupunkturnih tačaka.

Fizičke karakteristike ovih lasera omogućile su nam ostvarenje daleko boljih i vidljivijih rezultata u lečenju. Terapija laserom je apsolutno bezbolna tehnika akupunkture koja je posebno pogodna za decu i osobe koje se “plaše” iglica.

Terapija laserom vraća elastičnost krvnim sudovima, pomaže i u lečenju kardiovaskularnih problema, kao i proširenih vena i kapilara, stabilizuje krvni pritisak, olakšava stanje posle cerebro-vaskularnog inzulta ili infarkta srca, omogućava brže zarastanje rana i ožiljaka kao i lakši oporavak nakon hirurških intervencija.

Laser centar "Vitalis" svoj doprinos daje i estetskom delu medicine u smislu zatezanja kože već posle prve terapije, stvaranju kolegena i elastina koji podmlađuju kožu i vraćaju joj mladalački izgled. Klinički ispitani laseri koje koristimo u našoj lekarskoj ordinaciji višestruko su nagrađivani i apsolutno bezbedni po Vaše zdravlje.

Terapija laserom u laser centru lekarske ordinacije "Vitalis".
Kineska medicina u službi Vašeg zdravlja.

Lekarska ordinacija "Vitalis" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  OrthoExpert specijalistička ortopedska ordinacija, Svetog Save 32/8, Vračar, Beograd
  Poliklinika UroMedica, Kneza Miloša 79/I, Beograd, Savski venac, Beograd
  Ultrazvučna ordinacija Hrast Dr Popović, Stojana Protića 57, Vračar, Beograd
  Plasticni i Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic, Koste Racina 16, Savski venac, Beograd
  Mobilna medicinska sestra, Milentija Popovića 32a, (lokal L-35), Novi Beograd, Beograd
  CITYMedik Dijagnostika, Milana Rakića 6-8, Zvezdara, Beograd
  Lensoptic lekarska ordinacija, Svetogorska 50, Stari grad, Beograd
  Etas Medica homeopatija, Šumatovačka 48/21, Vračar, Beograd
  Zdravstveni centar LA SANTE, Diane Budisavljevic 15, Savski venac, Beograd
  Medisimo lekarska ordinacija, Senjačka 21, Savski venac, Beograd