Mobilni laser centar MISTER LASER

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - MOBILNI LASER CENTAR MISTER LASER

Kompanija Mister Laser osnovana je u Italiji pre 20 godina i jedna je od vodećih kompanija u oblasti laserske epilacije tela.

Uspešno poslovanje u Italiji, dalo je podstrek da se sa radom počne i u Švajcarskoj, Rumuniji, Bugraskoj, a od sada i u Srbiji. Pored Beograda, radimo u mnogim većim gradovima po Srbiji.

Laseri iz naše ponude su napravljeni u Italiji, u fabrici koja ih pravi isključivo pod kontrolom dermatologa i farmaceuta. Svi laseri su ispitani i overeni od strane ministarstva zdravlja.

Laser koji trenutno koristimo je proizveden u novembru 2018. i mnogo je napredniji u odnosu na predhodnu generaciju lasera. Radi u dva mooda, od kojih jedan služi za pronalaženja dlaka koje su duboko u koži. Prethodne generacije lasera nisu bile u mogućnosti da ih pronađu i zbog toga nisu bili 100 % delotvorni. Uvek su ostajale pojedine dlačice koje vremenom opet izrastu. Sada klijenti ne moraju da brinu čak ni o mestima koja su bila teža za otklanjanje dlačica – lakat, koleno, brada...

Pored ovog, uvedena je još jedna novina. Laser se od sada može podesiti prema stepenu bola i čime sam tretman postaje potpuno bezbolan, a klijent može osetiti samo blago peckanje ili toplotu na mestima gde su dlačice jake ili urasle.

Laser je potpuno bezbedan. Nije štetan po ostale delove kože, već se bazira na ciljnom uništavnju korena dlake dok je ona u fazi rasta.

Tretman laserom se može raditi u bilo kom periodu godine, ne ostavlja fleke ni ožiljke. Tretman se radi na 3 nedelje i između tretmana se koža može tretirati jedino brijačem ili depil kremom, dok se upotreba voska i pincete ne preporučuje, jer oni čupaju dlaku iz korena. Ukoliko se tretman izvodi tokom letnjeg perioda, potrebno je prva 3 dana zaštiti tretiranu regiju zaštitnim faktorom.

Svaki klijent dobija svoj „karton” gde svaki put popuni svoje trenutno zdravsteno stanje. Uvek smo spremni da damo odgovor na svako pitanje i vrlo obraćamo pažnju na svaki detalj kako bi naši klijenti uvek bili zadovoljni.

Laserska epilacija se ne radi u slučajevima: epilepsije, trudnoće, dojenja, hemoterapije, multiple skleroze i upotrebe fotosenzibilizirajućih lekova.

Tretmane laserke epilacije izvode isključivo devojke koje su se obučile i završile školu u Italiji.

Laserska epilacija MISTER LASER je bezbolan, brz i efikasan način uklanjanja dlaka po pristupačnoj ceni. Zakažite Vaš tretman.

Pozovite nas za više informacija o našoj usluzi mobilnog laserskog centra MISTER LASER.

Pratite nas na Facebooku: Mister Laser Beograd i Instagramu: @misterlaserbeograd.

Mobilni laser centar MISTER LASER, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Laser centri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mobilni laser centar MISTER LASER
  • Mobilni laser centar MISTER LASER,
  • Mobilni laser centar zemun,
  • Mobilni laser centar beograd,
  • MISTER LASER beograd