Laser centar Triniti

3.3 | 35 ocena
Ulica: Hilandarska 15/1
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Laser centar Triniti
Mobilni: 064/
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Anka Tešić
  07.12.2019 05:03

  Radila sam lasersku epilaciju u ovom centru. Osoblje krajnje nestručno i neobučeno za taj posao. IPL epilacija ima nomenklaturu ,,trajne'' epilacija i tvrde da se dlake ne vraćaju. Nemojte verovati pukom marketingu, već se prvo raspitajte za razliku između IPL i diodnih lasera, naime, ništa nije pomoglo, bačene i pare i vreme.

  Svetlana Andric
  25.07.2018 12:30

  Nisu za preporuku!Jako neodgovoran laserski centar!

  Gordana Atanasijević
  24.06.2017 12:05

  Ovde je vredelo dolaziti isključivo dok je radila gospođica Lidija. Volela bih da znam gde je sada, a Triniti svakako izbegavati. Meni čak nisu hteli da urade tretmane koje sam uredno platila! A za komplet epilaciju su preskočili regiju - dakle, niti više idem, niri preporučujem.

  PS
  Lidija, javi se!!!

  Ana Stanic
  10.08.2016 11:01

  LASER CENTAR TRINI IZBEGAVATI!!!!

  Nestrucno, nekvalifikovano, nemedicinsko osoblje radi u pomenutom centru!
  Cene su niske, 300 din nausnice, ali laseri nisu dobri. Bila sam na 14 tretmana i dlake su i dalje tu. Cisto uzimanje para! Poslednji put sam radila epilaciju ruku kada me radnica Katarina doslovno izgorela. Dobila sam plihove i opekotine drugog stepena! Pritom je devojka namrstena i nadrndana non stop. O higijeni i da ne govorim! Peskire na krevetima ne menjaju uopste! Sve je jako prljavo, tako da sam svaki put nosila svoj peskir da bih legla! Jednom recju, KATASTROFA!!!! tAKODJE VARAJU LJUDE kvantnom analizom. Moja drugarica je isla. Takodje je bila kod pomenute Katarine, koja i nije medicinske struke. Nesto je nalupetala za 10 min. Velika sramota. Treba ih zatvoriti!!!!