O nama - LASER CENTAR BODY BEAUTY BALANCE 2020

Laser centar Body Beauty Balance 2020 pruža usluge laserske epilacije i laserskog izbeljivanja zuba. Nalazimo se na teritoriji opštine Zvezdara, u ulici Golubačka broj 11.

Naš moderni laser centar poseduje najsavremeniju opremu koja daje fantastične rezultate već nakon prve primene. Ljubazno osoblje našeg Laser centra Body Beauty Balance 2020 će Vas dočekati sa osmehom i objasniti sve pojedinosti vezane za željeni tretman.

Laser centar Body Beauty Balance 2020 pruža sledeće usluge:

  • laserska epilacija za žene,
  • laserska epilacija za muškarce,
  • lasersko izbeljivanje zuba.

Naš laser centar koristi najsavremeniji diodni laser za epilaciju celog tela. Ne radi po sistemu IPL i SHR, već snažnim snopom svetlosti prodire u kožu i uništava folikul dlake. Tretmanom se ne oštećuju ćelije kože, potpuno je bezbedan i predstavlja brz i gotovo bezbolan način za uklanjenje neželjenih dlačica sa željene regije.

Tretman laserske epilacije za žene je pokazao veliku efikasnost na sledećim regijama: brada, podbradak, nausnice, ruke, pazuh, noge, plitke prepone.

Muškarcima preporučujemo tretmane laserom za sledeće regije: jagodice, vrat, grudi, stomak, leđa, pazuh, ramena, ruke, noge.

Lasersku epilaciju diodnim laserom možete raditi tokom čitave godine, čak i u letnjim mesecima, jer izlaganje suncu ne oštećuje tretiranu kožu. Preporučujemo da veče pre tretmana brijačem uklonite dlačice sa željene regije. Čupanje dlaka se ne preporučuje barem 4 nedelje pre tretmana.
Blistav osmeh i biserno beli zubi su želja mnogih žena i muškaraca u našoj zemlji. Naš laser centar Vam omogućava da i Vi imate bele zube. Tretman našim laserom predstavlja brzu i neinvanzivnu metodu, kojom se sa površine zuba uklanjaju diskoloracije, mrlje i fleke nastale od hrane, pića, cigareta i drugih spoljnih faktora. Rezultati su vidljivi već nakon prvog izbeljivanja, ali je ponekad potrebno barem 2 tretmana kako bi se postigla željena belina.

Telo bez neželjenih dlačica i blistavo beli osmeh je ono što možete dobiti dolaskom u naš Body Beauty Balance 2020 centar.

Pored ovih usluga, kod nas možete uraditi i veliki broj tretmana lica i tela – oxygeneo, radiotalasni lifting, dermapen, kavitaciju, vacumfit, elektrostimulacija...

Detaljan cenovnik usluga možete pogledati OVDE.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: Body Beauty Balance 2020

Instagram: body_beauty_balance2020

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak: 10 – 20 h
Subota: 10 – 16 h
Nedeljom ne radimo.

Laser centar Body Beauty Balance 2020
Golubačka 11, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Laser centri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Body Beauty Balance 2020 Laser Centar
  • Body Beauty Balance 2020 Laser Centar,
  • Laser Centar zvezdara,
  • Laser Centar beograd,
  • Body Beauty Balance 2020 beograd,
  • Body Beauty Balance 2020 radno vreme