Dodaj firmu

Polovni laptopovi sa garancijom

Polovni laptopovi sa garancijom

Kupovina novog laptopa može da prestavlja veliki stres pogotovo ako imate ograničen budžet.

Razlog leži u visokim cenama i ukoliko tražite malo zahtevniju mašinu, morate da izdvojite brdo para.

Tada najčešće morate da pravite kompromise i da se odričete i birate uređaje sa slabijim komponentama kako bi uštedeli nešto novca.

Zato vam preostaje kao izbor da kupite polovni laptop, ali ni to nije toliko jednostavno. Tačno je, za manje para možete da dobijete neuporedivo bolji laptop, ali isto tako rizikujete da dobijete mačku u džaku jer nemate nikakve garancije da je uređaj ispravan i da će vam raditi nakon što sklopite dogovor sa prodavcem.

Zato mnogi izbegavaju ovakav način kupovine jer ne mogu da pronađu pouzdanog prodavca preko oglasa i ne žele da rizikuju da za teško stečen novac dobiju loš polovni laptop.

Ali, šta ako i za polovni laptop možete da dobijete garanciju i da nakon kupovine mirno spavate jer ukoliko dođe do problema imate kome da reklamirate uređaj.

Zato je za mnoge najbitnija stavka upravo garancija koja pruža sigurnost i poverenja da će polovni laptop koji kupite biti ispravan ili da će u slučaju kvara problem biti rešen.

Zbog toga je svakom kupcu važno da i kada kupuje polovni laptop ima garanciju kao kada kupuje novi uređaj sa kojom dobija osećaj sigurnosti.

Tada možete da se opustite i da za novac koji bi dali za novi laptop u radnjama kupite vrhunski polovni laptop sa garancijom sa kojim ćete moći da radite najzahtevnije stvari.

Tako možete umesto da kupite laptop iz takozvane potrošačke klase sa kojim ne možete da radite ništa više od surfovanja netom, slušanja muzike i gledanja filmova sebi za iste pare nabavite polovan laptop sa garancijom iz biznis klase koja donosi premijum kvalitet i performanse.

Koje su prednosti biznis klase?

Najpozantiji svetski proizvođači kao što su Lenovo, HP ili Dell u biznis klasi laptopova donose laptopove koji su prošli posebne nivoe testiranja i koji garantuju nesvakidašnju izdržljivost i mogućnost da radite najkompleksnije poslove.

Ovi laptopovi su napravljeni sa namerom da traju godinama. U najvećem broju slučajeva ove laptopove ne menjate zbog kvara već zbog novijeg uređaja.

Polovni laptopovi sa garancijom od 12 meseci iz biznis klase vrede više nego laptopovi iz potrošačke kategorije sa punom garancijom za koje ćete dati jednaku količinu novca.

Do sada je ovakve laptopove bilo moguće kupiti samo preko sajtova gde se prodaje polovna roba što je nosilo veliki rizik jer niste imali nikakvu garanciju.

Na zapadu je ovakav vid prodaje laptopova sve prisutniji i taj trend se polako prenosi i na Srbiju.

Međutim, i u Srbiji su se kao i u inostranstvu pojavile opcije kupovine plovnih laptopova sa garancijom što znači da imate mogućnost da ih servisirate ukoliko za to postoji potreba.

Kupovina polovnog laptopa sa garancijom bolji izbor od novog laptopa.

Verovatno će ovakva tvrdnja zvučati glupo jer novo je ipak novo, ali tu na scenu stupa cena. Ukoliko vam treba laptop za ozbiljan posao sa kojim možete da radite najzahtevnije stvari, da ima dobru bateriju kada ste na terenu i da može da izdrži udarce, padove i teške uslove rada, onda za takav uređaj morate da izdvojite ogroman novac.

Jači procesor, više ram memorije, brži hard disk, veća rezolucija ekrana i veća izdržljivost zahtevaju ozbiljnu investiciju u novi laptop što u Srbiji nije nimalo jednostavan zadatak.

Međutim, ukoliko se odlučite za kupovinu polovnog laptopa koji uz to ima i garanciju, uštedećete ozbiljnu količinu novca.

Kupovinom nekog od modela iz Lenovo Thinkpad serije, HP Elitebook ili Probook serije ili Dell Latidude serije bez obzira na činjenicu što su polovni dobijate visoko kvalitetan uređaj sa kojim možete da radite sve.

Ovi modeli laptopova su napravljeni da traju godinama i najčešće se menjaju zbog novijih modela a ne kvarova.

Predviđeni su da izdrže padove, udarce, prolivanje tečnosti, sate i sate kucanja, a komponente su takve da omogućavaju rad sa najzahtevnijim softverima.

Ukoliko se bavite programiranjem, dizajnom, montažom, inžinjerstvom ili bilo kojim zanimanjem koje zahteva da imate vrhunski laptop, onda je biznis klasa najbolji izbor za vas.

Cena polovnih laptopova

Možda i najbolji način da napravite paralelu i shvatite zašto su polovni laptopovi sa garancijom bolja kupovina jeste njihova cena.

Recimo da imate budžet od oko 500 evra. U radnjama za taj novac teško možete kupiti neki ozbiljniji novi laptop. Prosečan procesor, jeftina plastika, nedovoljno RAM memorije i sporije verzije hard diskova omogućiće vam u najboljem slučaju da na njemu radite u wordu i excelu, li na neke ozbiljnije poslove možete da zaboravite.

Zamislite sada da za iste pare kupite polovni laptop sa garancijom u vrhunskom stanju koji može da radi sve što vam treba.

Neki ozbiljniji laptop iz Lenovo Thinkpad serije sa procesorom novije generacije, SSD diskom, 8GB RAM memorije i Full HD ekranom košta preko 100 hiljada dinara kada ga kupujete novog, dok ga polovnog možete nabaviti po ceni običnog potrošačkog laptopa.

A zamislite koliko koštaju još jači i bolji laptopovi koji su predviđeni za one najzahtevnije korisnike ili ako imate firmu sa većim brojem zaposlenih kojima morate da obezbedite adekvatne mašine za rad.

I to polovni laptop sa garancijom.

Kupovina polovnih laptopova sa garancijom značajno olakšava život. Štedite veliku količinu para, a dobijate veći kvalitet.

Proveren prodavac, polovni laptop sa garancijom i mogućnost da ga servisirate tamo gde ste ga kupili prvi je preduslov za sigurnu kupovinu.

Tada su polovni laptopovi mnogo bolji izbor. Tada za vaš novac dobijate mnogo više nego prilikom kupovine novog laptopa.

Firme povezane sa tekstom

Konovo - prodaja laptopova

Konovo je kompanija koja se bavi prodajom i servisom laptopova. Uz kvalitetan tim, dobićete pravi savet oko kupovine laptopova, garanciju i servis u najkraćem vremenskom roku.
Pročitaj više

Ratka Mitrovica 134
Čukarica, Beograd
Slične teme
Idi na vrh strane