Iskustva i komentari posetilaca

Matija Lukic
Laparoskopska metoda sterilizacije pasa je svakako jedna od najzastupljenih metoda te vrste. Medjutim, pre sterilizacije pasa potrebno je prvo odgovoriti na pitanje zbog cega se pas u opste treba sterilizovati?
Lea Stankovic
Nikada ona sa cenama nije bila bas nesto posebno jeftina kako god da okrenete.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju odmah treba da znate da ona nije ni malo jeftina.
Simona Vucinic
Po meni je pre svega problem u tome sto ona nije ni malo jeftina. Sve drugo je onda jedno cisto gubljenje vremena i nista vise ne treba da brinete.
Todor Markovic
Hvala bogu, nikada do sada ovako nesto nisam radio.
Marta Dencevic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ona i nije bas toliko jefitina. To je naravno uvek bio posebno veliki problem.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, ovo je sterilizacija koja u svakom slucaju treba da se dosta plati. To je ipak jedno za vas od voljih resenja.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je sterilizacja koja predstavlja jedno veoma osetljivo pitanje. Ako se za njega odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
Ovo je ipak posebna tehnika koju ne moze svako da uradi.
Nikolina Pantelic
Ja licno nikada ovako nesto ne bih uradila svom psu.
Ivan Stojanovic
Ovo je ako mene pitate, nesto sto bi i svaki veterinskarski tehnicar trebao da uradi bez nekih vecih problema. Medjutim, problem je u tome sto to nije cesto slucaj.
Jana Stankovic
Po pitanju ove vrste zahtata, samo treba da posetite veterinsku ambulantu Pavlovic i vise nista po tom pitanju nemate da se brinete.
Biljana Brankovic
Po pitanju laparoskopse sterilizacije pasa, ubedljivo je najbolje resenje kada biste posetili vet.ordinaciju Vet House. U nju zapravo mozete da imate putpuno poverenje.
Marko Petrovic
Svima bih pre svega toplo preporucio da dobro razmisle pre nego sto se odluce da sterilisu svog psa, posto to sa sobom moze da vuce mnoge posledice. Ako se vec odlucite da ga sterilisete, onda je definitivno jedino humano i normalno resenje da to uradite laparoskopskom metodom.
Dusan Markovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna sterilizacija pasa, onda je u svakom slucaju najubolje resenje za vas da uradite laparoskopsku sterilizaciju. To jeste mozda nesto skuplje resnje za vas ali sigurno nije i manje znacajno.
Lea Stankovic
Laparoskopska metoda sterilizacije pasa je svakako jedna od najzastupljenih metoda te vrste. Medjutim, pre sterilizacije pasa potrebno je prvo odgovoriti na pitanje zbog cega se pas u opste treba sterilizovati?