Dodaj firmu

Kupon

5.0 | 99 ocena
Član 4 godine
Cena:
3.700 din.1.990 din.

Predstavljamo vam Mesečevu lampu br.1 u Srbiji...

Zamislite da vaše novorođenče ima skoro neometan, miran san, dete koje prevazilaguje strah od mraka... Sve je to moguće sa našom 3D lampom u obliku meseca.

Da ne spominjemo da se koristi kao dekoracija spavaće sobe, kao i da može da iskroji i podstakne kreativnost vaše dece.

3D Mesečeva lampa je idealna za sve uzraste. Zašto se zadovoljiti dosadnim čitanjem ili lampom pored kreveta kada možete imati sam Mesec? Šta više, obećavamo da ambijent vašeg doma više nikada neće biti isti: Bilo da volite udobno, romantično, otmeno, neobavezno, ova začarana lampa će postaviti raspoloženje baš za svaku priliku.

Pokušavate da nađete ideju za poklon? Tvoji prijatelji imaju sve, ali da li imaju najsjajniji objekat na nebu posle Sunca?

Osvojite univerzum sa nama!

Kul mesečev kućni dekor - LED Mesečeva lampa prelepa je za kancelariju, a možete je koristiti i u spavaćoj sobi, kao noćno svetlo.

Osvetljenje uključujete nežnim dodirom lampe. Kontrola na dodir radi besprekorno i pouzdano, tako da radi savršeno bez obzira da li više volite prigušeno noćno svetlo ili jače.

Pored uključivanja i isključivanja, lampa ima više različitih načina rada. Povrh toga, uključuje predivan drveni stalak.

Koliko dugo gori mesečeva lampa?

Prvo, lampu treba puniti oko 3 do 6 sati. Tada možete uživati u svetlosti od 8 do 24 sata. Ovo zavisi od režima u kome ste ga postavili pomoću kontrole na dodir.

Dodaci sa mesečinom

Ova mesečeva lampa pretvara vašu spavaću sobu u opuštajuće kosmičko mesto. Moguće je okačiti lampu na konopac. Međutim, uz mesečevu lampu dobijate drveno postolje odličnog kvaliteta. Drveni stalak čvrsto drži mesec, spreman za uključivanje. USB kabl za punjenje nije uključen u pakovanje.

Tri različita režima

Ova lampa punog meseca smiruje um i ostavlja vas u strahu od univerzuma. Baš kao i Zemlja, Mesec je okrugla sfera koja samo lebdi u svemiru. Sada možete uzeti romantičan pogled na pun mesec u spavaću sobu. Čak i kada je oblačno! Pomoću kontrole na dodir možete podesiti mesečevu lampu na više različitih režima. Mogući su sledeći režimi:

  • Mesečeva lampa je isključena i može se uključiti malim mekim dodirom.
  • Osvetljenje je uključeno i daje belo, ali jako svetlo.
  • Pri sledećem dodiru lampa je toplo narandžasta
  • Mesečeva lampa tada emituje prigušeno žuto/belo svetlo.

Specijalna luna lampa vodi vas u kosmičke sfere, pretvara sobu u magično mesto..

Šta više čekate? Nabavite je još ovog časa!

Kategorija: Grupna kupovina Beograd
Podkategorija: Lampe Beograd
Objavljeno: 01.07.2021.
# ID Oglasa: 064522
Firma: Kupon
Website: www.kupon.rs
Idi na vrh strane