Laminat Beograd

Adresa: Majora Zorana Radosavljevica 113, Batajnica, Surčinska 46, Ledine
Beograd
Adresa: Severni Bulevar 5b
Beograd

Laminat Novi Sad

Adresa: Temerinski put 7, kod Najlon Pijace
Novi Sad
Adresa: Rumenački put 10
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Laminat
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Laminat

U svakom stanu ili kući, podovi su gospodari prostora. Lepe podne obloge, uredno održavane, ostavljaju izuzetno lep utisak, a posebno ako se fino uklope sa ostatkom enterijera – bojom i dekoracijom zidova, nameštajem, stolarijom...

laminat

 

Prodaja laminata

Davno su prošla vremena kada ste morali da se telefonom raspitujete ili da obilazite čitav grad u potrazi za savršenim laminatom. Danas je dovoljno da pogledate veb prezentacije firmi koje se bave prodajom ove obloge za podove i da saznate koje su cene, kakve su karakteristike proizvoda i sve ostalo što bi moglo da vas zanima.

Na prodajnim sajtovima su prikazani laminati, njihove boje i debljine, klasa, i sl. Vidno je istaknuta i cena, koju je moguće uporediti sa drugim srodnim artiklima. Čitavu nabavku možete da završite online, čak i da na taj način platite putem e-bankinga, a potom vam ostaje samo da sačekate isporuku i montažu.

Nekada se dešava da ista firma kod koje ste kupili laminat vrši i njegovu postavku i to je onda obično cena koja je nešto niža i povoljnija, ali predlažemo da se o tome detaljnije raspitate prilikom odabira laminata.

Laminat 12 mm

Kod izbora laminata, vrlo je važno koje je on debljine. Logično, što je laminat deblji, to je i kvalitetniji, i cena će, shodno tome, biti viša.

Laminat sivi

Dobra osobina laminata je što je dostupan u raznim nijansama i bojama. Tako na primer, možete da izaberete sivu nijansu, i da ona deluje izuzetno elegantno i dekorativno u vašem stambenom ili poslovnom prostoru.

Laminat u boji drveta

Drvo je prirodan materijal, i mnogi ljudi ga naprosto obožavaju. Ono unosi duh prirode u vaš dom, čineći ga toplijim mestom za život i boravak. Upravo zbog toga je veoma popularan laminat koji je u boji drveta.

Kvalitetni laminat

Laminat je izuzetno zahvalna podna obloga. Pre svega je to zbog njegove cene, koja je dosta niža u odnosu na parket, recimo, a pored toga, neće vam biti potrebno hoblovanje, lakiranje i sve druge vrste održavanja koje biste morali da radite ako postavljate parket.

laminat cena

 

I pored atraktivne-niske cene, laminat je kvalitetna podna obloga za koju se odlučuje sve više ljudi.

Laminat akcija

Ukoliko ste u fazi kupovine laminata, dobro je da se raspitate gde sve postoje akcije, kao i na koje vrste laminata. Na taj način, možete da uštedite, na primer, za montažu ove podne podne obloge.

Najjeftiniji laminat

U odnosu na parket, laminat je značajno jeftiniji, kao što smo naveli, tako da ćete značajno uštedeti. Čak i najjeftiniji laminat je dovoljno dobar da vas posluži zavidan broj godina i da ukrašava enterijer.

Laminat cena

Cene su zaista različite, i zavise od klase laminata, tj. od njegove debljine i kvaliteta.

Laminat cena po kvadratu (m2)

Cena po metru kvadratnom može da bude od 500 dinara, za laminat od 6 milimetara, II klasa, pa naviše, cena raste u skladu sa kvalitetom ove podne obloge.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.