Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Lakovane cipele
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Lakovane cipele

Cipele u kojima vidite odraz sopstvenog lica? Da, moguće je. Ako to želite, birajte lakovane cipele.

 

 

Naravno, ovo nisu modeli za svaki dan. To su elegantne i prefinjene cipele, za posebne prilike i ljude koje vi doživljavate na takav način.

Kada odabrati lakovane cipele?

Svaki poziv na neku svečanost, pravi džentlmen će prihvatiti sa jednakom ozbiljnošću kao da je u pitanju važan poslovni sastanak. I u skladu sa tim će se i ponašati. Da biste se lakše snašli, navešćemo vam par primera.

Naravno, cipele prate odelo. Na specijalnom događaju, svakako se ne možete pojaviti u casual varijanti, svakodnevnoj ili uobičajenoj odeći. Na primer, izraz „neformalna odeća“ označava košulju bez kravate i sportski sako. Izraz „poluformalna odeća“ podrazumeva tamno odelo i kravatu. 

Izraz „crna kravata“ označava smoking, i sve što uz to ide, odgovarajuća bela košulja sa dugmadima za manžetne, plastron za grudi, leptir mašna, i blistavo uglačane crne ili lakovane cipele.

Izraz „bela kravata“, znači da se pored svega ostalog, bespogovorno zahtevaju frak i lakovane cipele. 

Lakovane cipele predstavljaju klasiku, „večne cipele“ koje nikada neće izaći iz mode. Ako želite da „pogodite u centar“, onda birajte najelegantnije cipele na svetu, takozvane Oksfordice, koje su pri tome i lakovane.

Prilikom nošenja, na ovim inače savršenim cipelama, ponekad se stvaraju male brazde. Iz tog razlloga, stručnjaci savetuju, da kada god ste u prilici, sebi priuštite još jedne lakovane muške cipele. Jer, dok se jedne „odmaraju“, vi nosite ove druge, tako ćete zapravo stalno imati nove cipele bez ijedne mane.

Lakovane cipele – iskustva

Svaki pravi muškarac zna da je kupovina cipela jedna od važnijih investicija koja se višestruko isplati. Svakako se nikakvim novcem na svetu ne može zameniti utisak koji ostavljate na druge ako nosite cipele koje predstavljaju oličenje stila, luksuza, mode i elegancije. 

 

 

Jer, ono što nosite na nogama, definitivno govori o vama mnogo više nego što pretpostavljate. Cipele će drugima reći iz kog ste društvenog miljea, one bez reči pričaju o vašem materijalnom statusu, ali i o ukusu, stilu i načinu života.

Ono što će lakovane cipele reći o vama svakako je poruka da ste jedan pravi muškarac, džentlmen, kakvih sve manje ima u današnje vreme, i koji će na pravi način ispoštovati prigodu radi koje je pozvan. 

Sve velike večeri u životu mogu biti propraćene crnim lakovanim cipelama, počevši od prve, a to je matursko veče. To je događaj kada momci po prvi put „uskaču“ u odela, a savršeno će im pristajati i lakovane cipele. 

Ako vas brine kako da uklopite boje u svojoj odevnoj kombinaciji, onda znajte da se braon boja cipela slaže uz skoro sve varijante. Dakle, u tom slučaju izbor elegantnih braon lakovanih cipela bi bilo pravo rešenje. Jedino na šta treba da obratite pažnju jeste da tom prilikom ne nosite crne pantalone, ali svaka druga boja koja je svetlija od braon cipela dolazi u obzir. 

Staro modno pravilo glasi da se kaiš mora slagati sa vašim lakovanim cipelama, pa ako ispoštujete ove male modne savete, sigurni smo da ćete među zvanicama na događaju ostaviti utisak kakav ste želeli.

Lakovane cipele – cena:

Elegantne lakovane cipele možete naći u rasponu cena od 3799 din. sve do 25990 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice obuće ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

17.05.2017
Lea Stankovic

Po svemu sudeci su ove cipele nesto sto bi zaista pre ili kasnije sigurno trebalo da se dobro plati.

03.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Kako god da okrenete, lakoven cipele su zaista nesto posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

20.03.2017
Simona Vucinic

Po meni su one uvek bile nesto sto treba da se debelo plati.

28.02.2017
Todor Markovic

One jesu lepe ali treba da vodite racuna o tome uz sta ih uklapate.

10.02.2017
Marta Dencevic

Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice lakovanih cipela, veoma vazno da se odlucite za pravi kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

09.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, svake lakovane cipele moraju bas onako kvalitetno da se plate. Sve drugo je daleko manje vazno.

13.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Ipak realno mislim da su ovo posebne cipele u koje ako mene pitate, uvek mozete da imate poverenje.

26.12.2016
Petar Jankovic

Ako bih sada za sebe kupovao cipele, onda bi to u svakom slucaju bile lakovane cipele.

23.12.2016
Nikolina Pantelic

Ove cipele su meni prelepe tako da u svakom slucaju zasluzuju vasu punu paznju.

07.12.2016
Ivan Stojanovic

Ipak su lakovane cipele nesto sto moze da bude veoma lepo i elegantno. takodje moze bez problema da se uklopi u razlicite odevne kombinacije.

22.11.2016
Jana Stankovic

Kada pricamo o kvalitentim lakovanim cipelama, samo treba da posetite radnju Diktat i zaista sam sigurna da se u tom slucaju necete pokajati.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite lakovane cipele, onda pravac butik Zid 2 i zaista ne biste trebali da se pokajete.

12.09.2016
Marko Petrovic

Lakovane su cipele nesto sto je u ovom trenutku vrhunac elegancije i kvaliteta.

08.08.2016
Dusan Markovic

Moze cena da bude i mnogo veca od 150 eura. Naravno, po meni je potrebno prilikom izbora lakovanih cipela, na prvom mestu se opredeliti da one budu u jasnoj kombinaciji i u potpunosti uskladjene.

07.07.2016
Mihajlo Nastasovic

Ukoliko trazite kvalitetne lakovane cipele onda treba da budete spremni da izdvojite minimum 150 eura. Cene zbog toga nisu ni samo jeftine i nisu pristupacne za svaciji dzep.