Lajsne za parkete Beograd

Adresa: Tošin bunar 59
Beograd
Adresa: Tošin Bunar 116
Beograd
Adresa: Vodovodska 32, Beograd
Beograd
Adresa: Vinogradska 6a
Beograd
Adresa: Severni Bulevar 5b
Beograd
Adresa: Vukasovićeva 29
Beograd

Lajsne za parkete Novi Sad

Adresa: /
Novi Sad
Adresa: Djordja Rajkovića 10
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Lajsne za parkete
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Lajsne za parkete

Ako pitamo dame, one će reći da kod opremanja domaćinstva najvažniju ulogu ima estetika kao i lako održavanje podnih ili zidnih obloga. Ukoliko zapitamo pripadnike jačeg pola, oni će prednost dati funkcionalnosti i dugotrajnosti. U jednoj stvari će se svi složiti, kao oko najbitnije, a to je kvalitet.

 

 

Poznato je da nam parket dolazi u različitim klasama, ali i to da je drvo najzahvalnija vrsta podnih obloga. Jedina koju je moguće reparirati, tako da i posle desetak godina svakodnevnog korišćenja ponovo izgleda kao nova. 

Važan pečat, u smislu konačnog izgleda prostora, daće lajsne za parket. Ovo je priča o tim gospodaricama prostora iz prikrajka.

Kako odabrati lajsne za parket?

Postoje čak i trikovi koji se mogu izvoditi uz pomoć lajsni za parket, a nisu mađioničarski. Šalu na stranu, istinu vam govorimo, jer na primer, ukoliko imate oštećen parket, pri samim ivicama, to lako možete rešiti time što ćete postaviti ukrasne lajsne. I oštećenje je nestalo, bez po muke!

Čak i ako po prvi put opremate svoj prostor, stambeni ili radni, i postavljate parket, lajsne će biti sastavni deo celokupne procedure. U ponudi firmi koje se bave ovom vrstom delatnosti, možete pronaći najrazličitije modele. Nije loše da se posavetujete sa majstorom koji će vršiti ugradnju, oko toga šta da odaberete.

Lajsne za parket mogu biti izrađene od drveta smrče, a zatim furnirane prirodnim furnirima, u preko šezdeset drvenih dekora i profila, koji prate najsavremeniji dizajn parketa. 

Na kraju se lajsna završno lakira UV lakovima, čime su ispoštovani svi najsavremeniji zahtevi. Na ovaj način, takođe je u potpunosti zaokružen proizvodni proces, kada se govori o lajsnama za parket. 

Lajsne za parkete – iskustva

Pošto ste posetili prodavnicu koja vam može ponuditi lajsne za parket, ili gledate njihove online prezentacije, uočićete da postoje podne završne, prelazne i prelazno-završne lajsne, koje su potrebne kod pravilnog postavljanja parketa. 

 

 

Svakako, postavljanje lajsni za parket nije posao koji bi trebalo sami da radite. Jednostavno, kao što ste ugradnju parketa prepustili stručnim licima, koji sem znanja i iskustva, poseduju i odgovarajuće mašine, kao i zaštitnu opremu, podrazumeva se da će oni postaviti i lajsne.

Pravilno odabrane, one će upotpuniti kompletan utisak prostora u kome se nalaze, ostavljajući završni estetski pečat. Kod same ugradnje, razlikujemo postavljanje lajsni sa coklom, kao i postavljanje bez cokle. Od toga će i zavisiti cena ugradnje po dužnom metru.

Kombinovanjem određenih vrsta parketa sa širokim spektrom lajsni, postiže se savršena ravnoteža između estetike i funkcionalnosti, pa na taj način vaši podovi deluju prefinjeno. 

Kako ćete odabarati lajsne, najviše zavisi od toga za kakav parket ste se opredelili, pa ćete u skladu s tim, izabrati odgovarajući dezen i profil parket lajsni. 

Kada i poslednja lajsna bude legla u svoje ležište, možete reći da imate podove koji ispunjavaju najviše kriterijume, kada je reč o dugotrajnosti i kvalitetu, a pre svega o lepoti vašeg prostora.

Lajsne za parkete – cena:

Za postavljanje lajsni sa coklom, trebalo bi izdvojiti oko 5 evra po dužnom metru, dok za ugradnju bez cokli, treba platiti prosečno 0,5 evra/dužni metar. 

Kad je reč o ceni samih lajsni, ona zavisi od vrste lajsni koja vam je potrebna. U tom smislu, treba izdvojiti od 125 din. za klasičnu parket lajsnu, preko 500 do 800 dinara za prelazne lajsne u boji drveta (dužina 2,7 m), sve do 1000 dinara u proseku za denivelacione lajsne dužine 2,7 metara.  

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Milana Aleksic
U svakom slucaju ukoliko ste vec odlucili da uradite kvalitetan parket, onda je u svakom slucaju potrebno da uradite i kvalitetne lajsne. Kvalitetne lajsne za parket moraju biti uradjene od iste vrste drveta.
Lea Stankovic
Veoma je vazno da znate da sve lajsne za parkete moraju da se dobro plate. Ne treba da gledate da na njima ustedite vec treba da se potrudite da vam i njih dobro urade. Pri tome, bar u Beogradu mozete da pronadjete tog materijala koliko vam je volja.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju ove lajsne nisu ni malo jeftine kako god da okrenete.
Simona Vucinic
Po pravilu ove lajsne sigurno imaju upotrebljivu vrednost kako pre tako i kasnije.
Todor Markovic
Po meni su ove lajsne ako mene pitate, nesto sot je potpuno normalno.
Marta Dencevic
Realno govoreci od ovih lajsni ne postoji ipak nista bolje.
Janko Zivanovic
Ove lajsne nisu nesto narocito skupe ali nisu ni nesto narocito jeftine.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice ovih lajsni, odmah treba da se opredelite za kvalitet sve drugo je daleko manje vazno.
Petar Jankovic
Koliko mi se cini, sto se ovoga tice, samo treba da potrezite neko dobro i strucno mesto.
Nikolina Pantelic
Sto se tice bas ovakvih lajsni, ako mene pitate, sigurno se necete pokajati. U tom pogledu onda nema sta da se brinete.
Ivan Stojanovic
Treba samo mene da slusate kad vam kazem da je po pitanju lajsni za parket, ubedljivo najbolje da vam one budu u boji samog parketa.
Jana Stankovic
Po pitanju majsni za parkete, samo treba da posetite girmu Nestea. To je firma koja se nalazi u Beogradu i koja se vec dugi niz godina, veoma uspesno bavi postavljanjem, proizvodnjom i hoblovanjem parketa. Uz to, pruza i uslugu proizvodnje lajsni za parkete.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitetnim lajsnama za parkete, ubedljivo je najbolje resenje da po tom pitanju anagzujete parketara Kovacevic.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da kupite neke kvalitetne lajsne za parkete onda svakako treba da izaberete da to budu lajsne koje su uradjene od kvalitento gdrveta kako se kasnije ne bi nesto posebno krivile.
Dusan Markovic
U svakom slucaju ukoliko ste vec odlucili da uradite kvalitetan parket, onda je u svakom slucaju potrebno da uradite i kvalitetne lajsne. Kvalitetne lajsne za parket moraju biti uradjene od iste vrste drveta.