Kosovska 43, Stari grad, Beograd
Ocena firme
0.00 | 0 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Wellnwss kvantna analiza din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Wellnwss kvantna analiza

WELLNESS KVANTNA ANALIZA

QANTUM RESONANCE MAGNETIC ANALYZER sluzi za brzu analizu trenutnog funkcionalnog stanja organizma. Dobicete jasnu sliku vaseg zdravstvenog stanja, ukazuje na nepravilnosti i mogucnost oboljenja mnogo pre nego sto se ona sama manifestuju na fizickom nivou. Nisu potrebni vadjenje krvi, zracenje ili bilo kakve neprijatne procedure, i visecasovna cekanja u bolnickim cekaonicama jer sama analiza podrazumeva kompletan organizam. Aparat ne zamenjuje lekarsku dijagnostiku, ali je savrseno pomocno sredstvo koje moze brzo da ukaze na probleme u organizmu.

Zasnovan je na principima kvantne medicine, meri magnetne talase koje oslobadjaju nase celije i obradjuje ih u kompjuterskom softveru.
Kvantni pristup lecenja pociva na cinjenici da je svaki zivi organizam izvor elektromagnetnog zracenja. Dijagnoza se zasniva na cinjenici da zdravi organi ili delovi tela salju zdrave frekvencije, za razliku od talasa gde postoje odstupanja od idealne frekvencije. Zahvaljujuci ovoj tehnologiji danas smo u mogucnosti da merimo te vibracije a zatim da vam damo savet i terapeutsku preporuku kako svoje telo da dovedemo opet u balans.

U nasem salonu ZA MINUT mozete proveriti svoje zdravstveno stanje i otkriti svoje "slabe tacke". Ono sto je specificno za skoro svakog od nas je nedostatak vitamina kao i nedostatak minerala u organizmu usled toksina kojima smo cesto izlozeni, zato cemo vam dati tacan uvid koje suplemente da koristite i poboljsate svoje zdravstveno stanje, samim tim cete se osecati bolje, poletnije i odmornije.

Takodje, nama je to odlican pokazatelj promena na vasem licu i telu i mi ga koristimo u sklopu naseg velnes programa, pa tako pre nego sto se odlucite za nasu blagotvornu hidro masazu, ili npr. Aqua detox tretmane koji ciste vase telo, mi unapred znamo na sta treba da obratimo paznju i tako daleko brze dostizemo zeljene rezultate.
Vreme kada su za analizu stanja organizma bili potrebni brojni pregledi, nalazi, bolne procedure, analize, davno je za nama !

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Alternativna medicina