Kvantna biorezonantna medicina Beograd

1

Kvantna biorezonantna medicina delatnost je specijalisticke internisticke ordinacije Kvant Medic, Beograd.

- Kvantna medicina podrazumeva spoj znanja i iskustava iz oblasti kvantne fizike, zapadnjacke i istocnjacke medicine, kao i bioelektronike.

Kvantna biorezonantna medicina iskustva

- Zajednincki naziv za sve to zajedno, bio bi holisticka medicina.

- Kvantna biorezonantna medicina potpuno je bezbolna i bez ikakvih stetnih desjstava i zracenja po Vas organizam.

- Biorezonantna medicna podrazumeva jednu granu u okviru kvantne medicine koja se bavi lecenjem elektromagnetnim talasima (EM).

- Biorezonatna terapija tretira dijagnostifikovan problem kako na ćelijskom, tako i na nivou organa, organskih sistema i celog organizma, a ono sto je spiificno za ovaj vid terapije jeste da sam metod terapije ima i mogucnost dijagnostike i terapije.

Kvantna biorezonantna medicina kao preventiva

- Ukoliko se pitate kada je pravi trenutak za pregled kod doktora kvantne medicine, odgovor bi bio da se kvantna medicina pre svega bavi prevencijom, tako da bi na pregled trebalo gledati kao na sistematski, i raditi ga jednom godisnje.

Najbolja lokacija za kvantna biorezonantnu medicinu u Beogradu

Kvant Medic pretstavlja jednu od najbolje opremljenih specijalističkih ordinacija kvantne medicine nalazi se u Beogradu na adresi: Požeška 58/9, Banovo brdo, Cukarica, 11.000 Beograd, na čelu sa dr Nadicom Mrđom, doktorkom sa velikim iskustvom u klasičnoj ali i kvantnoj medicini.

Kategorija: Alternativna medicina Beograd
Podkategorija: Kvantna medicina Beograd
Objavljeno: 26.04.2021.
# ID Oglasa: 059949