Dodaj firmu

Le Klok restoran kuvana jela

Restoran bistro Le Klok smestio se u srcu Novog Sada pre svega šest meseci, ali je odmah po otvaranju postao gotovo dom za brojne stalne goste. Takvu podršku smatramo samo potvrdom vrednosti koje smo usadili u naš restoran, koje se ogledaju u ukusnoj i svežoj hrani, odabranim vinima i prijatnom ambijentu.
Pročitaj više

Prote Mihaldzica 6
Novi Sad

Restoran Bata Pežo kuvana jela

Restoran u elitnom delu Novog Sada na obali Dunava. Internacionalni i riblji specijaliteti, igraonica za decu, prijatan i udoban enterijer sa pogledom na Dunav.Na samoj obali Dunava, u novosadskom elitnom naselju Kamenjar, pronaći ćete svoju oazu mira i dobrih ukusa.
Pročitaj više

Kamenjar 5
Novi Sad

Toscana restoran kuvana jela

Novootvoreni restoran italijanske kuhinje pod imenom Toscana obogatio je ugostiteljsku ponudu Novog Sada za jedno prefinjeno mesto, sa prijatnim ambijentom i kompletnom uslugom - priprema sveže hrane u restoranu, dostava na adresu i organizacija manjih proslava po vašoj želji.
Pročitaj više

Bulevar Cara Lazara 19
Novi Sad

La Petite Cuisine kuvana jela

La Petite Cuisine restoran kuvanih jela funkcioniše po načelu ekspres restorana sa više sveže kuvanih jela na dnevnom nivou. Želja nam je da budemo najbolji komšija kod kojeg uvek možete da svratite na topao i ukusan obrok, dođete i pokupite ili naručite da vam donesemo vaše omiljeno jelo.
Pročitaj više

Branimira Ćosića 15
Novi Sad

Čorbica kuvana jela

Za sve vas koji volite da jedete domaća kuvana jela, zdrava i ukusna, a nemate vremena da spremate sami, tu smo mi. Naručite i pokupite ili ostavite adresu da ručak stigne do vas. Svakoga dana, osim nedeljom, ima ko da kuva za vas!
Pročitaj više

Cankareva 30
Novi Sad

ŽIVOT TEČE restoran

Restoran „Život Teče“ nalazi se u Novom Sadu. Tradicionalan i dobro poznat restoran u Novom Sadu sa odličnom gastro ponudom, igraonicom za decu, prelepom baštom i zvucima tamburaša je sve što Vam je potrebno za Vaš trenutak hedonizma.
Pročitaj više

Jovana Popovića 27
Novi Sad

Kuvana jela za poneti Ninina trpeza

Ninina trpeza je novootvoreni restoran domaće kuhinje sa bogatim izborom kuvanih jela i svega što čini kvaliteta obrok. S ponosom ističemo da uvek kuvamo baš kao kod kuće, poštujući tradicionalnu recepturu, ali sa primesama modernih vremena.
Pročitaj više

Narodnog fronta 25
Novi Sad

Ninina Trpeza restoran kuvana jela

Topla, autentična i bezvremenska hrana Ninine trpeze za doručak, ručak ili večeru čeka na vas u ulici Narodnog fronta 25 ili na vašoj adresi. Vi birate. Mi kuvamo sa istinskim zadovoljstvom.
Pročitaj više

Narodnog fronta 25
Novi Sad

Domaća čarolija gotova kuvana jela

Izuzetno ukusno, u obilnim porcijama, uvek domaće i sveže kuvano jelo svaki dan spremamo za vas u našoj Domaćoj čaroliji u Novom Sadu. Svakog radnog dana u nedelji možete naručiti toplo, kuvano domaće jelo po želji.
Pročitaj više


Novi Sad

Nasuvo i Friško restoran

Zvučaće neverovatno, ali u moru novosadskih restorana, zaista nije lako pronaći autentičnu vojvođansku kuhinju. Osim na jednom mestu. A to je upravo naš restoran na koji smo veoma ponosni. Zovemo se "Nasuvo i friško" i nudimo istinsku i pravu domaću hranu spremanu isključivo na tipično vojvođanski način.
Pročitaj više

1300 kaplara 14
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane