Pokloni su rezervisani za razne lepe trenutke u životu – za rođendane, godišnjice braka, venčanja, i mnoge druge prigode, a odabir prave kutije za poklone jednako je vazan. Tada se trudimo da odaberemo nešto što će darivanu osobu obradovati, što će dugo čuvati kao dragu uspomenu, a neretko se biraju takvi pokloni koji imaju upotrebnu, praktičnu vrednost.Za šta god da se odlučite, bitno je da se poklon lepo zapakuje, pošto je upravo ambalaža prvi utisak koji će biti ostavljen. 

kutije za poklone

Pokušajte da zamislite skupocen poklon u jeftinom pakovanju, ili u ambalaži koja nije dekorativna, koja je estetski neprivlačna i sl. Na taj način biste načinili promašaj, ma koliko novca da ste izdvojili za nabavku nekog predmeta koji bi trebalo da usreći vama dragu osobu.

Zbog svega toga, postoje kutije za poklone, koje mogu da budu izrađene od različitih materijala. U ovom tekstu saznajte više o njima, kao i to koliko koštaju i sl.

Drvene kutije za poklone

Drvene kutije za poklone možemo nazvati vrlo praktičnim ali i kvalitetnim. One su izrađene na veoma dekorativan način, obojene i sa šarama ili ornamentima koji daju posebnu estetsku notu.

Poklon kutije

Poklon kutije se mogu pronaći u raznim oblicima, a takođe ih odlikuje i specifičan dizajn. Naravno, šta ćete odabrati, pre svega zavisi od poklona koji će se naći unutar kutije.

Ukrasne kutije za poklon

Na sajtovima firmi koje se bave proizvodnjom i prodajom ukrasnih kutija za poklone, moguće je pogledati, u vidu mini web šopova, sve artikle koje imaju u ponudi. Kutije su predstavljene kroz fotografije i tekstualne opise – to podrazumeva informacije o tome od kog materijala je kutija izrađena, koje su njene dimenzije, i slično. Takođe, putem slike možemo da vidimo dizajn, kao i boje u kojima je proizvod dostupan. Jasno je istaknuta i cena, koja se lako može uporediti sa drugim srodnim artiklima.

kutija za poklone cena

 

Bitno je istaći da na kupovini kutija za poklone ne bi trebalo štedeti, iz prostog razloga što one ostavljaju onaj glavni, prvi utisak. Naime, čak i jeftiniji poklon u skupocenoj kutiji, delovaće efektnije, i obratno – ma koliko da ste platili određeni predmet namenjen za darivanje, u neadekvatnoj ambalaži donekle gubi na svojoj vrednosti.

Kutije za poklon cena

Cena kutija za poklone zavisi, pre svega od materijala izrade. U tom smislu, drvene i metalne kutije su naskuplje, dok su sa najpovoljnijom cenom kutije od kartona. Pored materijala, na cenu koju ćete platiti utiče i dimenzija kutije.

Primera radi, drvena kutija formata 10 x 10 x 7,5 cm košta oko 650 dinara u proseku, dok setovi prelepo dekorisanih kutija koštaju oko 2300 do 3500 dinara... Postoje čak i varijante gde je potrebno platiti 9500 dinara za set kutija koje su većih dimenzija.

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kutije za poklone
Pitaj firme

Torta od kartona (parče)

Akcija -% 50 Din.
 Torta od kartona (parče) - 50 din!  Patuljak Radionica za dekoracije - Pančevo!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Torta od kartona (parče)

Akcija -% 50 Din.
 Torta od kartona (parče) - 50 din!  Patuljak Radionica za dekoracije proslava!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

24.07.2020
Neregistrovan korisnik

Izuzetno sam zadovoljna stamparijom koja nam je radila kutije za drustvene igre, kako kvalitetom kutije koju su nam radili tako i brzinom kojom su odradili posao. Sve zahteve koje smo postavili pred njih su ispunili kako smo i zamislili.

Ocena za ovu firmu 10/10