Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kutija za vino
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kutija za vino

Flaša vina se veoma često nosi kao poklon dragim osobama u mnogo različitih prilika. Zbog toga, trebalo bi posebnu pažnju obratiti na pakovanje, tj. na kutiju u kojoj će se nalaziti skupocena boca.

kutija za vino

 

Drvene kutije za vino

Drvene kutije za vino su predviđene za ljubitelje vina, ali i za vinarije, vinoteke, prodavnice i kao odličan poklon za mnoge svečane prilike. Ono što posebno izdvaja drvene kutije za vino od ostalih ambalaža, jeste kvalitet materijala i dizajn. Dizajn može da bude rustičan, moderan ili klasičan.

Kutije za vino

Pored navedenih modela kutija za vino, u mogućnosti ste da birate i unikatne modele. Svi modeli kutija su predstavljeni kroz web šopove firmi koje se bave njihovom proizvodnjom i prodajom. Najpre ćete moći da pogledate vizuelni izgled kutije za vino, a potom i da saznate, kroz kratki tekstualni opis, sve važne karakteristike kutije – od kakvog materijala je izrađena, koje su joj dimenzije i sl. Pored svega toga, vidno je istaknuta cena, koja se može uporediti sa drugim srodnim artiklima.

Ukrasne kutije za vino

Vino je namenjeno za posebne i specijalne prilike, tako da zahteva i adekvatno pakovanje, u ukrasnoj kutiji. Dragu osobu ćete naročito iznenaditi ako naručite da se izradi unikatna kutija u koju ćete spakovati bocu starog, dobrog vina.

Čak i ako kutija nije unikatna, uvek će biti dizajnirana tako da i najzahtevnije kupce učini zadovoljnim, a osobu koja je darivana, prijatno iznenađenom.

kutija za vino cena

 

Ekskluzivne kutije za vino

Ono što odlikuje ekskluzivne kutije za vino su pre svega, vrhunski dizajn i materijali izrade. U pitanju su najkvalitetniji materijali, zbog čega su takve kutije jedinstvene na tržištu. Primera radi, prave se od jasena, sibirskog ariša, oraha, hrasta, drveta koje je termo-tretirano...

Brendirane kutije od drveta za vino

Brendirane kutije od drveta za vino možete da poručujete u dimenzijama i sa dizajnom po vašim željama. Takođe, u mogućnosti ste i da birate vrstu drveta od koga je kutija izrađena. Na taj način dobijate unikat, koji će biti brendiran tako što se ispiše naziv vaše firme, ucrta se logotip i slično.

Kutije za vino cena

Cena kutija za vino zavisi od više faktora. Kao što se vidi iz celog teksta, kutje su od različitih materijala izrade, od jednostavnih do skupocenih, a takođe su razne i dimenzije; pored toga, moguće je raditi po želji, dakle, dobiti unikate. Cena zavisi i od toga da li je kutija predviđena za jednu ili dve boce, i sl.

U tom smislu, cene se kreću od 1300 dinara, pa sve do 5000 dinara koliko treba izdvojiti za drvenu kutiju za vino sa priborom, za jednu bocu.

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.