Flaša vina se veoma često nosi kao poklon dragim osobama u mnogo različitih prilika. Zbog toga, trebalo bi posebnu pažnju obratiti na pakovanje. Kutija za vino u kojoj će se nalaziti skupocena boca jednako je vazna kao i samo vino.

kutija za vino

 

Drvene kutije za vino

Drvene kutije za vino su predviđene za ljubitelje vina, ali i za vinarije, vinoteke, prodavnice i kao odličan poklon za mnoge svečane prilike. Ono što posebno izdvaja drvene kutije za vino od ostalih ambalaža, jeste kvalitet materijala i dizajn. Dizajn može da bude rustičan, moderan ili klasičan.

Kutije za vino

Pored navedenih modela kutija za vino, u mogućnosti ste da birate i unikatne modele. Svi modeli kutija su predstavljeni kroz web šopove firmi koje se bave njihovom proizvodnjom i prodajom. Najpre ćete moći da pogledate vizuelni izgled kutije za vino, a potom i da saznate, kroz kratki tekstualni opis, sve važne karakteristike kutije – od kakvog materijala je izrađena, koje su joj dimenzije i sl. Pored svega toga, vidno je istaknuta cena, koja se može uporediti sa drugim srodnim artiklima.

Ukrasne kutije za vino

Vino je namenjeno za posebne i specijalne prilike, tako da zahteva i adekvatno pakovanje, u ukrasnoj kutiji. Dragu osobu ćete naročito iznenaditi ako naručite da se izradi unikatna kutija u koju ćete spakovati bocu starog, dobrog vina.

Čak i ako kutija nije unikatna, uvek će biti dizajnirana tako da i najzahtevnije kupce učini zadovoljnim, a osobu koja je darivana, prijatno iznenađenom.

kutija za vino cena

 

Ekskluzivne kutije za vino

Ono što odlikuje ekskluzivne kutije za vino su pre svega, vrhunski dizajn i materijali izrade. U pitanju su najkvalitetniji materijali, zbog čega su takve kutije jedinstvene na tržištu. Primera radi, prave se od jasena, sibirskog ariša, oraha, hrasta, drveta koje je termo-tretirano...

Brendirane kutije od drveta za vino

Brendirane kutije od drveta za vino možete da poručujete u dimenzijama i sa dizajnom po vašim željama. Takođe, u mogućnosti ste i da birate vrstu drveta od koga je kutija izrađena. Na taj način dobijate unikat, koji će biti brendiran tako što se ispiše naziv vaše firme, ucrta se logotip i slično.

Kutije za vino cena

Cena kutija za vino zavisi od više faktora. Kao što se vidi iz celog teksta, kutje su od različitih materijala izrade, od jednostavnih do skupocenih, a takođe su razne i dimenzije; pored toga, moguće je raditi po želji, dakle, dobiti unikate. Cena zavisi i od toga da li je kutija predviđena za jednu ili dve boce, i sl.

U tom smislu, cene se kreću od 1300 dinara, pa sve do 5000 dinara koliko treba izdvojiti za drvenu kutiju za vino sa priborom, za jednu bocu.

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kutija za vino
Pitaj firme