Flaša vina se veoma često nosi kao poklon dragim osobama u mnogo različitih prilika. Zbog toga, trebalo bi posebnu pažnju obratiti na pakovanje. Kutija za vino u kojoj će se nalaziti skupocena boca jednako je vazna kao i samo vino.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti KUTIJE ZA VINO

Beograd

Jovšić Printing Centar
Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica Pozovi

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - s...
Pročitaj više

Kata tekstil gift shop
Majora Zorana Radosavljevića 154, Batajnica
Zemun Pozovi

Kata tekstil gift shop nalazi se u Batajnici. U prodaji su gotova poklon pakovanja u kojima je nešto iz našeg asortimana; peškiri, kuhinjski program, stolnjaci, ali i mogućnost kreiranja posebnih poklon pakovanja....
Pročitaj više

Kutijica kutije za poklone
Aleksandra Dubčeka 38
Novi Beograd Pozovi

Predstavite Vaš proizvod na originalno osmišljen način u KUTIJICA ambalaži vrhunskog kvaliteta. Već duži niz godina domen našeg rada obuhvata izradu ukrasnih kutija za poklone, izradu jelovnika i korica za račune, kao i proizvodnju štampanih,...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Galerijica

Čukarica Pozovi

Galerijica je radionica unikatnih fontana za unutrašnji prostor, kao i ručno rađenih ogledala od mozaika i školjki u različitim oblicima....
Pročitaj više

Novi Sad

Manibo team - Ukrasne kutije od drveta
Železnička kolonija 17

Ukrasne kutije od drveta vrhunske završne obrade, drvena ambalaža i police + wood stick galanterija....

Flaša vina se veoma često nosi kao poklon dragim osobama u mnogo različitih prilika. Zbog toga, trebalo bi posebnu pažnju obratiti na pakovanje. Kutija za vino u kojoj će se nalaziti skupocena boca jednako je vazna kao i samo vino.

Drvene kutije za vino

Drvene kutije za vino su predviđene za ljubitelje vina, ali i za vinarije, vinoteke, prodavnice i kao odličan poklon za mnoge svečane prilike. Ono što posebno izdvaja drvene kutije za vino od ostalih ambalaža, jeste kvalitet materijala i dizajn. Dizajn može da bude rustičan, moderan ili klasičan.

Kutije za vino

Pored navedenih modela kutija za vino, u mogućnosti ste da birate i unikatne modele. Svi modeli kutija su predstavljeni kroz web šopove firmi koje se bave njihovom proizvodnjom i prodajom. Najpre ćete moći da pogledate vizuelni izgled kutije za vino, a potom i da saznate, kroz kratki tekstualni opis, sve važne karakteristike kutije – od kakvog materijala je izrađena, koje su joj dimenzije i sl. Pored svega toga, vidno je istaknuta cena, koja se može uporediti sa drugim srodnim artiklima.

Ukrasne kutije za vino

Vino je namenjeno za posebne i specijalne prilike, tako da zahteva i adekvatno pakovanje, u ukrasnoj kutiji. Dragu osobu ćete naročito iznenaditi ako naručite da se izradi unikatna kutija u koju ćete spakovati bocu starog, dobrog vina.

Čak i ako kutija nije unikatna, uvek će biti dizajnirana tako da i najzahtevnije kupce učini zadovoljnim, a osobu koja je darivana, prijatno iznenađenom.

Ekskluzivne kutije za vino

Ono što odlikuje ekskluzivne kutije za vino su pre svega, vrhunski dizajn i materijali izrade. U pitanju su najkvalitetniji materijali, zbog čega su takve kutije jedinstvene na tržištu. Primera radi, prave se od jasena, sibirskog ariša, oraha, hrasta, drveta koje je termo-tretirano...

Brendirane kutije od drveta za vino

Brendirane kutije od drveta za vino možete da poručujete u dimenzijama i sa dizajnom po vašim željama. Takođe, u mogućnosti ste i da birate vrstu drveta od koga je kutija izrađena. Na taj način dobijate unikat, koji će biti brendiran tako što se ispiše naziv vaše firme, ucrta se logotip i slično.

Kutije za vino cena

Cena kutija za vino zavisi od više faktora. Kao što se vidi iz celog teksta, kutje su od različitih materijala izrade, od jednostavnih do skupocenih, a takođe su razne i dimenzije; pored toga, moguće je raditi po želji, dakle, dobiti unikate. Cena zavisi i od toga da li je kutija predviđena za jednu ili dve boce, i sl.

U tom smislu, cene se kreću od 1300 dinara, pa sve do 5000 dinara koliko treba izdvojiti za drvenu kutiju za vino sa priborom, za jednu bocu.

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst