Kutija za nakit je nešto što svaka pripadnica lepšeg pola treba da poseduje. Žene imaju prirodnu potrebu za lepim, tako da često kupuju nakit za razne prilike. To su obično ogrlice, prstenje, narukvice, minđuše... Svemu tome bi trebalo naći adekvatno mesto.

kutija za nakit

 

Kutija za nakit prodaja

Kutije za nakit moguće je naći i putem interneta, odnosno, pogledati ponudu preko web shop-ova. Na njima su kutuje za nakit sortirane prema ceni, a dat je i opis i fotografija svakog predmeta ponaosob. To znači da je navedeno od čega je kutija za nakit izrađena, da li se trenutno nalazi na lageru, a slika nam pokazuje kutiju iz više uglova, pa čak i njenu unutrašnjost, što je damama vrlo bitno zbog mogućnosti raspoređivanja nakita.

Drvene kutije za nakit

Poručivanje drvenih kutija za nakit, kao i svih drugih, moguće je obaviti putem interneta. Dovoljno je da artikal dodate u korpu i da ostavite adresu za isporuku. Nakon toga, plaćate u pošti, banci, ili putem e-bankinga. Kutija za nakit će biti isporučena na vašu adresu najkasnije za dva-tri radna dana, ako se u trenutku poručivanja nalazila na lageru.

Drvene kutije za nakit deluju veoma romantično i često se rade u retro stilu.

Kutije za nakit veleprodaja

Kutije za nakit se nalaze i u prodavnicama veleprodaje, tako da svoju radnju ukrasnih predmeta možete da opremite po povoljnim cenama. Ponuda je zaista bogata, tako da je moguće birati između kutija za nakit od papira, kartona, drveta, pa sve do veoma luksuznih kutija...

kutija za nakit cena

Poklon kutije za nakit

Kutije za nakit predstavljaju savršen poklon za vašu lepšu polovinu. Još bolji utisak ćete ostaviti ako upakujete komad nakita unutra. Postoje različiti modeli, a vi se možete odlučiti za neku ekskluzivnu varijantu...

Papirne kutije za nakit

Papirne kutije za nakit su veoma lepo ukrašene i to je ono što ih čini privlačnim. U njima se takođe mogu lepo rasporediti komadi raznog nakita. Često su prostrane, tako da su ogrlice, lančići, minđuše, prstenje... u njima perfektno sortirani.

Kartonske kutije za nakit

Kutije za nakit mogu da budu za svakodnevnu upotrebu i ne moraju da budu skupocene. Izaberite razne dekorativne kutije, koje će se savršeno uklapati sa već postojećim predmetima koji krase vašu sobu, na primer, sa vazama ili lampama...

Luksuzne kutije za nakit

Luksuzne kutije za nakit su idealan poklon za vaše nežnije polovine, ali prilikom odabira potrebno je da vodite računa o par pravila. Naime, bitno je da kutija bude dovoljno velika, jer vaša draga verovatno ima more nakita, a takođe je važno da kutije poseduje mogućnost da se nakit lepo rasporedi i uvek bude na dohvat ruke. Osim toga, dekorativnost je takođe presudna kada se radi o tome kakav ćete utisak ostaviti kada predajete poklon.

Kutije za nakit – cena:

Cena kutija zavisi od kog materijala je izrađena. U tom smislu, najpovoljnije su kutije od papira, a najskuplje su od drveta ili od stakla, kao i luksuzni modeli kutija za nakit. Prosečna cena bi bila oko 2000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kutija za nakit
Pitaj firme