Kurs Web dizajna je jako popularan. Web dizajneri kombinuju veštine i znanje iz programiranja sa sopstvenim kreativnim idejama i kritičkim mišljenjem. Na taj način kreiraju se sajtovi na kojima je sadržaj raspoređen na pregledan i razumljiv način kako bi bili atraktivni, informativni i prijemčivi za posetioce. 

Ključnu posredničku ulogu u spajanju prezentacije (određene usluge, proizvoda, informacije, itd.) i posetioca (korisnika, konzumenta) ima upravo web dizajner, i to kroz način na koji kreativno i znalački predstavi pretpostavljeni sadržaj.

Škola web dizajna

Škole web dizajna nude svojim polaznicima kurs koji se sastoji od predavanja, praktičnih vežbi i prakse na realnim projektima. Prošavši kroz tako osmišljenu obuku, polaznici su spremni da dizajniraju svoj prvi web sajt i odgovore na poslovne izazove. 

Polaznici stiču potrebna znanja o HTML opisnom jeziku, CSS stilovima, formatiranju i raspoređivanju svih elemenata na web stranici – ukratko, o svemu što je potrebno pri izradi, postavljanju i održavanju jednog web sajta. Stručnjak za web dizajn u svom opisu posla ima kreiranje i razvoj statičnih i dinamičnih web prezentacija svih vrsta, od jednostavnih prezentacija do složenih animacija.

Kurs web dizajna

Početni kursevi web dizajna namenjeni su onima koji se tek upoznaju sa izradom i održavanjem web sajtova, dok su napredni kursevi namenjeni svima koji nameravaju da svoje znanje iz web dizajna i programiranja prošire i obogate. Po završenom početnom kursu polaznici imaju više mogućnosti za dalje usavršavanje. Mogu se usmeriti ka naprednom programiranju i dizajniranju ili se posvetiti PHP, Drupal ili Java programiranju.

Web dizajn je izuzetno tražena i visoko plaćena veština. Za kvalitetno obrazovane i kreativne web dizajnere uvek ima posla, kako na našem, tako i na inostranom tržištu.

Kursevi web dizajna mogu biti sporiji i intenzivniji, te im ukupno trajanje varira od 4 do 12 nedelja. Cena kursa za web dizajn kreće se od 60 do 450 evra, što zavisi od toga šta se sve kroz dati kurs može naučiti i koliki je predviđeni fond časova. Navedena cena je informativna, a oko tačnog iznosa 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kurs web dizajna
Pitaj firme

Adobe Dreamweaver HTML & CSS - 36 školskih časova

Akcija -% 14900 Din.
Adobe Dreamweaver HTML & CSS - 36 školskih časova - 14.900 din! Škola računara Softline!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Web Design (58 školskih časova)

Akcija -% 59800 Din.
Web Design (58 školskih časova) - 59.800 din! Škola računara Softline!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Jovana Stefanovic

Postoje citave skole u kojima se studenti uce da se bave web dizajnom. Medjutim, postoji i mogucnost da zavrsite i neki od mnogobrojnih kurseva i da se usko specijalizujete u jednoj od oblasti. Cene se mogu kretati i do 600 eura, naravno sve zavisi od vrste kursa.

09.05.2017
Filip Milutinovic

U svakom slucaju svaki web dizajn treba da se lepo plati.

25.04.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, ni jedan web dizajn nije ni malo jednostavan kako god da okrenete.

12.04.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju ako nest valja u celoj prici onda je to web dizajn koji se u svakom slucaju i vise nego isplati.

28.03.2017
Simona Vucinic

Sto se njega tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce svima pre ili kasnije da bude potrebno.

13.03.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju on sigurno da dosta kosta.

21.02.2017
Marta Dencevic

Sto se mene licno tice, web dizajn postaje sve zastupljenija oblast u poslovima.

03.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, uvek je web dizajn bila jedna i vise nego perspektivna oblast. Ukoliko sa druge strane mene pitate, sve drugo je manje vazno.

24.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Mnogi ljudi misle da znaju da rade u windows-u ali se naravno i vise nego varaju po tom pitanju.

24.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, sto se ovog programa tice, veoma je vazno da znate da treba samo za kvalitet da se opredelite. Sve drugo je manje vazno.

05.01.2017
Nikolina Pantelic

Moje licno misljenje je da web dizajn predstavlja jedan veoma koristan program u kojem mozete da naucite da radi, bez obzira odakle potice.

16.12.2016
Ivan Stojanovic

Kvalitetno bavljenje web dizajnom zahteva sate i sate velikog rada, truda i odricanja. U tom poslu ima novca ali samo za one koji su kvalitetni.

30.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju web dizajna, samo treba da posetite skolu za racunare Enter Per Mi i da se u njoj odlucite za kvalitet.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko vec planirate da se bavite web dizajnom, najbolje je onda da odmah upisete neku pravu skolu bas za taj posao. Dobar primer takve skole je Link Group.

24.10.2016
Marko Petrovic

Web dizajn je nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas moze sacekati na svakom koraku u svom zivotu. Web dizajn je nesto sto uci sve veci broj mladih ljudi.

24.08.2016
Dusan Markovic

Web dizajn je u danasnje vreme jedna mlada i perspektivna oblastu u koju mozete imati puno poverenje. Pri tome, ukoliko odlucite da se ozbiljno bavite web dizajnom, najbolje je da budete sto strpljivi i da radite sto vise kako biste stekli potrebno iskustvo.

20.07.2016
Lea Stankovic

Postoje citave skole u kojima se studenti uce da se bave web dizajnom. Medjutim, postoji i mogucnost da zavrsite i neki od mnogobrojnih kurseva i da se usko specijalizujete u jednoj od oblasti. Cene se mogu kretati i do 600 eura, naravno sve zavisi od vrste kursa.