Da li ste vec culi da je neko upisao kurs MySQL? Za sam početak našeg teksta, hajde da se upoznamo šta podrazumeva sistem MySQL. U pitanju je najpopularniji sistem otvorenog koda, za upotrebu baze podataka.

Pročitaj više

Izaberite neku od škola gde mozete naći ponudu za KURS MySQL

Beograd

Škola računara Softline
Škola računara Softline
Takovska 12
Palilula Pozovi

Nezavisno da li želite da savladate osnovne kompjuterske programe ili nadogradite već postojeće znanje, škola računara Softline je pravi izbor za Vas. U prijatnom ambijentu naše škole dostupne su svetski priznate profesionalne obuke za najtra...
Pročitaj više

Rajak Škola programiranja
Rajak Škola programiranja
Pozovi

Online škola Rajak pored časova matematike, nudi nekoliko online kurseva programiranja, koji su najtraženiji i najpopularniji na tržištu i posle kojih ćete lakše doći do odlične zarade i stabilnog posla....
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na KURS MySQL

Kurs programiranja SQL (36 školskih časova)
16556 14900
Kurs programiranja SQL (36 školskih časova) AKCIJA ističe za Preuzmi kupon

Da li ste vec culi da je neko upisao kurs MySQL? Za sam početak našeg teksta, hajde da se upoznamo šta podrazumeva sistem MySQL. U pitanju je najpopularniji sistem otvorenog koda, za upotrebu baze podataka.

Kod internet aplikacija, MySQL predstavlja veoma čest izbor, iz razloga što ga odlikuju brzina i stabilnost. Kod velikog saobraćaja, potrebno je veoma brzo otvarati aplikacije, pa se zbog toga ovaj sistem veoma često upotrebljava.

Šta očekivati posle završenog kursa programiranja za MySQL?

Ovo je sitem koji omogućava rad sa bazama podataka. Kada budete upisali kurs, upoznaćete se sa vrstama index-a u okviru MySQL programa, zatim sa tipovima podataka, sa vrstama mehanizama koji služe za skladištenje podataka...

Savladaćete kako da kreirate baze podataka, indexe i tabele, ali i na koji način da obrišete podatke onda kada vam više ne budu bili potrebni.

Sistem MySQL je veoma popularan, i moguće ga je pokrenuti na više platformi, kao što su: Windows, Linux, Unix.

Kada upišete kurs MySQL možete očekivati da ćete za veoma kratko vreme da razumete i savladate sam sistem.

Zašto je MySQL bitan u programerskom svetu?

U pitanju je open source projekat, i radi se o softveru otvorenog koda. U prevodu, to bi značilo da ga svako može koristiti, preuzeti, modifikovati, a sve u zavisnosti od toga šta su vaše potrebe u poslovanju.

Ono što MySQL čini tako atraktivnim je izuzetna funkcionalnost, i postojanje mnogih mogućnosti i opcija. Na primer, tu su mogućnost replikacije, postojanje sopstvene ekstenzije, integracija u sva razvojna okruženja, online backup i mnoge druge.

Obuke za MySQL baze podataka

MySQL karakteriše izuzetna lakoća upotrebe, tako da možete da očekujete da ćete na obuci veoma brzo razumeti sve što vam je potrebno da znate. Softver se bez poteškoća instalira, podešava i koristi.

Obuka može da bude grupna i individualna. Kod grupne obuke nema velikog broja polaznika, baš iz razloga da bi se profesor mogao posvetiti svakom kandidatu. Kada je reč o individualnoj nastavi, tada se radi o odnosu jedan prema jedan, i vi sami određujete dinamiku nastave, međutim, i tada nastavni program mora da bude ispoštovan.

Škola programiranja za MySQL

Projekat otvorenog koda, koji je dobio ime MySQL (Structured Query Language), jedan je od najpoznatijih sistema a njegova osnovna uloga jeste upravljanje bazama podataka.

To je sistem koji se bavi bazama sa kolekcijama podataka, koje su tako organizovane, da je upravljanje njima veoma lako i jednostavno.

Kada je reč o okruženju MySQL, možemo da kažemo da se ono sastoji iz dva dela. Jedan deo je server na kome se obrađuju podaci, dok ste drugi deo zapravo vi sami, jer zahtevate od servera da izvršava pojedinačne radnje.

Tokom škole programiranja za MySQL upoznaćete se sa korišćenjem sistema, i naučićete da koristite alat sa grafičkim korisničkim okruženjem. Kada završite obuku, stičete sva neophodna znanja i veštine da biste uspešno upravljali bazama podataka kroz preko MySQL sistema.

Koja je okvirna cena za kursa MySQL?

Cena se kreće od 19000 din. do 29000 dinara, što zavisi od toga da li se radi o grupnoj ili individualnoj nastavi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole kompjutera koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst