Verovatno ste vec culi za Kurs C++. Pred vama se nalazi tekst koji će pružiti odgovore na pitanja koja vas zanimaju: šta je C++, gde se primenjuje ovaj programski jezik, koliko traje kurs C++ programiranja, šta možete da očekujete nakon uspešno završene obuke, i na kraju, koja je cena ako se odlučite da pohađate grupnu ili individualnu nastavu.

Pročitaj više

Izaberite neku od škola gde mozete naći ponudu za KURS C++

Beograd

Škola računara Softline
Škola računara Softline
Takovska 12
Palilula
Beograd Pozovi

Nezavisno da li želite da savladate osnovne kompjuterske programe ili nadogradite već postojeće znanje, škola računara Softline je pravi izbor za Vas. U prijatnom ambijentu naše škole dostupne su svetski priznate profesionalne obuke za najtra...
Pročitaj više

4.3 | 4 ocena

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na KURS C++

Kurs programiranja SQL (36 školskih časova)
Akcija -11% 14900 Din.

Kurs programiranja SQL (36 školskih časova) - 14.900 din! Škola računara Softline!

Verovatno ste vec culi za Kurs C++. Pred vama se nalazi tekst koji će pružiti odgovore na pitanja koja vas zanimaju: šta je C++, gde se primenjuje ovaj programski jezik, koliko traje kurs C++ programiranja, šta možete da očekujete nakon uspešno završene obuke, i na kraju, koja je cena ako se odlučite da pohađate grupnu ili individualnu nastavu.

Šta je C++?

Biti programer je danas zaista IN, a ako ste odlučili da i vi postanete priznati IT stručnjak, tada je dobro da krenete sa programskim jezikom C++.

Dakle, radi se o programskom jeziku višeg nivoa, a nastao je zbog toga da bi se jednostavno upravljalo poljima nekog objekta, da bi se lako stvorio objekat... C++ zapravo predstavlja viši nivo jezika C. Od njega se razlikuje zbog mogućnosti da se manipuliše objektima kroz uvođenje klasa, kao i po načinu izlaza i ulaza podataka.

Gde se primenjuje ovaj programski jezik na internetu?

Jezik C++ veoma često koriste profesionalci, a ako se pitate gde se primenjuje na internetu, odgovor bi bio da su razne aplikacije, grafike i odlične igrice urađene baš zahvaljujući ovom programskom jeziku.

Interesantan je podatak da se C++ upotrebljava i na roverima koji su poslati na Mars!

Koliko traje kurs C++ programiranja?

Kada vidite korice knjige za C++ programiranje, može se dogoditi da se uplašite, kao da vidite nekog monstruma, ali je istina zapravo, drugačija. Kada upišete kurs C++ programiranja, profesori će početi od osnovnih elemenata koji će se malo po malo proširiti, i to kroz praktične vežbe i lake primere.

Postoje različita svojstva jezika, pa će vam se razjasniti trikovi i razlozi o njima, tako da ćete na kraju biti oduševljeni brzinom kojom ste savladali C++.

Trajanje kursa C++ programiranja zavisi od škole do škole, i obično je u pitanju 36 časova, što znači da ćete ovaj jezik učiti tri nedelje. Tri puta sedmično imaćete po tri školska časa, a to je trajanje od dva i po sata.

Nastava može da bude grupna i pojedinačna. Kada je u pitanju grupna nastava, nikada nema previše polaznika, pa se profesori posvećuju svakom kandidatu. Individualna nastava znači da sami određujete dinamiku, ali se i tada vodi računa da bude ispoštovan nastavni program.

Kod individualne nastave, program traje 24 časa.

Šta očekivati nakon završene obuke za C++?

Kada završite kurs C++ bićete osposobljeni da samostalno rešavate algoritamski zahtevnije probleme. To znači da su savladane osnove C++ programiranja, moći ćete da pišete sopstvene programe, pravićete programski kod, shvatićete zbog čega neki delovi programa rade to što rade, savladaćete objektno orijentisano programiranje...

Znaćete šta su to:

-          Operatorska poklapanja

-          Polimorfizam

-          Enkaplusacija

-          Nasleđivanje klasa...

Slobodno možemo reći da je C++ nezamenljiv programski jezik kod sistemskog programiranja, i zbog toga se programeri snalaze u programima koji poseduju veliku količinu kodova. Razlog je u tome što je C++ tako dizajniran da omogućava racionalno strukturiranje velikih programa.

Koja je cena obuke i kursa za C++?

Koliko ćete platiti za obuku za C++, zavisi od toga da li birate grupnu ili individualnu nastavu.

Za grupnu nastavu potrebno je izdvojiti u proseku oko 20000 dinara, dok za individualnu treba platiti oko 29000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole kompjutera koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst