U našem tekstu ćete saznati šta je u stvari kurs Autodesk, gde se primenuje ovaj softver, koliko traje kurs dizajniranja i modeliranja, kao i šta možete da očekujete nakon uspešno završene obuke.

Pročitaj više

Izaberite neku od škola gde mozete naći ponudu za KURS AUTODESK

Beograd

Škola računara Softline
Škola računara Softline
Takovska 12
Palilula
Beograd Pozovi

Nezavisno da li želite da savladate osnovne kompjuterske programe ili nadogradite već postojeće znanje, škola računara Softline je pravi izbor za Vas. U prijatnom ambijentu naše škole dostupne su svetski priznate profesionalne obuke za najtra...
Pročitaj više

4.3 | 4 ocena

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na KURS AUTODESK

Maya (animacija i vizuelizacija) - 26 školskih časova
Akcija -11% 19900 Din.

Maya (animacija i vizuelizacija) - 26 školskih časova - 19.900 din! Škola računara Softline!

U našem tekstu ćete saznati šta je u stvari kurs Autodesk, gde se primenuje ovaj softver, koliko traje kurs dizajniranja i modeliranja, kao i šta možete da očekujete nakon uspešno završene obuke.

Šta je Autodesk?

Kompanija Autodesk predstavlja svetskog lidera kada je u pitanju softver za 2D i 3D modelovanje, inženjering, dizajniranje i zabavu.

Kompanija je osnovana davne 1982. godine i od tada konstantno unapređuje i razvija svoje palete proizvoda.

Gde se primenjuje ovaj softver?

Autodesk drži primat na tržištu, a svoju primenu program nalazi kod dizajnera, inženjera, digitalnih umetnika, među arhitektama...

Koliko traje kurs Autodesk dizajniranja i modeliranja?

Najpre ćemo navesti da postoji individualna i grupna nastava. Koliko traje kurs Autodesk-a, zavisi od nastavnog plana, i može da traje četrdeset školskih časova za grupnu nastavu, i 28 za pojedinačnu.

Primera radi, kurs za Autodesk Maya, znači da ćete dolaziti tri puta nedeljno na nastavu koja traje tri školska časa, i to u grupi sa ostalim polaznicima. To će biti ukupno 45 časova, odnosno 30 ako izaberete da sa profesorom radite jedan na jedan.

Šta očekivati nakon završene obuke za Autodesk?

Kursevi i obuke za Autodesk su namenjeni svima koji žele da nauče ovaj program, kao i ljudima kojima je cilj da poboljšaju svoja profesionalna znanja. Na ovaj način, sa završenom obukom, možete da očekujete da su vam povećane šanse za zaposlenjem, pošto se poznavanje programa Autodesk smatra izuzetnom prednošću.

Da biste upisali obuku za Autodesk, nije potrebno nikakvo predznanje, osim poznavanja rada u Windows okruženju. Ovo važi za početni-osnovni nivo, dok se za kandidate koji upisuju napredne kurseve Autodesk-a očekuje da znaju osnove konkretnog programa koji se uči tokom kursa.

Kurs Autodesk Maya

Kada kažemo Maya, mislimo na najpoznatiji program za vizuelizaciju i animaciju. Ukoliko se odlučite za ovaj kurs, pohađaćete tri puta nedeljno po tri školska časa (što opet zavisi od škole kompjutera za koju se odlučite).

Kurs Autodesk Max

Ovo je najpoznatiji program za rad u prostoru sa tri dimenzije. Omogućiće vam izradu trodimenzionalnih animacija, slika i grafike. Moguće je izrađivati specijalne video montaže, zahvaljujući raznim efektima.

Obuka za ovaj program potrajaće mesec dana, odnosno 39 časova, ako nastavu pohađate u grupi. Postoji više termina održavanja nastave, i izabraćete onaj koji vam najviše odgovara. Ako se odlučite za individualno učenje, tada je fond časova 28 i podrazumeva samostalni rad sa profesorom.

Kurs Autodesk Inventor

Autodesk Invertor čini alat koji služi za projektovanje u mašinstvu. Poseduje module za opšte mašinstvo, kao i module koji pružaju proveru i analizu mehanički opterećenih sklopova i delova sa optimizacijiom konstrukcije.

U projektovanju se otklanjaju moguće greške zahvaljujući mogućnosti realne simulacije.

Kurs Autodesk Revit

Ovo je softver koji je namenjen za građevinsko informaciono modelovanje. To bi značilo da projektanti mogu da iznesu svoje ideje od same zamisli do izvođenja i to u vrlo koordinisanom pristupu koji je zasnovan na modelu koji sadrži podatke o svakom elementu.

Autodesk Revit je aplikacija koja ima elemente za mašinstvo, arhitektonsko projektovanje, građevinsko projektovanje...

Koja je cena obuke i kursa za Autodesk?

Cena obuke i kursa za Autodesk se kreće od 19000 do 34000 dinara, što je uslovljeno time da li je u pitanju grupna ili individualna nastava.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole kompjutera koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst