Kurs Auto-CAD je veoma popularan softverski alat, koji je prvenstveno namenjen za projektovanje u trodimenzionalnom prostoru. U ovom trenutku, broj korisnika programa prelazi tri miliona, i upotrebljava se u preko sto pedeset zemalja sveta.

Pročitaj više

Izaberite neku od škola gde mozete naći ponudu za KURS AUTO-CAD-A

Beograd

Studio Track online škola računara
Studio Track online škola računara
/
Čukarica
Beograd Pozovi

Studio Track škola računara nalazi se u Beogradu. Specijalizovana je za Autodesk programe i kurseve Auto Cad, 3D Max i Revit osnovni nivo....
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
Škola računara Softline
Škola računara Softline
Takovska 12
Palilula
Beograd Pozovi

Nezavisno da li želite da savladate osnovne kompjuterske programe ili nadogradite već postojeće znanje, škola računara Softline je pravi izbor za Vas. U prijatnom ambijentu naše škole dostupne su svetski priznate profesionalne obuke za najtra...
Pročitaj više

4.3 | 4 ocena

Kurs Auto-CAD je veoma popularan softverski alat, koji je prvenstveno namenjen za projektovanje u trodimenzionalnom prostoru. U ovom trenutku, broj korisnika programa prelazi tri miliona, i upotrebljava se u preko sto pedeset zemalja sveta.

Obuka za Auto-CAD

Interesantno je da Auto-CAD od vas ne traži da poznajete programiranje, ili da znate neki drugi program, ali je poželjno znati osnove nacrtne geometrije. Auto-CAD je dosta zastupljen u arhitekturi i građevinarstvu, elektrotehnici, mašinstvu, u svim oblastima projektovanja...

Škola Auto-CAD-a

U svetu, kao i kod nas, postoji konstantni porast zainteresovanosti za učenje programa Auto-CAD. Razlog tome je što on podržava i druge jezike, osim engleskog.

Da biste upisali školu Auto-CAD-a neophodno je da poznajete rad u Windows okruženju.

Kurs za Auto-CAD 2D

Dosta jednostavnih elemenata sačinjavaju svaki projekat. Mnogi modeli se kreiraju na osnovu 2D profila. Auto-CAD omogućava modelovanje na dosta načina, pa u odnosu na zadatak, svaki korisnik ima mogućnost da bira.

Da biste učili da radite trodimenzionalno modelovanje, prvo je potrebno da znate Auto-CAD 2D. Na ovaj način se prikazuju preseci, ili izgled nekog modela, što je ujedno i najlakša varijanta da svoju ideju prenesemo drugima i da je oni sagledaju.

Kurs za Auto-CAD 3D

3D model donosi realniji prikaz, odnosno vizuelni doživljaj postaje verniji i bolji. Auto-CAD pruža mnoge mogućnosti, kao što su: letenje kroz model, šetnju kroz njega, promenu vizuelnih stilova, modifikaciju osvetljenja i materijala...

Iz svih tih razloga je Auto-CAD toliko popularan širom sveta kada se radi o trodimenzinalnom prostoru i predstavljanju objekata u njemu.

Polaznici kursa za Auto-CAD 3D između ostalog uče:

-          Komande za metodu kreiranja modela

-          Komande za kreiranje osnovnih punih modela

-          Komande za vizuelizaciju

-          Komande za dobijanje 2D geometrijskih oblika i presecanje punog modela

-          Komande za menjanje modela...

Svi modeli koji su izrađeni u Auto-CAD-u imaju potrebu da budu menjani, odnosno modifikovani. Program će vam dozvoliti da izmene vršite u bilo kom trenutku, bez obzira da li menjate složeniju celinu ili izmenjujete osnovne elemente projekta.

Kurs Auto-CAD elektrical

Časove u okviru kursa Auto-CAD electrical možete da uzimate u grupi, ali i individudalno, gde profesor radi samo sa vama. Dosta ljudi znanje bolje usvaja sa ostalim polaznicima, dok nekima više prija odnos jedan prema jedan.

Međutim, bitno je naglasiti da i u grupnoj nastavi nema mnogo polaznika, tako da se profesori mogu posvetiti svakom kandidatu u dovoljnoj meri. U zavisnosti od škole do škole, varira i broj časova, ali je on obično oko 39 časova u grupi, odnosno 24 individualna časa.

Termini mogu da budu večernji, poslepodnevni, a ukoliko uzimate individualnu nastavu, tada se sa profesorom dogovarate oko detalja i dinamike nastave.

Obuka i kurs Auto-CAD - cena:

Potrebno je platiti između 16000 i 32000 dinara, što je uslovljeno time da li je u pitanju grupna ili individualna nastava.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole kompjutera koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst