Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kurs Adobe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Adobe Dreamweaver HTML & CSS - 36 školskih časova

Akcija -10% 14900 Din.
Adobe Dreamweaver HTML & CSS - 36 školskih časova - 14.900 din! Škola računara Softline!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Web Design (58 školskih časova)

Akcija -10% 59800 Din.
Web Design (58 školskih časova) - 59.800 din! Škola računara Softline!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kurs Adobe

Adobe Photoshop je program koji je neophodan kada radimo sa fotografijama, odnosno njime se svakoga dana služe IT stručnjaci, grafički i web dizajneri.

kurs adobe

 

Savladavanje osnova Adpbe-a nije naročito komplikovano, i to sebi možete da priuštite kroz specijalizovane kurseve.

Obuka za Adobe

Obuka za Adobe je moguća u toku cele godine, kao i prijavljivanje na istu. To je omogućeno lično, zatim putem telefona ili preko sajta odabrane škole kompjutera.

Škola Adobe

Predavači Adobe Photoshop-a su vrhunski IT stručnjaci, koje odlikuje iskustvo u radu sa fotografijama kroz grafički i web dizajn.

Nakon završene škole za ovaj program, bićete osposobljeni da koristite sve funkcije potpuno samostalno.

Kurs Adobe Photoshop osnovni

Osnovni kurs Adobe Photoshop podrazumeva da nemate nikakva posebna predznanja, osim da ste upoznati sa radom u Windows operativnom sistemu.

Nakon završene obuke, bićete u mogućnosti da samostalno obrađujete fotografije, u skladu sa svojim nivoom znanja.

kurs adobe cena

 

Kurs Adobe Illustrator osnovni

Nastava može da bude grupna ili individualna. Postoje osobe koje gradivo lakše usvajaju u grupi, ali i ljudi kojima više odgovara samostalan rad sa profesorom.

Kurs Adobe Indesign osnovni

Ukoliko se odlučite da pohađate kurs Adobe Indesign osnovni nivo, tada se dogovarate sa osobljem odabrane škole oko toga na koji način ćete uzimati časove. Ako je vaš izbor individualna nastava, tada sami određujete dinamiku, dok je trajanje kursa precizno određeno nastavnim programom.

Kurs Adobe-a za grafički dizajn – osnovni

Ukoliko ste izabrali Adobe kurs za grafički dizajn – osnovni nivo, i pratićete isti kroz grupnu nastavu, tada je važno naglasiti da su grupe sa malim brojem polaznika, pa profesori mogu svakome da posvete dovoljno pažnje.

U ovoj fazi se uče osnove programa, koje sve palete postoje, koji tipovi fajlova su dostupni, kako funkcioniše navigacija kroz neki dokument, kako se vrši uvoz fajlova...

Kurs Adobe Photoshop – napredni

Rad sa fotografijama iziskuje sve veća znanja, tako da nakon završenih početnih nivoa, prelazite na napredne. To znači da već posedujete predznanje, pa se uči kako se radi retuširanje, kako izgleda proces maskiranja, kako se koriste tekstualni alati...

Pored toga, polaznici uče da koriste alate za vektorsko crtanje i rad sa vektorskim objektima, kako da upotrebe određen tekstualni sadržaj; upoznaće se sa takozvani Blend modovima i kao i filterima.

Kurs Adobe Illustrator napredni

Ovaj kurs je namenjen svima koji već poseduju određeni nivo znanja, ali ista žele da unaprede, zbog potreba posla i sl. Polaznici bi trebalo da znaju da se od njih očekuje da su savladali sve što se tiče rada u Windows okruženju.

Kurs Adobe Illustratora uči polaznike da na kreativan način iskoriste sva svoja stečena znanja.

Kurs Adobe Indesign napredni

Možda vas zanima koliko traje kurs za Adobe Indesign za napredni nivo? Naravno, to pre svega zavisi od škole kompjutera za koju se odlučite, ali najčešće je u pitanju petnaest školskih časova koji su raspoređeni na pet dana.

To bi značilo da kandidati prate nastavu u trajanju od tri školska časa i to svakoga dana.

Kurs Adobe za grafički dizajn – napredni

Koliko će tačno trajati vaša obuka, pre svega zavisi da li pohađate grupnu nastavu ili individualne časove. Kod grupne nastave mora biti najmanje tri polaznika, i kada je taj uslov ispunjen, onda se kandidati obaveštavaju o tačnom datumu početka nastave za napredni kurs za Adobe za grafički dizajn.

Kurs Adobe – cena:

Cena zavisi od toga da li se odlučujete za individualnu ili grupnu nastavu, kao i da li je u pitanju osnovni ili napredni nivo. U tom smislu, trebalo bi izdvojiti između 15000 i 30000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole kompjutera koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.