AKS EXPRESS KURIR

2.4 | 8 ocena
Ulica: Pop Lukina 45
Grad: Valjevo
AKS EXPRESS KURIR
Telefon: 014/
Mobilni: 064/
www.aks-sabac.com

O nama

AKS EXPRESS KURIR

Osnovna delatnost preduzeća AKS iz Šapca je prikupljanje, prevoz i isporuka pošiljki u zemlji i inostranstvu. Svojom fleksibilnošću, razgranatom kurirskom mrežom i logističkim kapacitetima, AKS express kurir omogućava brza i ekonomična rešenja dostave pošiljki pravnim i fizičkim licima.

Kompanija AKS osnovana je 2004. godine, a zahvaljujući predanom radu, profesionalnosti i stručnosti našeg osoblja, vremenom smo izgradili prepoznatljivo ime i postali vodeća kompanija za paketnu dostavu u Srbiji. Od 2012. godine, kompanija AKS u svom poslovanju primenjuje STANDARD ISO 9001. Takođe, dobitnik je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Kao jedna od vodećih kompanija za paketnu dostavu u Srbiji, naša kurirska služba poseduje svoje centre sa magacinskim prostorom u preko 20 gradova širom zemlje. Osnovne usluge preduzeća AKS su usluga „DANAS ZA SUTRA“ MEĐUNARODNI TRANSPORT i SKLADIŠTENJE koje su namenjene kako fizičkim, tako i pravnim licima.

U našem voznom parku nalaze se pouzdana i moderna vozila, od pick up-ova do kamiona. Pored Srbije, naša kurirska služba uspešno isporučuje i preuzima pošiljke u zemljama regiona (Bosna i Hercegovina, Crna Gora), Evropske unije i sveta.

Posebno naglašavamo da se pošiljke preuzimaju i isporučuju putem Pda uređaja, što našim klijentima omogućava praćenje pošiljke, track &trace.

Naša usluga Vam je dostupna pozivanjem call centra na broj telefona 015-600-600, korišćenjem portala www.akskurir.com i korišćenjem android aplikacije.

Za stalne korisnike usluga nudimo mogućnost zakazivanja kurira korišćenjem Vip gold aplikacije.

AKS express kurir, Valjevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu