O nama - AKS EXPRESS KURIR

Kompanija AKS počela je sa radom 2004. godine u Šapcu sa željom da Vam ponudi brzo i efikasno prikupljanje, prevoz i isporuku pošiljki u zemlji i inostranstvu. Zahvaljujući predanom radu, profesionalnosti i stručnosti našeg osoblja, vremenom smo izgradili prepoznatljivo ime i postali jedna od vodećih kompanija za paketnu dostavu u Srbiji.

AKS express kurir poseduje 21 centar sa magacinskim prostorom na teritoriji cele Srbije, moderan vozni park sa 480 vozila, kao i 860 zaposlenih, uglavnom mladih i vrlo stručnih ljudi. Od 2012. godine, kompanija AKS u svom poslovanju primenjuje STANDARD ISO 9001. Takođe, dobitnik je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Bez obzira da li je u pitanju pravno ili fizičko lice, AKS express kurir omogućava brza i ekonomična rešenja dostave svih vrsta paketa i pošiljki. Pored teritorije Srbije, naša kurirska služba uspešno isporučuje i preuzima pošiljke u zemljama regiona (Bosna i Hercegovina, Crna Gora), Evropske unije i sveta.

AKS express kurir raspolaže modernim voznim parkom koji čine različita vozila, od pick up-ova do kamiona. To nam omogućuje da najbrže i najpouzdanije isporučimo pošiljke po principu „DANAS ZA SUTRA“. U saradnji sa našim partnerima nudimo i MEĐUNARODNI TRANSPORT u preko 240 zemalja sveta. Takođe, nudimo mogućnost skladištenja pošiljki.

Posebno naglašavamo da se pošiljke preuzimaju i isporučuju putem Pda uređaja, što našim klijentima omogućava praćenje pošiljke, track &trace.

Naša usluga Vam je dostupna pozivanjem call centra na broj telefona 015-600-600, korišćenjem portala www.akskurir.com i korišćenjem android aplikacije.

Za stalne korisnike usluga nudimo mogućnost zakazivanja kurira korišćenjem Vip gold aplikacije.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-18h
subota od 09-14h

AKS express kurir, Gavrila Principa bb, Šabac

Iskustva i preporuke posetilaca

12.07.2017 02:20
Nikola Bozic

Jako sam zadovoljan uslugama aks express kurirske sluzbe, par puta su mi stizale posiljke preko njih i nisam imao nikakvih problema.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Kurirske službe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu AKS EXPRESS KURIR
  • AKS kurirska služba Šabac,
  • kurirska služba Šabac,
  • kurirska služba,
  • kurirska služba AKS,
  • AKS Šabac,
  • Šabac kurirska služba,
  • AKS kurirska služba,
  • AKS express kurir Šabac telefon,
  • AKS kurirska sluzba radno vreme u Šapcu