AKS EXPRESS KURIR

  • 3
2.33 | 3 ocena

O nama - AKS EXPRESS KURIR

Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti paketne dostave u Srbiji, AKS express kurir nudi prikupljanje, prevoz i isporuku pošiljki i paketa u zemlji i inostranstvu. Razgranata kurirska mreža u preko 20 gradova u Srbiji, moderan i pouzdan vozni park, mlado i stručno osoblje, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo.

AKS express kurir osnovan je 2004. godine, a zahvaljujući predanom radu, profesionalnosti i stručnosti našeg osoblja, vremenom smo izgradili prepoznatljivo ime na domaćem tržištu. Od 2012. godine, kompanija AKS u svom poslovanju primenjuje STANDARD ISO 9001. Takođe, dobitnik je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Svojom fleksibilnošću i logističkim kapacitetima, AKS express kurir omogućava brza i ekonomična rešenja dostave pošiljki pravnim i fizičkim licima. Pored teritorije Srbije, naša kurirska služba uspešno isporučuje i preuzima pošiljke u zemljama regiona (Bosna i Hercegovina, Crna Gora), Evropske unije i sveta.

Naš vozni park obuhvata pouzdana i moderna vozila, od pick up-ova do kamiona. To nam omogućava da najbrže i najpouzdanije isporučimo pošiljke po principu „DANAS ZA SUTRA“. U saradnji sa našim partnerima nudimo i MEĐUNARODNI TRANSPORT u preko 240 zemalja sveta. Takođe, nudimo mogućnost skladištenja pošiljki.

Posebno naglašavamo da se pošiljke preuzimaju i isporučuju putem Pda uređaja, što našim klijentima omogućava praćenje pošiljke, track &trace.

Naša usluga Vam je dostupna pozivanjem call centra na broj telefona 015-600-600, korišćenjem portala www.akskurir.com i korišćenjem android aplikacije.

Za stalne korisnike usluga nudimo mogućnost zakazivanja kurira korišćenjem Vip gold aplikacije.

AKS express kurir, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

15.01.2020 03:30
Neregistrovan korisnik

Ocajni ste

13.01.2020 11:07
Neregistrovan korisnik

Ja nemam reči za ovu kompaniju,pa prvo niko se ne javlja na brojeve,drugo toliko su neprijatni da nemam kom

28.12.2019 11:03

Bezobrazluk nemam reči.

10.12.2019 10:34
Filip Radenković

Niko se i dalje ne javlja na novosadske brojeve. Fiksni je uvek zauzet a mobilni ili je zauzet ili cim krene da zvoni prekine se veza.

20.11.2019 10:55
Neregistrovan korisnik

Нико се не јавља на новосадске бројеве.

24.04.2019 12:12
Ivica Lasic Ivica Lasic

Nazalost evo i jednog misljenja iz drustva mnogobrojnih nezadovoljnih korisnika AKS kurira Moj slucaj da su mi izgubili vrlo vazsn deo masone u posiljci, i niko da resi taj slucaj ,nema odgovornosi, svi su nezaintetesovani za koris nika njihov ih usluga Eto zbog njihovih nemara ja sam ostao bez vrlo va ne masine, a od njih ßamo " javicemo vam sta se desilo " i posle toliko vremena Delim misljenje grupe nez,adovoljnih korisnika ove sluzbe nikad vise preko njih necemo slati pakete i javno to govorimo

02.08.2017 10:47
Marko Petrovic

Kad god sam nesto poruciovao preko Interneta a to mi isporucivala aks kuriska sluzba, zaista nikada nisam imao nikakvih problema. Ljudi iz Aks kuriske sluzbe su uvek bili i vise nego profesionalni i odgovorni po pitanju posla sto je ipak nesto sto posebno treba naglasiti.

04.07.2017 01:06
Biljana Brankovic

Samo treba da znate da nije svi ni u novcu.

23.05.2017 12:38
Dusan Markovic

Aks kurirska sluzba je siguran sam jedna od najboljih kurirskih sluzbi koje postoje u Novom Sadu. Nista tu po meni nije previse neobicno.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Kurirske službe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu AKS EXPRESS KURIR
  • AKS kurirska služba Novi Sad,
  • kurirska služba Novi Sad,
  • kurirska služba AKS,
  • AKS Novi Sad,
  • kurirska služba Novi Sad AKS,
  • AKS express kurir Novi Sad,
  • AKS express kurir Novi Sad telefon,
  • AKS kurirska sluzba radno vreme u Novom Sadu