AKS EXPRESS KURIR

1.6 | 38 ocena
Ulica: Primorska 82a
Grad: Novi Sad
AKS EXPRESS KURIR
Telefon: 021/
Mobilni: 064/
www.aks-sabac.com

O nama

AKS EXPRESS KURIR

Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti paketne dostave u Srbiji, AKS express kurir nudi prikupljanje, prevoz i isporuku pošiljki i paketa u zemlji i inostranstvu. Razgranata kurirska mreža u preko 20 gradova u Srbiji, moderan i pouzdan vozni park, mlado i stručno osoblje, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo.

AKS express kurir osnovan je 2004. godine, a zahvaljujući predanom radu, profesionalnosti i stručnosti našeg osoblja, vremenom smo izgradili prepoznatljivo ime na domaćem tržištu. Od 2012. godine, kompanija AKS u svom poslovanju primenjuje STANDARD ISO 9001. Takođe, dobitnik je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Svojom fleksibilnošću i logističkim kapacitetima, AKS express kurir omogućava brza i ekonomična rešenja dostave pošiljki pravnim i fizičkim licima. Pored teritorije Srbije, naša kurirska služba uspešno isporučuje i preuzima pošiljke u zemljama regiona (Bosna i Hercegovina, Crna Gora), Evropske unije i sveta.

Naš vozni park obuhvata pouzdana i moderna vozila, od pick up-ova do kamiona. To nam omogućava da najbrže i najpouzdanije isporučimo pošiljke po principu „DANAS ZA SUTRA“. U saradnji sa našim partnerima nudimo i MEĐUNARODNI TRANSPORT u preko 240 zemalja sveta. Takođe, nudimo mogućnost skladištenja pošiljki.

Posebno naglašavamo da se pošiljke preuzimaju i isporučuju putem Pda uređaja, što našim klijentima omogućava praćenje pošiljke, track &trace.

Naša usluga Vam je dostupna pozivanjem call centra na broj telefona 015-600-600, korišćenjem portala www.akskurir.com i korišćenjem android aplikacije.

Za stalne korisnike usluga nudimo mogućnost zakazivanja kurira korišćenjem Vip gold aplikacije.

AKS express kurir, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  08.10.2020 11:15

  Aks Novi Sad, totalni promasaj. Dostavljaju samo do pola 3, ako tada niste na adresi, vas paket podizete licno u njihovom magacinu. Na telefone ih ne mozete dobiti.

  Neregistrovan korisnik
  15.01.2020 03:30

  Ocajni ste

  Neregistrovan korisnik
  13.01.2020 11:07

  Ja nemam reči za ovu kompaniju,pa prvo niko se ne javlja na brojeve,drugo toliko su neprijatni da nemam kom

  28.12.2019 11:03

  Bezobrazluk nemam reči.

  Filip Radenković
  10.12.2019 10:34

  Niko se i dalje ne javlja na novosadske brojeve. Fiksni je uvek zauzet a mobilni ili je zauzet ili cim krene da zvoni prekine se veza.

  Neregistrovan korisnik
  20.11.2019 10:55

  Нико се не јавља на новосадске бројеве.

  Ivica Lasic Ivica Lasic
  24.04.2019 12:12

  Nazalost evo i jednog misljenja iz drustva mnogobrojnih nezadovoljnih korisnika AKS kurira Moj slucaj da su mi izgubili vrlo vazsn deo masone u posiljci, i niko da resi taj slucaj ,nema odgovornosi, svi su nezaintetesovani za koris nika njihov ih usluga Eto zbog njihovih nemara ja sam ostao bez vrlo va ne masine, a od njih ßamo " javicemo vam sta se desilo " i posle toliko vremena Delim misljenje grupe nez,adovoljnih korisnika ove sluzbe nikad vise preko njih necemo slati pakete i javno to govorimo