AKS EXPRESS KURIR

  • 4
2.16 | 19 ocena

O nama - AKS EXPRESS KURIR

Isporučite i preuzmite Vaše pošiljke ili pakete na najjednostavniji mogući način, izaberite AKS express kurir iz Šapca. Osnovne usluge preduzeća su usluga „DANAS ZA SUTRA“ , SKLADIŠTENJE i MEĐUNARODNI TRANSPORT koje su namenjene kako fizičkim, tako i pravnim licima.

AKS express kurir počeo je sa radom 2004. godine i ubrzo je postao jedna od vodećih kompanija za paketnu dostavu u Srbiji. Od 2012. godine, kompanija AKS u svom poslovanju primenjuje STANDARD ISO 9001. Takođe, dobitnik je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Danas se možemo pohvaliti razgranatom mrežom i centrima, sa magacinskim prostorom, u preko 20 gradova u Srbiji. Naš vozni park čini 480 modernih i pouzdanih vozila, od pick up-ova do kamiona.

Ipak, glavna snaga našeg preduzeća su mladi i stručni zaposleni koji se svakodnevno trude da Vaše pošiljke i paketi najbrže i najpouzdanije stignu do navedene adrese. Naše usluge namenjene su kako fizičkim, tako i pravnim licima kojima garantujemo brzo i efikasno preuzimanje i isporuku pošiljki u zemljama regiona (Bosna i Hercegovina, Crna Gora), Evropske unije i sveta.

Posebno naglašavamo da se pošiljke preuzimaju i isporučuju putem Pda uređaja, što našim klijentima omogućava praćenje pošiljke, track &trace.

Naša usluga Vam je dostupna pozivanjem call centra na broj telefona 015-600-600, korišćenjem portala www.akskurir.com i korišćenjem android aplikacije.

Za stalne korisnike usluga nudimo mogućnost zakazivanja kurira korišćenjem Vip gold aplikacije.

AKS express kurir, Niš

Iskustva i preporuke posetilaca

26.10.2020 10:59
Neregistrovan korisnik

Do vrata uneta pošiljka 26.10.2020. Hvala

02.09.2020 22:53
Neregistrovan korisnik

Veoma ljubazno osoblje profesionalci.u subotu Sam narucila u ponedeljak mi stigla posiljka.sve normalno

29.02.2020 10:23
Neregistrovan korisnik

Aks je najgora kurirska sluzba jel su prevaranti naplacuju koliko oni hoce i nedaju rarun

11.01.2020 09:40
Dragan Ristic

Nema losije sluzbe.Ako zelite da cekate paket kao da putuje oko sveta ida zovete na telefonima na kojim niko ne odgovara onda obavezno psaljita paket AKS sluzbom.Neznam odakle im naziv brza posta kad je ocigledno raznose magarcima jer putuje i po cetri dana. Dragan Ristic Nis

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Kurirske službe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu AKS EXPRESS KURIR
  • AKS kurirska služba Niš,
  • kurirska služba Niš,
  • kurirska služba Niš AKS,
  • AKS Niš,
  • AKS kurirska služba,
  • AKS express kurir Niš telefon,
  • AKS express kurir Niš,
  • AKS kurirska sluzba radno vreme u Nišu