AKS EXPRESS KURIR

2.9 | 11 ocena
Ulica: Nikole Tesle 44
Grad: Čačak
AKS EXPRESS KURIR
Telefon: 032/
Mobilni: 064/
www.aks-sabac.com

O nama

AKS EXPRESS KURIR

AKS express kurir nudi Vam mogućnost slanja i primanja pošiljki i paketa u celoj zemlji i svetu, brzo, lako i efikasno. Razgranata kurirska mreža u preko 20 gradova u Srbiji, moderan i pouzdan vozni park, mlado i stručno osoblje, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo.

Sa radom smo počeli 2004. godine, a zahvaljujući profesionalnosti i stručnosti našeg osoblja, vremenom smo izgradili prepoznatljivo ime i postali vodeća kompanija za paketnu dostavu u Srbiji. Od 2012. godine, kompanija AKS u svom poslovanju primenjuje STANDARD ISO 9001. Takođe, dobitnik je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

AKS express kurir poseduje svoje centre sa magacinskim prostorom u preko 20 gradova širom zemlje. Osnovne usluge preduzeća su usluga „DANAS ZA SUTRA“, MEĐUNARODNI TRANSPORT i SKLADIŠTENJE koje su namenjene kako fizičkim, tako i pravnim licima.

AKS express kurir raspolaže sa 480 različitih vozila, od pick up-ova do kamiona. Pored Srbije, naša kurirska služba uspešno isporučuje i preuzima pošiljke u zemljama regiona (Bosna i Hercegovina, Crna Gora), Evropske unije i sveta.

Posebno naglašavamo da se pošiljke preuzimaju i isporučuju putem Pda uređaja, što našim klijentima omogućava praćenje pošiljke, track &trace.

Naša usluga Vam je dostupna pozivanjem call centra na broj telefona 015-600-600, korišćenjem portala www.akskurir.com i korišćenjem android aplikacije.

Za stalne korisnike usluga nudimo mogućnost zakazivanja kurira korišćenjem Vip gold aplikacije.

AKS express kurir, Čačak

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Neregistrovan korisnik
    13.01.2020 10:01

    0 zvezdica