O nama - CERAMICA LUX PROIZVODNJA KUPATILSKOG NAMEŠTAJA

Ceramica Lux je osnovana davne 1996. godine. Bavimo se proizvodnjom kupatilskog nameštaja i veleprodajom opreme za kupatila (wc-šolja, lavaboa, vodokotlića, trokadera i rešetki za trokadero, bojlera, tuš-kabina, keramičkih pločica, baterija i slavina, tuš-kanalica, sifona, wc-dasaka, šrafova za wc-šolje, lavaboe i bojlere, galanterije za kupatila itd.).

Pored gore navedenog, Ceramica Lux Mladenovac bavi se i proizvodnjom i veleprodajom, po vrlo povoljnim cenama, okova i materijala za proizvođače kupatilskog nameštaja: žičane korpe za vertikale, makaze za vertikale, prekidač sa utičnicom za ogledala, farbe i aceton, šarke, klizače, šrafove, nogice, ručice itd.

Ponosni smo na veliki lager kompletne opreme za kupatila, kao i okova i materijala za proizvođače kupatilskog nameštaja, što garantuje kratak rok isporuke do Vaše adrese. Brendovi koje možete pronaći kod nas su: Ceramica Lux, Geberit, Inker, Noks, Gold Leon, Metalac, Termorad, Rosan, Peštan, Fayans, Keramika Mladenovac, Keramika Kanjiža, Keramika Jovanović, Marbomil, Diplon, Uroš Plast i još mnogo drugih.

“Mi to radimo drugačije“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 500 artikala, koje proizvodimo, unesemo principe kojima se rukovodimo od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn, kratak rok isporuke i pristupačne cene, prednost koju će svaki kupac prepoznati. Ukoliko se odlučite za Ceramica Lux kupatilski nameštaj, investirate u kvalitet Vašeg života.

Tokom svih ovih godina uspešnog poslovanja standardi od kojih ne odstupamo su moderan dizajn, visoka estetska vrednost i beskompromisan kvalitet proizvoda. Ormarići, lavaboi, vertikale, ogledala, wc šolje, tuš kabine, baterije za lavabo, predstavljaju naš proizvodni portfolio čija udobnost i funkcionalnost može zadovoljiti i najzahtevnije potrebe savremenog kupca.

Nastojeći da održi korak sa svetskim trendovima i tehnološkim napretkom u proizvodnji nameštaja, Ceramica Lux doo ulaže značajna sredstva i energiju u stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i stvaranje jedinstvenog pravca u dizajnu. Pored klasične bele, naš kupatilski nameštaj dostupan je u boji drveta koja će prostor učiniti prijatnim i toplim. Takođe, odlično se kombinuje sa svim drugim bojama.

23. godine osluškujemo i pratimo potrebe svojih zadovoljnih kupaca, trudeći se da im izađemo u susret u svim potrebama i željama.

Nijedna godina sa gubitkom, nijedan dan sa blokiranim poslovnim računom naša je preporuka za nove uspešne poslovne saradnje.

O našem uspešnom poslovanju govore hiljade zadovoljnih potrošača iz cele Srbije i regiona, koji čak i generacijski opremaju svoj životni prostor kod nas, preporučuju se sadašnjim i budućim generacijama potrošača.

Dovoljno je samo da zamislite, a mi se trudimo da sve Vaše ideje i snove o lepom kupatilu pretvorimo u realnost. Očekujemo Vas - Ceramica Lux doo!

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 08-16h
Nedeljom ne radimo

Kontakt telefoni:

tel/fax: 011/ 774-21-71
Ranko (Direktor): 063/753-96-76
Igor (Komercijala): 062/335-591
Aleksandra (Komercijala): 069/1994-804
E-mail: office@ceramicalux.com

Ceramica Lux proizvodnja kupatilskog nameštaja, 11. Oktobra 62, Mladenovac

Iskustva i preporuke posetilaca

16.10.2020 21:16
Neregistrovan korisnik

Najbolji

02.03.2020 09:15
Neregistrovan korisnik

Profesionalno!

21.02.2020 08:36
Neregistrovan korisnik

Profesionalno!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kupatilski nameštaj
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ceramica Lux proizvodnja kupatilskog nameštaja
  • Lux Ceramica,
  • Ceramica Lux Mladenovac,
  • Ceramika Lux doo Medjulužje,
  • Lux Ceramika kupatilski nameštaj,
  • kupatilski nameštaj u Mladenovcu,
  • Lux Ceramica radno vreme