Libar Home kupatilski nameštaj

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - LIBAR HOME KUPATILSKI NAMEŠTAJ


Specijalizovano preduzeće za trgovinu Libar Home nudi veliki izbor kupatilskog nameštaja, sanitarija, keramičkih pločica, kao i opreme za centralno grejanje, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju. Na 1500m2 ekskluzivno uređenog izložbenog salona koji se nalazi na ulazu u Mladenovac, iz pravca Beograda, na magistralnom putu M23, očekuje Vas asortiman bez granica, po pristupačnim cenama.

Sa radom smo počeli 2008. godine kao logično proširenje delatnosti firme TOPLI DOM koja se već 15 godina uspešno bavi adaptacijom privatnih i poslovnih prostora, po principu „ključ u ruke“. Sve radove izvodi tim visokokvalifikovanih majstora koji poseduju dugogodišnje iskustvo u projektovanju i uvođenju instalacija centralnog grejanja, gasnog i podnog grejanja, ugradnji klima uređaja, vodovodnih i kanalizacionih instalacija, kao i izvođenju keramičkih radova.

Neki od brendova koji se nalaze u našem asortimanu su: Knauf, Ceresit, Sika, Bekament, Austrotherm, Holcim, Bramac, Diplon, Kolpa San, Yomar, Grohe, Peštan, Marbomil, Valdom, Minotti, Welle, Gorenje, Geberit, Armal, Polyagram, Zorka keramika, Dado Ceramica, Keramika Kanjiža, Ceramica Iberia, Thermorad, KAI group, Radijator inženjering, Viadrus, Wellipool i mnogi drugi.

Odabir elemenata za kupatilo je jedan od najvažnijih zadataka prilikom opremanja, jer daje glavnu notu izgledu Vašeg kupatila. Upravo iz tog razloga, preduzeće Libar Home ostvarilo je saradnju sa brojnim domaćim proizvođačima kupatilskog nameštaja koji nude proizvode vrhunskog kvaliteta i estetike koji se savršeno uklapaju sa pločicama iz naše ponude.

Opremite Vaše kupatilo sa stilom i ukusom, izaberite Libar Home kupatilski nameštaj. U našoj ponudi očekuje Vas bogat izbor kupatilskog nameštaja: gornji i donji ormarići, komode, police, ogledala... Pored klasične bele boje, nudimo i program nameštaja u boji. Takođe, obezbeđena je ugradnja nameštaja od strane profesionalnog tima majstora.

Ako niste uspeli da pronađete odgovarajuće elemente za Vaše kupatilo, postoji mogućnost izrade nameštaja po nacrtu. Libar Home nameštaj za kupatila savršeno će odgovoriti Vašim potrebama, ukusu i prostoru kojim raspolažete.

Domen našeg rada obuhvata i izvođenje svih vrsta radova, kao što su: projektovanje i uvođenje instalacija centralnog grejanja, gasnog i podnog grejanja, ugradnja klima uređaja, vodovodnih i kanalizacionih instalacija, kao i izvođenje keramičkih radova. Sve radove izvodi tim visokokvalifikovanih majstora koji poseduju dugogodišnje iskustvo u poslu, a najbolja potvrda kvaliteta njihovog rada jesu brojni individualni i kolektivni objekti, zanatski, administrativni i tržni centri širom Srbije.

U cilju zadovoljenja i najspecifičnijih zahteva kupaca, rad našeg preduzeća karakteriše kompletna uslužna, organizaciona, transportna i asortimanska fleksibilnost. Posvećeni i ljubazni zaposleni trude se da Vam svojom stručnošću i profesionalnom uslugom olakšaju kupovinu sanitarija i druge opreme za kupatilo.

Libar Home očekuje Vas na tri lokacije:

-Bulevar JNA 178, Jajinci
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-17h
nedeljom ne radimo

-Vitanovačka 18, Voždovac
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08-17h
subota od 08-16h
nedeljom ne radimo

-Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Radno vreme: ponedeljak – subota od 08-20h
nedelja od 08-14h

Libar Home kupatilski nameštaj vodećih domaćih proizvođača po Vašoj meri!

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: LIBAR-home-doo
Twitter: LibarHome

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kupatilski nameštaj
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Libar Home kupatilski nameštaj
  • Libar Home kupatilski nameštaj,
  • Libar Home nameštaj za kupatila,
  • kupatilski nameštaj Voždovac,
  • Libar Home Beograd,
  • Libar Home kupatilski nameštaj radno vreme