Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kuhinjski liftovi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kuhinjski liftovi

Kada kažemo kuhinjski liftovi, tada mislimo na maloteretne liftove. Oni svoju primenu nalaze u hotelima, apotekama, restoranima, kancelarijama, bolnicama, prodavnicama, ali i u višespratnim kućama.

kuhinjski liftovi

 

Njihova uloga je da lako mogu da pomeraju na primer, lekove, pakete, ali i kuhinjski pribor i posuđe.

Maloteretni liftovi

Ovakvi liftovi nisu predviđeni da se u njima voze ljudi, već je njihova namena isključivo za prevoženje nekog tereta. Polazna stanica maloteretnih liftova je obično vešernica, kuhinja, određena prostorija za distribuciju i slično.

Možda se pitate, kako to zapravo izgleda maloteretni (kuhinjski) lift? Ovakvi liftovi poseduju svoje vozno okno, sopstvenu kabinu. Nosivosti su od deset do trista kilograma. Kuhinjski liftovi se najčešće koriste u restoranima, ali kao što smo već naveli, svoju primenu nalaze i u bolnicama, kada se transportuje medicinski otpad iz viših nivoa do prostorija koje se nalaze u podzemlju.

Postoje firme koje se bave projektovanjem, proizvodnjom, montažom i održavanjem ovakvih vrsta liftova. Stručnjaci su spremni da u svakom trenutku pruže korisne savete investitorima, da bi se došlo do najoptimalnijeg rešenja.

Svi radovi se izvode u skladu sa zakonskom regulativom i tehničkim normama, pri čemu klijenti mogu očekivati najrealniji i najbolji odnos između kvaliteta i cene.

Kuhinjski liftovi – iskustva

Ako vas zanima koje su osnovne karakteristike kuhinjskih, maloteretnih liftova, onda ćemo navesti da se oni isporučuju sa konstrukcijom koja pruža brzu i praktičnu montažu na bilo kom tipu objekta.

Naveli smo da nosivost maloteretnog lifta može biti do trista kilograma, i kao takvi su idealno rešenje za prevoz tereta po raznim spratovima jednog objekta.

maloteretni liftovi

 

Kuhinjski liftovi koji se projektuju, proizvode i ugrađuju, prate najzahtevnije kriterijume tržišta. Pri svemu tome, liftovi se mogu okarakterisati i kao visoko moderni i izrađeni po najsavremenijim tehnologijama.

Poseduju veoma atraktivan dizajn, što je svima važno, a još jedna veoma dobra osobina im je da maksimalno štede prostor.

Na ovaj način se sav teret može veoma lako prenositi po spratovima zgrade, i to mogu biti posuđe i pribor za jelo, hrana, lekovi, pisma, kao i  transportovanje najrazličitijih paketa.

Zanimljiva je informacija da se maloteretni lliftovi pokazuju izuzetno korisnim kada je potrebno da se na primer, dopreme sterilni instrumenti do operacione sale. Tada se kabina maloteretnog lifta mora dodatno opremiti da bi se obezbedio sterilitet instrumenata.

Kao što vidimo iz celog teksta, uloga maloteretnih (kuhinjskih) liftova je zaista široka, pa ukoliko imate potrebu za ugradnjom, obratite se stručnim timovima odabrane firme za projektovanje i izvođenje radova. Oni će vas posavetovati kako da se dođe do rešenja koje će vam najviše odgovarati, a sve u skladu sa vašim potrebama i karakteristikama objekta, odnosno zgrade, u koju se maloteretni lift ugrađuje.

Na kraju ćete imati izuzetno olakšano svakodnevno poslovanje, i bićete vrlo zadovoljni i činjenicom da ste dobili sjajan odnos između uloženog novca i kvaliteta kuhinjskog lifta.

Kuhinjski liftovi – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za maloteretni (kuhinjski) lift, zavisi najpre od njegovih karakteristika, kao i od vašeg objekta u koji se lift ugrađuje.

Iz tog razloga, najbolje je da pozovete firme koje vidite oglašene ispod ovih redova i da se dogovite oko svih detalja.

*Za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2017
Biljana Brankovic

Kako god da okrenete, kuhinjski liftovi nisu ni malo naivni. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

25.04.2017
Dusan Markovic

Nema po meni nista bolje od ovih liftova.