Kuhinjske krpe su nezaobilazni deo svakog domaćinstva i bez njih rad u kuhinji ne bi bio moguć. Jer, krpama brišemo posuđe, ili čim se nešto prospe, opet uzememo krpu... jednostavno, njihova namena je mnogostruka, a pored toga, služe i kao lep dekor, bilo da ih držite okačene na zidu, ili ih slažete na policu...

Kuhinjske krpe prodaja

Na stranici na kojoj čitate ovaj tekst, nalaze se oglašene firme koje se bave prodajom kuhinjskih krpa. Interesantno je da je u današnje vreme sve dostupno preko interneta, pa tako je moguće i da se krpe za kuhinju poruče u par klikova.

Izaberete željene modele, a onda ih dodate u korpu. Pre toga se informišete o tome od kog materijala je krpa izrađena, u kojim bojama i dezenima se nalazi u ponudi, da li je trenutno na lageru, kojih je dimenzija i slično.

Obično se poručuje više kuhinjskih krpa odjednom, da bi se u potpunosti osvežio izgled ove prostorije, a na najprostiji i najjeftiniji mogući način. Čim uplata prođe, (koju ste izvršili putem e-bankinga, u najbližoj banci ili pošti), krpe će stići na vašu adresu koju ste prilikom naručivanja ostavili za isporuku. Taj rok je najčešće oko dva radna dana.

Ako više volite klasične načine kupovine, svratite u prodavnice koje nude razne lepe modele kuhinjskih krpa i odaberite one prave za sebe.

Krpe za kuhinju

Krpe su korisne jer imaju svoju upotrebnu vrednost, a pored toga, ukrašavaju prostor u kome se nalaze. Kada vaša komšinica bude svratila na kafu, primetiće odmah promenu u kuhinji, ali neće shvatiti šta ste to izmenili; poverite joj tajnu da su u pitanju obične kuhinjske krpe, ali koje i te kako doprinose kompletnom utisku u jednoj prostoriji.

Bitno je znati da je materijal izrade kuhinjskih krpa pamuk 100%, i da su porubljene sa sve četiri strane, a što je domaćicama najbitnije – mogu da se iskuvavaju. Tako će se uništiti sve nečistoće koje krpa nakupi, i biće ponovo sterilno čista.

Korisna informacija jeste da kuhinjske krpe ne ispuštaju boje, i ne gube na svojoj veličini prilikom kuvanja u veš mašini, to jest, ne sakupljaju se.

Osim klasičnih krpa od pamuka, koje najbolje brišu i upijaju tečnosti, postoje i trulex krpe, kao i takozvane magične krpe, koje su veoma pogodne na primer, kod brisanja prozora, jer iza sebe ne ostavljaju nikakve čestice, a vodu upijaju izuzetno dobro.

Kuhinjske krpe – cena:

Cene kuhinjskih krpa zavise od materijala izrade, veličina... Potrebno je izdvojiti za 3 krpe u kompletu nekoliko stotina dinara u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.