Kucni aparati Surčin

Kontakt podaci za vašu firmu
Einhell kućni aparati...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Kućni aparati Saša nalazi se u Surčinu u ulici Kosovska 135b. Odaberite kućne uredjaje za vaš dom. Raznovrsna ponuda kućnih aparata, bele tehnike, televizora, klima uredjaja, elektromaterijala...
Pročitaj više
Kućni aparati Sn Inženjering nalazi se u Surčinu u ulici Bratstva i Jedinstva 28c. Sve od tehnike za opremanje vašeg doma, bela tehnika, televizori, kompjuterska tehnika, povoljna prodaja kućnih aparata....
Pročitaj više
Kućni aparati Top Tehniks bavi se prodajom svih vrsta bele tehnike kao i malih kućnih aparata. Smešteni smo u Surčinu u ulici Vojvodjanska 79. Možemo se pohvaliti veoma povoljnom i raznovrsnom prodajom kućnih aparata....
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

24.05.2018 12:02
Marija Mladenovic
ESPRESSO PLANT vam nudi odlicno servisiranje,iznajmljivanje i prodaju kvalitetnih espreso aparata. Razliciti ukusi ,arome i ogroman izbor kafe vam stoje u ponudi. Sve pohvale za ovu profesionalnu firmu kvalitetne aparature za vas dobar pocetak dana!
21.04.2017 11:05
Ilija Radovic
Preporucuju vam koriscenje vrhunskih sredstava za odrzavanje koji se nalaze u njihovoj ponudi sredstvo za ciscenje kamenca,tablete za ciscenje espresso aparata,silikonska mast,filter za vodu.Takodje,svim klijentima pruzaju kompletnu tehnicku podrsku.
06.02.2017 06:51
Milos Topalovic
Najsavremeniji i najmoderniji servis najpoznatijih aparata za kafu.Veliki izbor najkvalitetnijih delova u startu ce poboljsati rad vaseg aparata a vasa kafa ce postati savrsena.Sve preporuke.
07.07.2016 05:28
Kristina Milosevic
Jedinstvena ponuda polovnih aparata za kafu u gradu.Ovo je inace servis gde rade proverini i iskusni majstori.Prodaju,servisiraju i iznajmljuju najpoznatije marke kada su aparati za espreso kafu u pitanju.
20.05.2016 02:07
Jovica Vitakic
Ukoliko imate problem u radu vaseg aparata,servis Espresso Planet je prava adresa za vas.Nude vam kompletan servis espresso aparata koji obuhvata usluge dekalcifikacije,ciscenja grupa i zamenu gumica.Jedinstvena firma ove vrste u gradu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kucni aparati