Kucni aparati Stari grad

Kontakt podaci za vašu firmu
Kućni aparati Akvafor nalazi se u centru Beograda u ulici Bulevar Despota Stefana 55. Nudimo vam veliki izbor filtera za prečišćavanje vode kao i mnoge uredjaje koje se koriste u te svrhe....
Pročitaj više
Kućni aparati CBT nalazi se u samom centru Beograda u ulici Nušićeva bb. Naš prodajni salon nudi vam veliki izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta renomiranih svetskih proizvodjača tehnike. Najpovoljnija prodaja kućnih aparata na jednom mestu...
Pročitaj više
Kućni aparati Kobel nalazi se u centru Beograda u ulici Zorza Klemansoa 19/A. Posebna ponuda se odnosi na sporete i ugradnu belu tehniku koja se moze kupiti po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Odaberite povoljnu prodaju kućnih aparata za ...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

24.05.2018 12:02
Marija Mladenovic

ESPRESSO PLANT vam nudi odlicno servisiranje,iznajmljivanje i prodaju kvalitetnih espreso aparata. Razliciti ukusi ,arome i ogroman izbor kafe vam stoje u ponudi. Sve pohvale za ovu profesionalnu firmu kvalitetne aparature za vas dobar pocetak dana!

21.04.2017 11:05
Ilija Radovic

Preporucuju vam koriscenje vrhunskih sredstava za odrzavanje koji se nalaze u njihovoj ponudi sredstvo za ciscenje kamenca,tablete za ciscenje espresso aparata,silikonska mast,filter za vodu.Takodje,svim klijentima pruzaju kompletnu tehnicku podrsku.

06.02.2017 06:51
Milos Topalovic

Najsavremeniji i najmoderniji servis najpoznatijih aparata za kafu.Veliki izbor najkvalitetnijih delova u startu ce poboljsati rad vaseg aparata a vasa kafa ce postati savrsena.Sve preporuke.

07.07.2016 05:28
Kristina Milosevic

Jedinstvena ponuda polovnih aparata za kafu u gradu.Ovo je inace servis gde rade proverini i iskusni majstori.Prodaju,servisiraju i iznajmljuju najpoznatije marke kada su aparati za espreso kafu u pitanju.

20.05.2016 02:07
Jovica Vitakic

Ukoliko imate problem u radu vaseg aparata,servis Espresso Planet je prava adresa za vas.Nude vam kompletan servis espresso aparata koji obuhvata usluge dekalcifikacije,ciscenja grupa i zamenu gumica.Jedinstvena firma ove vrste u gradu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kucni aparati