Dodaj firmu

Espresso Planet

5.0 | 6 ocena
Član 4 godine Komentari korisnikaNapišite recenziju
Ostavite komentar
  Komentari posetilaca
  Marija Mladenovic
  24.05.2018 12:02

  ESPRESSO PLANT vam nudi odlicno servisiranje,iznajmljivanje i prodaju kvalitetnih espreso aparata. Razliciti ukusi ,arome i ogroman izbor kafe vam stoje u ponudi. Sve pohvale za ovu profesionalnu firmu kvalitetne aparature za vas dobar pocetak dana!

  Espresso Planet
  Ilija Radovic
  21.04.2017 11:05

  Preporucuju vam koriscenje vrhunskih sredstava za odrzavanje koji se nalaze u njihovoj ponudi sredstvo za ciscenje kamenca,tablete za ciscenje espresso aparata,silikonska mast,filter za vodu.Takodje,svim klijentima pruzaju kompletnu tehnicku podrsku.

  Espresso Planet
  Milos Topalovic
  06.02.2017 06:51

  Najsavremeniji i najmoderniji servis najpoznatijih aparata za kafu.Veliki izbor najkvalitetnijih delova u startu ce poboljsati rad vaseg aparata a vasa kafa ce postati savrsena.Sve preporuke.

  Espresso Planet
  Kristina Milosevic
  07.07.2016 05:28

  Jedinstvena ponuda polovnih aparata za kafu u gradu.Ovo je inace servis gde rade proverini i iskusni majstori.Prodaju,servisiraju i iznajmljuju najpoznatije marke kada su aparati za espreso kafu u pitanju.

  Espresso Planet
  Jovica Vitakic
  20.05.2016 02:07

  Ukoliko imate problem u radu vaseg aparata,servis Espresso Planet je prava adresa za vas.Nude vam kompletan servis espresso aparata koji obuhvata usluge dekalcifikacije,ciscenja grupa i zamenu gumica.Jedinstvena firma ove vrste u gradu.

  Espresso Planet
  Mapa
  Espresso Planet
  Firme u blizini
  Lemon Planet Mali kućni aparati, Ugrinovački put 26 deo, br 4, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane