Espresso Planet

5.0 | 5 ocena
Ulica: Džona Kenedija 31a
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Espresso Planet
Mobilni: 064/
www.espressoplanet.rs

O nama

SERVIS JURA, SAECO KAFE APARATA - ESPRESSO PLANET

Servis espresso aparata Espresso Planet bavi se popravkom, prodajom i iznajmljivanjem kafe aparata vodećih svetskih proizvođača. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor kafe za espresso aparate vrhunske arome i kvaliteta, kao i dodatna oprema za održavanje Vaših uređaja.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i praćenju najnovije tehnologije u oblasti espresso aparata, naš stručni tim servisera uspešno i sa garancijom rešava sve vrste kvarova, u najkraćem mogućem roku. Već dugi niz godina uspešno vršimo servisiranje espresso aparata vodećih svetskih proizvođača: Saeco, Jura, Gaggia, AEG, Bosch, DeLonghi, Krups, Miele, Rotel, Satrap, Siemens, Solis.

Espresso Planet je generalni zastupnik i servis Jura aparata za teritoriju Srbije. Kada hoćete da uživate u šoljici savršenog espresa u Vašem domu ili na radnom mestu, u našoj prodavnici očekuje Vas veliki broj modela Jura aparata. Stručno i ljubazno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom izbora modela koji će najbolje da odgovori Vašim potrebama. Na sve nove Jura aparate odobrena je garancija od 25 meseci.

NOVINA u ponudi servisa Espresso Planet je Nespresso kafa u kapsulama-patronama Gran caffe' Garibaldi koja se više od 30 godina proizvodi u Italiji. Od sada i naši sugrađani mogu da uživaju u intenzivnom ukusu i mirisu prave italijanske kafe koja nastaje mešavinom najkvalitetnijih zrna kafe iz različitih delova sveta: Jugoistočna Azija, Južna Amerika... Garibaldi kafa dolazi u kapsulama od reciklirajuće plastike koje su zapečaćene, tako da je onemogućen uticaj vazduha i vlage. Na taj način se čuva najbolji kvalitet kafe, iako je pakovanje već otvoreno.

Ukoliko imate problem u radu Vašeg aparata, servis Espresso Planet je prava adresa za Vas. Nudimo Vam kompletan servis espresso aparata koji obuhvata sledeće usluge:

 • dekalcifikacija
 • depuracija
 • čišćenje grupa
 • zamena gumica
 • zamena sita
 • štelovanje granulacije i gramaže

Još jedna delatnost našeg servisa je prodaja espresso aparata vodećih svetskih proizvođača, po najpovoljnijim cenama u gradu. Na sve nove aparate dajemo Vam garanciju od 24 meseca. Ukoliko želite da prođete jeftinije, iz naše ponude izdvajamo veliki broj polovnih espresso aparata koji su potpuno ispravni, testirani i pouzdani i za koje odobravamo garanciju od 8 meseci.

Espresso Planet nudi Vam i mogućnost iznajmljivanja espresso aparata na kratkoročni ili dugoročni period. U našoj ponudi nalaze se mali automatski i veliki profesionalni uređaji sa jednom, dve ili tri grupe. U cenu iznajmljivanja aparata uračunata je i usluga održavanja, odnosno čišćenje i servis aparata, po potrebi.

Svim ljubiteljima kafe, Espresso Planet nudi veliki izbor kafe za sve espresso aparate, vrhunske arome i kvaliteta. Kako bi Vaš uređaj uvek savršeno funkcionisao, preporučujemo Vam korišćenje sredstava za održavanje koji se nalaze u našoj ponudi: sredstvo za čišćenje kamenca, tablete za čišćenje espresso aparata, silikonska mast, filter za vodu. Takođe, svim našim klijentima pružamo kompletnu “tehničku podršku”, u situacijama kada se jave poteškoće u rukovanju uređajem.

Mi nismo običan servis, već mnogo više od toga.

Servis Jura, Saeco kafe aparata - Espresso Planet, Džona Kenedija 31a, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marija Mladenovic
  24.05.2018 12:02

  ESPRESSO PLANT vam nudi odlicno servisiranje,iznajmljivanje i prodaju kvalitetnih espreso aparata. Razliciti ukusi ,arome i ogroman izbor kafe vam stoje u ponudi. Sve pohvale za ovu profesionalnu firmu kvalitetne aparature za vas dobar pocetak dana!

  Ilija Radovic
  21.04.2017 11:05

  Preporucuju vam koriscenje vrhunskih sredstava za odrzavanje koji se nalaze u njihovoj ponudi sredstvo za ciscenje kamenca,tablete za ciscenje espresso aparata,silikonska mast,filter za vodu.Takodje,svim klijentima pruzaju kompletnu tehnicku podrsku.

  Milos Topalovic
  06.02.2017 06:51

  Najsavremeniji i najmoderniji servis najpoznatijih aparata za kafu.Veliki izbor najkvalitetnijih delova u startu ce poboljsati rad vaseg aparata a vasa kafa ce postati savrsena.Sve preporuke.

  Kristina Milosevic
  07.07.2016 05:28

  Jedinstvena ponuda polovnih aparata za kafu u gradu.Ovo je inace servis gde rade proverini i iskusni majstori.Prodaju,servisiraju i iznajmljuju najpoznatije marke kada su aparati za espreso kafu u pitanju.

  Jovica Vitakic
  20.05.2016 02:07

  Ukoliko imate problem u radu vaseg aparata,servis Espresso Planet je prava adresa za vas.Nude vam kompletan servis espresso aparata koji obuhvata usluge dekalcifikacije,ciscenja grupa i zamenu gumica.Jedinstvena firma ove vrste u gradu.

  Firme u blizini

  Lemon Planet Mali kućni aparati, Ugrinovački put 26 deo, br 4, Zemun, Beograd