Kućna galanterija Rakovica

Dodaj novu firmu

Kucna galanterija Nb Ideja nalazi se na teritoriji opštine Rakovica u ulici Kneza Višeslava 63. Na jednom mestu možete da pogledate zaista veliki i kvalitetan asortiman zavesa, posteljina, peškira u našoj prodavnici kućne galanterije u Beo...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

02.12.2019 05:10
Neregistrovan korisnik

Sve preporuke za Alnadu textil. Porucio sam u cetvrtak , odmah su mi odgovorili, pozvali me, potvrdili porudzbinu. U subotu mi je vec stigao proizvod. U nedelju je isporban i sve preporuke kako za njihovu brzinu i porfesionalnost, isto tako i za kvalitet proizvoda.

24.05.2018 12:14
Tamara Djurdjevic

Razlicit asortiman kucne galanterije na jednom mestu.Ako ste u potrazi za opremljanjem svog doma posteljinom,zavesama,peskirima,bade mantilima,spavacicama,proizvodima od bambusa,pozanmaterije (vunice,konci)sve ce te to pronaci na jednom mestu u SIGI HOME kucnoj galanteriji.Bicete vise nego zadovoljni ukoliko posetite ovu kvalitetnu kucu!

21.04.2017 11:07
Kristina Milosevic

Sigi Home kucna galanterija nudi vam mogucnost sivenja po meri posteljina i stolnjaka od ceskog damasta.Program od damasta za domacinstva,hotele i ugostiteljske izradjuje se od kvalitetnog ceskog damasta raznih boja i dezena,kao i u vanstandardnim dimenzijama.

06.02.2017 06:57
Andrija Atanaskovic

Sve od kucne galanterije na jednom mestu po povoljnim cenama.Ovde mozete videti veliki izbor peskira,posteljina,spavacica.Roba je vrhunskog kvaliteta a uvek ima dosta snizenja i akcija.

07.07.2016 05:29
Maja Matic

Najkvalitetnije zavese,peskiri i bade mantili od najkvalitetnijih materijala.Izaberite zavesu po meri i zelji,odaberite vas omiljeni dezen ili onaj koji se uklapa najbolje u vas dom.Neverovatan izbor.Obavezno ih posetite,sve preporuke.

20.05.2016 02:10
Ilija Radovic

Iz njihovog bogatog proizvodnog asortimana izdvojio bih,posteljine,peskire,zavese,bade mantile,spavacice.Roba iz inostranstva najboljeg kvaliteta sada je dostupna svima po najpovoljnijim cenama u gradu.Samo tako nastavite.

17.08.2015 04:33
Katarina Mitić

Najkvalitetnija kućna galanterija u Beogradu koja će Vam pomoći da uredite Vaš životni prostor u skladu sa željama. Bilo da Vam je potrebna posteljina, zavese ili peškiri, prodavnica kućne galanterije Sigi Home je prava adresa za Vas.

07.08.2015 12:09
Marko NIkolic

SIGI Home kućna galanterija u TC Piramida ima prelepe posteljine, zavese i dekoracije! Obožavam da kupujem ovde

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kućna galanterija