O nama - KUĆNA DOSTAVA TAVERNA


Kućna dostava Taverna nudi Vam mogućnost da u omiljenoj hrani sada uživate i u udobnosti Vašeg doma. Naša osnovna delatnost je dostava pice i drugih specijaliteta koji se nalaze u našoj bogatoj ponudi. Sa željom da Vam ponudimo najkvalitetniju hranu, koristimo isključivo prirodne i uvek sveže namirnice, vrhunskog kvaliteta.

Posebno ističemo naš specijalitet, najbolje pice u gradu koje su Vam dostupne u dve veličine. Pored već dobro poznatih i popularnih ukusa pica, kao što su: Capriccosa, Napoli, Quattro Stagioni, Vesuvio, Vegetarijana, iz naše ponude posebno izdvajamo specijalitet kuće picu Taverna, koja se sastoji od dva testa. Takođe, moguća je i dostava pice koja je napravljena po želji kombinacijom Vaših omiljenih sastojaka.

Svim ljubiteljima italijanske kuhinje preporučujemo da probaju i druge naše specijalitete, kao što su paste, lazanje, taljatele i brusketi, koji će Vas oduševiti već pri prvom zalogaju. S obzirom da je doručak najvažniji obrok u toku dana, kod nas možete poručiti omlet sa šunkom i sirom, jaja sa slaninom, jaja sa šunkom, domaću lepinju sa kajmakom i pršutom, slane prženice sa feta sirom i šunkom, kao i slatke prženice sa voćnim sosom.

Dostava hrane na kućnu adresu moguća je i kada su u pitanju naše ukusne obrok salate, koje će Vam obezbediti neophodnu dozu vitamina i energije: Grčka, Cezar, Capreza, Losos, Zeleni mix Taverna. Za najslađi završetak Vašeg obroka, tu su naši dezerti: tiramisu, tart sa jabukama, torta.

Bez obzira na visinu porudžbine, kućna dostava pice i druge hrane je besplatna na teritoriji grada Inđije. Ukoliko porudžbina ne stigne do Vas u roku od 30 minuta, hrana se ne naplaćuje. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor sokova, piva i voda.

Najbrža kućna dostava pice u roku od 30 minuta
Besplatna dostava pice i drugih specijaliteta na teritoriji grada Inđije

Radno vreme:
radni dan i nedelja od 07-24h
petak i subota od 07-01:30h

Kućna dostava Taverna, Novosadska 13, Inđija

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Kućna dostava hrane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kućna dostava Taverna
  • Taverna kućna dostava hrane Inđija,
  • Taverna kućna dostava hrane radno vreme,
  • Kućna dostava Taverna kontakt telefon,
  • kućna dostava pice Indjija,
  • dostava pice na kunu adresu Inđija