Nanina Dostava Hrane

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - KUĆNA DOSTAVA HRANE NANAKAFANA


Kućna dostava hrane NanaKafana pruža Vam priliku da probate najlepše specijalitete domaće i internacionalne kuhinje na Vašoj adresi. Na našem meniju nalazi se kompletan asortiman iz restoranske ponude, od predjela do poslastica.

Vrsni kuvari restorana NanaKafana sa mnogo ljubavi i pažnje spremaju za Vas veliki izbor jela domaće i internacionalne kuhinje. Važno je naglasiti da se sva hrana iz naše ponude priprema od najkvalitetnijih i uvek svežih namirnica koje nabavljamo od proverenih dobavljača.

Kod nas možete poručiti raznovrsne omlete ili sendviče koji će Vam pružiti neophodnu energiju za ceo radni dan. Iz ponude kao specijalitet kuće izdvaja se Nana Burger napravljen od najkvalitetnijih sastojaka. Nadaleko smo čuveni i po odličnim ćevapima na koje smo posebno ponosni.

Ukoliko želite da probate nešto zaista zdravo i sveže predlažemo neku od mnogobrojnih obrok salata i potaže. Za najslađi završetak obroka, možete poručiti domaće slatke palačinke sa čokoladom ili karamelom.

Sa željom da našim komšijama iz Batajnice omogućimo da uživaju u svakom obroku obezbeđena je besplatna dostava hrane na teritoriji naselja. Po dogovoru, postoji i mogućnost dostave hrane u okolna mesta: Zemun polje, Ugrinovci, Banovci, Nova Pazova…, uz odgovarajuću nadoknadu.

Radno vreme:
svaki dan od 08-23h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: nanakafanaa
Instagram: @nanakafana

Kućna dostava hrane NanaKafana, Majora Zorana Radosavljevića 236, Batajnica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kućna dostava hrane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Nanina Dostava Hrane
  • Nana Kafana Dostava Hrane,
  • Dostava Hrane Zemun,
  • Nana Kafana Beograd,
  • Nanina Dostava Hrane,
  • Nana Kafana Dostava Hrane radno vreme