Dostava - Sandwich Bar

0.0 | 0 ocena
Ulica: Bulevar Despota Stefana 1a
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Dostava - Sandwich Bar
Mobilni: 060/

O nama

SANDWICH BAR


Novootvoreni SANDWICH BAR nastao je sa željom da svim Beograđanima ponudi prave i kvalitetne sendviče, u kojima mogu da uživaju uvek kada požele. Koliko puta Vam se dogodilo da dođete kući gladni i umorni od svakodnevnih obaveza, a sačeka Vas prazan frižider. Ne morate više da očajavate, jer sada je tu SANDWICH BAR dostava na kućnu adresu.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor sendviča koji će Vas oduševiti svojim raznovrsnim kombinacijama ukusa. Tajna uspeha našeg sendviča leži u činjenici da se sprema od najkvalitetnijeg suvog mesa, kao i uvek sveže kifle koja se pravi po originalnoj recepturi. Sve to možete upotpuniti nesvakidašnjim i egzotičnim namazima pripremljenim od vrhunskih namirnica i to pred Vašim očima.

Osim klasičnih sendviča sa šunkom, pečenicom, pršutom, čurećim i pilećim prsima, kućna dostava je moguća i kada je reč o našim premium sendvičima, među kojima se posebno izdvajaju: Bar sendvič, Despot, Parma Prosciutto, Vegetarijanski avokado, Kraba. A da posle naših vrhunskih sendviča ne ostanete žedni možete poručiti i neko od gaziranih pića, vodu, sveže sokove, ledeni čaj, jogurt ili mleko iz naše ponude.

Ukoliko uživate u tome da sami kombinujete ukuse, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor dodataka (šunka, ćureća prsa, pileća prsa, pečenica, pršuta, mocarela, gauda, čedar), namaza (od krabe, četiri vrste sira, gorgonzole, avokada, beli BBQ, BBQ, curry, domaći majonez i kečap), kao i besplatnih priloga (masline, iceberg salata, čeri paradajz, zelena i crvena paprika, crveni kupus i luk, rukola, sveži krastavac, lolo roso i lolo bianco).

Najpovoljnija dostava hrane na kućnu adresu nudi Vam mogućnost da u omiljenim ukusima sada uživate i u udobnosti Vašeg doma. Dovoljno je samo da nas pozovete i Vaš omiljeni sendvič stiže na željenu adresu, u najkraćem mogućem roku.

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak od 09-24h
petak – subota od 09-02h

SANDWICH BAR, Bulevar Despota Stefana 1a, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Dostava hrane Pile & Prase, Bulevar Kralja Aleksandra 144, Zvezdara, Beograd
  Dostava rostilja Svilaja, Dzordza Vasingtona bb, Stari grad, Beograd
  Dostava hrane Top burger, Kondina 1a, Stari grad, Beograd
  Dostava hrane Konoba Akustik, Cara Dušana 13, Dorćol, Stari grad, Beograd
  Dostava hrane Moj svet, Birčaninova 28b, Savski venac, Beograd
  Index House Sendvič i pasta bar, Francuska 37a, Stari grad, Beograd
  City King Dostava, Gavrila Principa 35, Savski venac, Beograd
  Dostava - Kineska hrana Mister Wang, Deligradska 3, Savski venac, Beograd
  Le Bistrot Francais - dostava hrane, Zmaj Jovina 11, Stari grad, Beograd