Krovni koferi su idealno resenje za duga putovanja. Kada krećemo na put, naročito na neku udaljeniju destinaciju, često zapremine prtljažnika (naročito modernih automobila) nisu dovoljne da ponesu gomilu stvari, od kojih su neke i kabaste, teške i sl.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti KROVNE KOFERE

Beograd

Thule Srbija
Tošin bunar 179
Novi Beograd Pozovi

Nabavite najkvalitetniju opremu za Vaš automobil, posetite specijalizovani Thule Shop Beograd. U ponudi naše radnje koja je jedna od najbolje opremljenih na svetu, očekuje Vas kompletan asortiman proizvoda renomiranog švedskog brenda Thule....
Pročitaj više

Pre 18 h poslednji put pozvana firma

Krovni koferi su idealno resenje za duga putovanja. Kada krećemo na put, naročito na neku udaljeniju destinaciju, često zapremine prtljažnika (naročito modernih automobila) nisu dovoljne da ponesu gomilu stvari, od kojih su neke i kabaste, teške i sl.

Dodatni prtljažnik uvek dobro dođe kao rešenje za ovakve situacije, a kada ga kupuju, vozači obično gledaju na njega kao na dugoročnu investiciju, koja vremenom, višestruko opravdava svoju cenu.

Krovni koferi za auto

Ako imate decu i putujete na more, možda tek onda uviđate koliko je vaš prtljažnik – gepek zapravo malih dimenzija za enormne količine stvari koje želite da ponesete sa sobom. Krovni koferi zapravo postoje unazad već nekoliko desetina godina, međutim, interesantno je da je u našoj zemlji tek od skoro počelo da se o njima misli kao o nephodnom delu auto opreme.

Oni se često nazivaju i zamenom za staromodne paktregere, a osnovna prednost im je u tome što se sav višak prtljaga pakuje na jedan veoma bezbedan i siguran način. Vaš auto će izgledati mnogo elegatnije i modernije kada imate krovni kofer za višak stvari.

Još jedna stavka je veoma važna a to je element uštede. Šta to znači? Svojom aerodinamikom oni doprinose manjoj potrošnji goriva, a to se naročito isplati ukoliko prelazite veliku kilometražu kada odlazite na odmor.

Krovni koferi za karavan

Između krovnih kofera postoje određene razlike, a one se ogledaju u načinu otvaranja a to može biti sa obe strane, samo sa leve ili samo sa desne; potom, razlika je u zapremini, materijalu izrade... Kada je reč o konstrukciji, većina krovnih kofera je veoma slična.

Kako ćete odabrati krovni kofer za auto zavisi pre svega od toga koliko dodatnog mesta je neophodno za vaš prtljag. Ono što je svakako dobar savet pre kupovine, jeste da proverite nosivost i zapreminu kofera, da bi on u potpunosti odgovarao vašim potrebama i zahtevima.

Krovni koferi za džip/SUV

Svaki krovni kofer ima bravu koja se zaključava, tako da je još jedna korisna preporuka vozačima da pre polaska na put dobro provere kako su montirali kofer na krov četvorotočkaša a zatim i da li su ga dobro zaključali.

Interesantno je da postoji još niz pravila kod krovnih kofera, kako bi on svoju ulogu „odradio“ najbolje što može – na primer, kada se pakuju stvari u krovni kofer, neophodno je da se obrati pažnja na raspored prtljaga. Zbog čega? Zato što, ako se pakuje nepravilno, i upakovane stvari imaju nepravilan raspored, to će voditi ka tome da prtljag poskakuje u koferu ili da se u njemu kreće dok vozite.

Krovni koferi za kola

Kao što smo videli iz celog teksta, kupovina krovnog kofera je veoma dobra investicija, koja se kroz niz godina višestruko vraća, čineći vaša putovanja mnogo lakšim, jer uz sebe imate sve što vam je potrebno, a što inače ne biste mogli poneti na drugi način.

Pri tome, vaš auto deluje elegantno i moderno, a ono što je najvažnije, prtljag koji se u njemu nalazi, sasvim je bezbedan. Naravno, ovo važi ukoliko se vodi računa o ispravnom montiranju kofera na krov auta i ako se isti zaključa, a stvari upakuju pravilno.

Krovni koferi – prodaja

Krovne kofere možete da pogledate na web prezentacijama firmi koje se bave njihovom prodajom. Artikli su predstavljeni kroz fotografije i kratke tekstualne opise koji govore o najznačajnijim karakteristikama proizvoda.

Krovni koferi – cena:

Cene krovnih kofera dosta variraju, pa se tako kreću od 20000 dinara, pa čak i preko 100 000 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst