Dodaj firmu

Krojačka radnja Bela vrana

Krojačka radnja Bela vrana iz Pančeva se bavi se izradom unikatnih modela ženske i muške odeće. Pored toga, radimo sve vrste prepravki na odeći. Pružamo usluge prepravki, skraćivanja, i sužavanja garderobe, zamene svih vrsta rajferšlusa i klizača, kao i ugradnje drikera, dugmeta za teksas, nitni i ringlica.
Pročitaj više

Toplička 25
Pančevo

Krojačka radnja Klot garderoba

Prepravke odeće, skraćivanje odeće, popravka rajfešlusa, šivenje po meri i druge krojačke usluge, specijalnost su Krojačke radnje Klot garderoba. Koja god od navedenih usluga da Vam je potrebna, posetite nas i poklonite poverenje veštim rukama naših majstora.
Pročitaj više

Vojvođanska 93
Pančevo

Krojačka radnja Puzzle fashion

Krojačka radnja Puzzle fashion iz Pančeva nudi svojim klijentima široki asortiman krojačkih usluga. Pretežno se bavimo šivenjem odeće, ali vršimo i sve vrste prepravki. Posetite nas i zablistajte u novom komadu odeće . Naše ljubazno osoblje će izaći u susret svim Vašim zahtevima.
Pročitaj više

Jadranska 52
Pančevo

Krojačka radnja Moj stil Rm

Vršimo prepravke svih tipova garderobe u različitim stilovima i veličinama. Naši stručni krojači će se potruditi da u svakom trenutku izgledate zadovoljno i srećno u odeći koju nosite. Prepravka odeće nije samo firma koja Vam omogućava da budete "u trendu" mi Vas definitivno ne etiketiramo na jednu vrstu stila, nosite šta želite, a mi ćemo se potruditi da "prepravimo" i ulepšamo vas stil.
Pročitaj više

Svetozara Miletića 83
Pančevo

Krojačka radnja Duška plus

Krojačka radnja Duška plus iz Pančeva je kompanija koja se bavi obradom tekstila, proizvodnjom radne odeće, pratećih aksesoara, izradom jastučnica i zavesa, popravkama odeće. Posedujemo savremenu opremu i višegodišnje iskustvo, koje je garant kvaliteta usluga!
Pročitaj više

Lava Tolstoja 41
Pančevo

Krojačka radnja Kid 93

Krojačka radnja Kid 93 iz Pančeva Vam nudi krojačke usluge kao što je šivenje garderobe od svih materijala, za dame i sgospodu, ali i prepravke Vaše omiljene garderobe. Posetite nas u Pančevu na adresi Boračka 30 i osvežite svoj garderober!
Pročitaj više

Boračka 30
Pančevo

Krojačka radnja Milionare

Krojačka radnja Milionare iz Pančeva svojim klijentima pruža usluge šivenja po meri, sve vrste korekcija i prepravki garderobe, otvaraju se okaste rupice na industrijskim mašinama, na sakoima, kaputima, zamena rajfešulsa, opremanje enterijera, šivenje jastučnica,zavesa i druge krojačke usluge.
Pročitaj više

Joakima Vujića 2l
Pančevo

Etno - krojačka radnja

Etno - krojačka radnja iz Pančeva se bavi šivenjem autentičnih Etno odevnih predmeta koji se retko mogu naći. Šijemo narode nošnje po narudžbini. Svoj posao radimo sa željom da očuvamo srpsku tradiciju, te izrađujemo narodne nošnje sa ljubavlju i entuzijazmom.
Pročitaj više

Vardarska 4
Pančevo

Krojačka radionica Bilja i Vesna

Krojačka radionica Bilja i Vesna iz Pančeva vrši usluge šivenja. Šijemo i prepravljamo trikotažu, laku konfekciju, tešku konfekciju i ugostiteljsku opremu. Naša mala radionica, je mala fabrika čiji tim zaposlenih spretno stvara nove komade odeće po narudžbini.
Pročitaj više

Moše Pijade 15
Pančevo

Krojačka radnja Biljana

Krojačka radnja Biljana iz Pančeva nudi usluge šivenja po meri i prepravke muške i ženske odeće. Pored toga, nudimo Vausluge kao što je šivenje drugih tekstilnih proizvoda, poput jastučnica, zavesa i sličnih Menjamo rajsferšluse i vršimo sitne popravke.
Pročitaj više

Kneza Mihaila Obrenovića 65
Pančevo

Krojačka radnja Ana

Krojačka radnja Ana iz Pančeva se bavi izradom unikatnih modela ženske i muške odeće. Pružamo usluge prepravki, skraćivanja, i sužavanja garderobe, zamene svih vrsta rajferšlusa i klizača, kao i ugradnje drikera, dugmeta za teksas, nitni i ringlica.
Pročitaj više

Ive Kurjačkog 67e
Pančevo

V & I krojačka radnja

V & I krojačka radnja iz Pančeva nudi različite krojačke usluge: prepravke po meri, popravke i šivenje po meri i korekcije odeće od trikotaže. Ukoliko želite da ostanete verni sopstvenom stilu, budete originalni nosite "komad" garderobe, namenjen Vama, naš tim Vam je na raspolaganju.
Pročitaj više

Borska 21
Pančevo

Krojačka radnja Božinova

Krojačka radnja Božinova iz Pančeva klijentima pruža usluge šivenja po meri, sve vrste korekcija i prepravki garderobe, otvaraju se okaste rupice na industrijskim mašinama, na sakoima, kaputima, zamena rajferšulsa i druge.
Pročitaj više

Jove Maksina 61
Pančevo

Krojačka radnja Mineda

Krojačka radnja Mineda šivenje garderobe po meri klijenta od donetih materijala. Izrađujemo i prepravljamo sve vrste odevnih predmeta, od bluze do kaputa, nezavisno od materijala. Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost, vrhunska izrada kao i mogućnost izlaženja u susret svakoj želji naših klijenata, karakteriše naše poslovanje.
Pročitaj više

Nemanjina 2
Pančevo

Krojačka radnja Keka

Krojačka radnja Keka iz Pančeva svojim mušterijama pruža sve krojačke usluge: krojenje, šivenje, modelovanje, popravke i prepravke odevnih predmeta. Ukoliko imate zamisao ili ideju o nekoj modnoj kreaciji obratite se nama! Mi ćemo tu Vašu zamisao pretvoriti u stvarnost!
Pročitaj više

Ruđera Boškovića 115
Pančevo

Krojačka radnja Srki

Krojačka radnja Srki iz Pančeva se bavi šivenjem i prepravkama odeće svih modela i materijala. Posetite nas i potrudićemo se da Vam sašijemo odelo iz snova! Zahvaljujući spretnosti i dugogodišnjem iskustvu,stekli smo veliki broj zadovoljnih korisnika naših usluga.
Pročitaj više

Knićaninova 59
Pančevo

Krojačka radnja Evo Lola

Krojačka radnja Evo Lola se bavi izradom i prepravkama unikatnih modela ženske i muške odeće. Radimo po narudžbini i naša misija je da Vaše želje pretočimo u stvarnost, te stvorimo savršeni komad odeće u kome ćete se osećati udobno, a istovremeno izgledati lepo.
Pročitaj više

Miloša Obrenovića 9 b
Pančevo

Krojačka radnja Dušanka

Krojačka radnja Dušanka iz Pančeva nudi sve vrste krojačkih usluga, uključujući: prepravke po meri, popravke i šivenje po meri, korekciju odeće od trikotaže, šivenja po narudžbini, zamene rajsferšlusa. Prepravku garderobe vršimo na svim vrstama materijala i modelima.
Pročitaj više

Lava Tolstoja 41
Pančevo

Krojačka radionica Inspirator

U našoj krojačkoj radionici obilje različitih materijala otvara mogućnosti krojenja mnogih delova odeće. Krojenje je vrsta zanata koja se bavi proizvodnjom, popravkom i prepravkom delova odeće. Krojačka radionica Inspirator iz Pančeva se bavi prepravkama, popravkama i šivenjem odeće po meri.
Pročitaj više

Petra Kočića 6/18
Pančevo
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
13.11.2020 14:02

Prijatna i veoma ljubazna gospodja!!! I naravno odlican majtor svog zanata, takodje nije skupa

Neregistrovan korisnik
29.10.2020 18:48

Najbolja usluga, cena i kvalitet za svaku preporuku

Neregistrovan korisnik
26.03.2020 14:28

Dal pravite maske i koliko su

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane