Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kristaloterapija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kristaloterapija

Kristali su lepi i čudesni, i kao takvi oduvek su interesovali ljude. Pored toga, tokom istorije, dodavana su im i neka naročita svojstva, kao što su zaštita od negativnih sila, razna magične moći i slično.

kristaloterapija

 

Potrebno je naglasiti da sve svetske religije na drugačiji način tumače ulogu kristala ali je važno da sve ka njima imaju pozitivan stav.

U našem tekstu možete da saznate sve o korišćenju kristala u procesu terapije, koje sve tehnike postoje, koja su značenja kristala i još mnoštvo korisnih i zanimljivih informacija.

Šta je kristaloterapija ili terapija kristala?

Kristali deluju tako što prerađuju razne vrste negativnih vibracija u pozitivne. Koriste se kod različitih stanja kao što su nesanica, mesečarenje, celokupno loše zdravstveno stanje bez poznatog uzroka, pri detoksikaciji organizma, kod uznemirenosti i različitih tenzija u okruženju...

Koje tehnike polaganja kristala postoje?

Polaganje kristala se drugačije naziva Crystal layout. Ovim putem, objedinjuje se moć koju imaju kristali. Terapija kristalima je poznata među ljudima već više od pet hiljada godina. U odnosu na problem koji imate, tretira se određena čakra.

To znači da se kristal koji odgovara toj čakri postavlja na energetski centar i ostavlja se tamo da stoji od pet do dvadeset pet minuta.

Koja su značenja kristala prema vrstama?

Vrsta kristala ima jako puno, a mi ćemo izdvojiti najvažnije i objasniti njihovo značenje:

-          Žad – privlači prijateljstvo i sreću

-          Ametist – umiruje, visoko duhovni kamen

-          Gorski kristal ili kvarc – podiže energetske nivoe, i smatra se univerzalnim čistačem

-          Opal – reguliše vodu

-          Rubin – pročišćava krv i limfu, a simbolizuje snagu, strast i ljubav

-          Roze kvarc je kamen ljubavi

-          Oniks – daje snagu i pospešuje spontanost

-          Mesečev kamen je kamen plodnosti i novih početaka

-          Lapiz Lazuli – jača ljubavne i prijateljske odnose i štiti od nadčulnih napada

-          Malahit – pomaže kod seksualnih problema

-          Jaspis – pospešuje vitalnost

-          Bodži kamenje ima moć da usaglasi žensku i mušku energiju

-          Ahat – dovodi u harmoniju telo, emocije i duh.

kristaloterapija cena

 

Da li je važno koje su boje kristali?

Bitno je koje boje je kamen, to jest, kristal, najviše iz razloga što svaki od njih drugačije deluje na energiju čoveka. Nije dobro da gomilamo kristale, niti da ih biramo nasumično, već da se dobro informišemo šta želimo uz njihovu pomoć da postignemo.

Na primer, u zavisnosti od čakri koriste se kristali različitih boja – grlena čakra – plavo kamenje; solarni pleksus – žuto kamenje; zemaljska čakra – tamni kristali; krunska čakra – belo plavičasti kristali; srčana čakra – ružičasto i zeleno kamenje...

Šta se sve može poboljšati terapijom kristala?

Kao što smo naveli u tekstu do sada, kristali su veoma moćni, i mogu dovesti do poboljšanja mnogih stanja i problema kod čoveka. Kristali deluju na glavobolje, mozak i nervni sistem, regulaciju hormona, bolesti očiju, reproduktivne organe, kosti i kožu, srčane tegobe, alergijske reakcije, imunitet, kičmenu moždinu, jetru i toksine, plodnost, regulaciju šećera, želudac, creva, astmu, štitnu žlezdu...

Da li postoje neželjena dejstva nakon terapije kristalima?

Terapija kristalima vam može puno pomoći, ali samo ukoliko se izvodi od strane stručnog lica. Postoje pravila koja bi trebalo poštovati, da bi se postigao boljitak u vašem stanju.

Iskustva nakon kristaloterapije

Interesantno je istaći da se ljudski mozak prema kristalima ponaša kao prema prijateljima, odnosno – to su pozitivne vibracije koje čovek prima. Kao i svaka osoba, i kamenje je neponovljivo, tako da će pravi odabir pomoći da se uspostavi harmonija i zdrav balans u organizmu.

Koja je cena tretmana kristaloterapije?

Cena kristala zavisi od njihove vrste i može se kretati od 800 do 10000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

02.10.2018
Dragana Misic

Kristaloterapija je metoda kod koje razliciti i specijalni Kristali deluju tako što prerađuju razne vrste negativnih vibracija u pozitivne. Koriste se kod različitih stanja kao što su nesanica, mesečarenje, celokupno loše zdravstveno stanje bez poznatog uzroka, pri detoksikaciji organizma, kod uznemirenosti i različitih tenzija u okruženju...

29.08.2017
Dusan Markovic

Mora kako god da okrenete da se kristaloterapija plati na jedan i vise nego kvalitetan nacin. Sve druge stvari su verovatno kako god da okrenete pre ili kasnije jedno veliki i cisto gubljenje vremena. Za ovo vam je ipak potreban neka kvalitetan slana soba.