Dodaj firmu

Margo Tekstil

5.0 | 1 ocena
Član 1 godinu
Nedostupno

Sleep Easy krevet za pse sadrži uklonjivu gornju navlaku koja je udobna s jedne strane, a vodootporna s druge. Poseduje izuzetnu snagu i izdržljivost i materijal kojim su napunjeni se sigurno neće gomilati ili postati grudvast ma koliko puta da su oprani.

Radimo ih u različitim dezenima, mogu se prilagoditi različitim enterijerima i održavaju vaš nameštaj suvim.

Gornja navlaka je uklonjiva i pogodna za često čišćenje, a baza je dizajnirana tako da možete čistiti fleke vlažnom krpom i uklanjati dlake.

Gornja navlaka i baza mogu se prati u mašini za veš (bez centrifuge) i sušiti u mašini za sušenje na niskoj temperaturi.

Gornja navlaka se lako može ukloniti povlačenjem čičak trake i može se koristiti kao zaštitna podloga za vaš nameštaj, jer je vodo-nepropusna sa donje strane.

Dugotrajna navlaka: gornja navlaka je izuzetno mekana i udobna, ali je isto tako i otporna na kidanje i prošivena sa čvrstim šavovima. Izdržljiv zatvarač olakšava otvaranje osnovne navlake i uklanjanje unutarnjeg sloja, radi pranja.

Elegantan dizajn: Dostupan u različitim bojama, minimalistički dizajn osigurava siguran, udoban prostor za vašeg psa, a da ne narušava enterijer vašeg doma.

Dimenzije: 100 x 70 x 15 cm

Težina: 4.0 kg

Šifra: 38
Kategorija: Tekstil Beograd
Podkategorija: Kreveti za pse i mačke Beograd
Objavljeno: 08.11.2021.
# ID Oglasa: 071589
Firma: Margo Tekstil
Website: www.margotekstil.com
Idi na vrh strane