Kuću bi trebalo bojama tako prilagoditi svom ukusu da se i zaista osećamo – kao kod kuće. Davno je prošlo vreme u belo okrečenih fasada, koje su u današnje vreme znak nemaštovitosti, sterilnosti, hladnoće... Dok tople boje fasade kuće svakako asociraju druge ljude da u takvoj kući žive pozitivni i veseli ljudi. Uticaj boja na ljudsku psihu nikako se ne sme zaboraviti.

Krečenje kuće – molerski radovi

Svoju kuću možete osvežiti zanimljivim kombinacijama i najrazličitijim bojama i nijansama. Neka boje donesu svakoj prostoriji ono što ona treba da bude: spavaća soba sa bojama koje asociraju na opuštenost i mir, spokoj; dečija soba, treba da podseća na bezbrižnost, veselost, razdraganost i razigranost; vaša kuhinja, trebalo bi da bude okrečena u takve boje da odaje toplotu, kutak u kome se okuplja porodica; dvevni boravak, trebalo bi da ostavi utisak na sve vaše goste koji budu dolazili, pa se potrudite da udahnete notu otmenosti i prefinjenosti.

Krečenje kuće – boje

Ekonomična varijanta za krečenje kuće je odabir poludisperzije ili EKO boje. Nasuprot njoj, disperzija je nešto skuplja varijanta, ali je to bolja boja jer je periva i lako se održava. Akrilne boje bi bile najbolji izbor, odlučite se za njih ukoliko želite tonove boja visokog sjaja.

Krečenje fasade kuće

Na fasadi mogu postojati različita oštećenja, jer nisu sve kuće nove. Sem toga, fasada je stalno izložena spoljnim uticajima, kiša, sneg, vetar, sunce... Naravno da sve te pojave ostavljaju tragove. Vaši odabrani moleri će najpre sanirati oštećenja koja na fasadi postoje. Potom će koristiti fasadnu boju i pigment za tu boju, ukoliko ne želite da fasada bude bela. Moler će fasadu vaše kuće očistiti, pa će potom naneti podlogu ili jako razređenu boju a zatim će još dva puta preći bojom.

Krečenje kuće – iskustva

Izabrani moleri će svojim kvalitetnim, brzim, pedantnim radom učiniti vašu kuću potpuno novom i drugačijom. I spolja i iznutra. Izbor boja i tehnike krečenja definiše i upotpunjuje vaš prostor u kome živite. Osećaj novog i osveženog prostora je neprocenjiv i nezamenljiv. 

Krečenje kuće – cene

Krečenje fasade kuće, od 12 do 15 evra po kvadratnom metru.

Krečenje poludisperzijom, od 2 do 2,5 evra po kvadratnom metru, krečenje akrilnim bojama, od 2,80 do 3, 50/m2, gletovanje i krečenje poludisperzijom, od 4,5 do 5,5 e/m2, dok za tu uslugu uz korišćenje akrilnih boja trebalo bi izdvojiti od 7 do 10 evra po kvadratnom metru. Impregniranje zidova, odnosno nanošenje podloge za krečenje, od 0,5 do 1,5 e/m2. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Krecenje kuce
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2017
Stojance Ristovski

Zapravo, koliko mi je samo poznato, nikada nije ono bilo nesto posebno skupo.

25.04.2017
Simona Vucinic

Po pravilu, svako krecenje kuce prvi put mora da se debelo plati. Drugacije to ne moze da funkcionise.

25.04.2017
Milen Jovanovic

Moze ono da se uradi bez nekih vecih problema. To je ono sto je dobra stvar.

28.03.2017
Marta Dencevic

Nije krecenje kuce bas toliko skupa stavka kao sto se mozda na prvi pogled cini.

14.03.2017
Filip Milutinovic

Sto se ovog krecenja tice, naravno da je pre ili kasnije kvalitet veoma bitan. Sve drugo je cisot gubljenje vremena.

22.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Licno mislim da je sto se krecenja kuce tice, za vas ono idealno resenje. Sve drugo je daleko bolje za sve vas.

06.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Osnovni problem je u tome sto ljudi misle kako je krecenje kuce nesto rutinsko ali zapravo je to daleko od istine.

25.01.2017
Nikolina Pantelic

Stvar je ipak u tome da ovo svakako ne biste trebali svakome da prepustite.

06.01.2017
Todor Markovic

krecenje kuce je ipak nesto sto je manje vise svima dostupno.

19.12.2016
Jana Stankovic

Moja porodica redovno jednom godisnje kreci kucu i to obicno radi kada se sprema slava.

01.12.2016
Janko Zivanovic

Ako pricamo o kvalitetnom krecenju kuce, veoma je vazno da to uradite na jedan pouzdan nacin u koji pre svega treba da imate puno poverenje. Ukoliko se opredelite za tako nesto sigurno se necete pokajati.

16.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju krecenja kuce, ubedljivo je najbolje da potrazite nekog iskusnog molera kao sto je primera radi moler Dragan.

25.10.2016
Petar Jankovic

Ni krecenje kuce nije vise toliko jefitno kao sto je nekada bilo. Pa to je prosto da poludis, na svakom koraku samo pare traze.

26.08.2016
Ivan Stojanovic

Moleks Stil je jedno od najpopularnijih mesta ove vrste u Beogradu. Ukoliko odlucite da ga posetite sigurno se necete pokajati.

22.07.2016
Marko Petrovic

Za one opet koji nemaju dovoljno vremena da se sami posvete krecenju kuce, mozda bi najbolje resenje bilo da platite nekog profesionalca kao primera radi molerske radove Moleks Stil. To su je mesto koje je poznato po svom profesionalizmu i odgovornom pristupu u radu.

24.06.2016
Dusan Markovic

Nekako sam pristalica za da sve sto cuvek moze da nauci i da uradi sam, treba tako da uradi. Ovo se posebno odnosi na krecenje, koji nije previse tezak a ni sto se tice znanja previse zahtevan posao.