Kontakt podaci za vašu firmu

Maestro Brend Muška Odela

  • 2
5.0 | 4 ocena
Muška odela za svaku priliku i svačiji džep - 25 godina iskustva - MAESTRO butici i krojačke radnje!...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 151/a lok 30 i 17
Beograd

Muška odela DI EN DŽI

  • 4
5.0 | 8 ocena
Butik muških odela DI EN DŽI nudi Vam veliki izbor odela za poslovne i svečane prilike, izrađenih od visokokvalitetnih materijala, modernog kroja u širokoj paleti boja…...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 149a,(lokal 23),Jurija Gagarina 151 a (lokal 16), Beograd
Beograd

Muška odela Mellany TUXEDO

  • 1
5.0 | 2 ocena
Nudimo Vam veliki izbor muških odela modernog kroja, izrađenih od najkvalitetnijih materijala za sve vrste poslovnih i svečanih prilika…...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 151a, (TC Piramida lok 56)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Svetlana Milosevic Svetlana Milosevic
Da li imate kravate sa staklicims
Miroslav Jagnjic
Muskarac sa kravatom uvek izgleda otmeno. Ukoliko se muskarci odlucite da kupite kravatu, treba da vodite racuna da vam se u potpunosti uklopi u odevnu kombinaciju. Cene su razlicite i do 2500 dinara sigurno se moze naci elegantna.
Ivana Petrovic
Da sam musko zaista bih vodila racuna o tome kako biram kravate. Zaista bih gledala da na nesto lice.
Petar Jankulovski
problem je pre svega u tome sto kako god da okrenete, kravate nisu ni malo jeftine.
Mihajlo Nastasovic
Sto se kravaa tice, pre ili kasnije cete sigurno doci do kvaliteta.
Stojance Ristovski
Po pravilu, sto se kravata tice, sigurno je kvalitet nesto sto cete kad tad upoznati. Za sve je narocito potrebno vreme.
Todor Markovic
Naravno da je po pitanju kravati, kvalitet nesto sto je i vise nego bitno. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni i nista vise od toga.
Milen Jovanovic
Po pravilu, sto se kravata tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Sto se njih tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno.
Filip Milutinovic
Sto se kravati tice, veoma je vazno da se na vreme uklope po pitanju dezena.
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, naravno da je po pitanju kravata, kvalite ti vise nego vazan. Nema sta tu ko vise oko toga da vas laze.
Mihajlo Nastasovic
Licno smatram da je vreme kravata u danasnje vreme odavno proslo. Mada, mozda mogu da se pronadju neke malo jefitnije varijante a da se opet dovoljno dobro uklope.
Lea Stankovic
Mislim da je realno ocekivati da je po pitanju kravata pozeljno da se opredelite za kvalitet. Oko neceg drugog vec ne morate da brinete.
Janko Zivanovic
Mislim da je po ovom pitanju samo realno da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Simona Vucinic
Ako mene pitate, najvaznije od svega je da samo kravatu uklopite sa odelom. Ako to budete uradili onda se sigurno necete pokajati.
Petar Jankovic
Kravate su ipak veoma bitan sastavni deo odece. To se narocito odnosi na cinjenicu ako govorimo o svecanoj odeci. Ako to tamo budete kupili, onda se sigurno necete pokajati.
Marta Dencevic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne kravate, samo treba da posetite radnju Zid 2. Tamo se definitivno mozete potpuno kompletirati i t po veoma povoljnim cenama.
Ljubinka Sreckovic
Neka dobra kravata je po meni zaista i vise nego idealno resenje, ukoliko se vec odlucite da posetite butik Matex posto u njemu zaista imaju i vse nege kvalitetne primerke.
Nikolina Pantelic
Ukoliko trazie da kupite veoma dobre i kvalitetne kravate, takva kravata treba da vam se u potpunosti uklopi uz odelo.
Jana Stankovic
Jao samo ljuid moji, koliko ima salo lepih kravata u butiku Indonezija. Pa to je prosto da skaces od srece.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne kravate, ondea je u svakom slucaju potrebno da izdvojite najmanje 500 dinara.
Marko Petrovic
Ukoliko plairate da kupite neku lepu i kvalitetnu kravatu, onda je definitivno najbolje resnje za vas da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Biljana Brankovic
Po meni kravata u svakomslucaju treba da bude sastavni deo neko odela. Ukoliko se odlucte da kupite kvalitetnu kravatu treba da budete spremni da izdvojite od 30 eura pa na vise.
Dusan Markovic
Po pitnju kravata se situacija u pogledu ukupne zastupljenosti u modi nije preterano promenila. U svakom slucaju, sada kravate generalno izgledaju nesto lepse. Nisu vise toliko siroke, vec su nesto uze i mogu poprilicno lepo da stoje.
Todor Markovic
Muskarac sa kravatom uvek izgleda otmeno. Ukoliko se muskarci odlucite da kupite kravatu, treba da vodite racuna da vam se u potpunosti uklopi u odevnu kombinaciju. Cene su razlicite i do 2500 dinara sigurno se moze naci elegantna.