Ili Boja farbara

  • 1
5.0 | 4 ocena

U farbari ILI BOJA Novi Sad očekuje Vas brzo i lako snabdevanje svim neophodnim materijalima za završne radove u građevinarstvu....
Pročitaj više

Jovana Cvijića 27
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Miodrag Kostic
Kraft boje su boje za unutrašnju upotrebu, vodorazredive sa antifungicidnim svojstvima. Mogu se primeniti na propisno pripremljene nove ili već ofarbane površine kao što su plafoni, zidovi, gips karton, beton, gipsane ploče... Njihova velika prednist je sto poseduju takav sastav, zahvaljujući kome se nanošenjem dobija izuzetno ravan završni sloj. Velika prednost je u tome što će ovakav sloj u potpunosti prekriti sve nepravilnosti podloge , ogrebotine, sitne pukotine, prepravke glet masom itd.
Todor Markovic
Kraft boje su definitivno jedne od najboljih boja koje postoje na nasem trzistu. One jesu mozda najskuplje ali se ipak definitivno isplate u svakom pogledu kupiti. Sa cenama takodje one mogu da se razlikuju.
Marta Dencevic
Ovo jesu malo skuplje boje ali se zato sigurno isplate.
Janko Zivanovic
Ukoliko po men nesto valja u celoj prici onda su to kraft boje. One su zaista nesto posebno i nesto sto bi trebalo da se dosta plati.
Ljubinka Sreckovic
Ako nesot valja u celoj prici, onda su to kraft boje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Petar Jankovic
Ove boje jesu skupe ali su zato i vise nego kvalitetne. Sve drugo je samo daleko losije resenje.
Nikolina Pantelic
Od drugara sam cuo da su ovo odlicne boje i da od njih ne postoji nista bolje.
Ivan Stojanovic
Sto se tice kraft boja, kvalitet je i vise nego vazan. Ukoliko se vec za njega odlcuite, sigurno je samo to da se pre ili kasnije nikako necete pokajati. Sve drugo je manje vazno ako mene pitate.
Jana Stankovic
Koliko je samo meni poznato, sve kraft boje su po pravilu boje koje su vrhunskog kvaliteta. Ukoliko se za to opredelite da uradite na taj nacin sigurno se necete pokajati.
Marko Petrovic
Nikada nisam koristio bas ove boje ali mi se nekako cini da su veoma dobre i mocne.
Biljana Brankovic
problem je zapravo u tome sto kraft boje uvek moraju nesto posebno da se plate. Tako da je od svega najvaznije da potrazite bas neko strucno mesto.
Dusan Markovic
Po pitanju kraft boja najbolje ali ubedljivo najbolje resnje eza vas uje da posetite farbaru Dejan na Vozdovcu u koju mozete da imate puno poverenje da cete dobiti najbolji moguci savet.