Ženske kožne jakne

Možda želite da imate street style izdanje kao devojke sa ulica Njujorka? Tada je najbolji način da to postignete da kupite fenomenalnu kožnu jaknu, koja je brendirana i u trendu. Mislite da je skupo? Znate šta – jeste, ali se isplati, sve do poslednjeg dinara, pošto nema novca za taj osećaj kada na nekom događaju svi prisutni ne mogu da skinu pogled sa vas i vašeg pažljivo biranog komada garderobe!

Prodaja ženskih kožnih jakni
Ako vas mrzi da lutate gradom, kompletnu ponudu ženskih kožnih jakni moguće je pogledati i online, na lepo osmišljenim prezentacijama butika. Prikazani su modeli u slici i reči, što bi značilo da ćete znati sve o karakteristikama modela, u kojim veličinama i bojama je kožna jakna dostupna, čak su prikazani i saveti kako da izmerite svoje delove tela da biste odabrali idealan broj i model za sebe.

Modeli ženskih kožnih jakni
Hajde da krenemo od klasične rokerice, koju svaka devojka treba da ima u garderoberu, bez obzira da li sluša rock ili ne, pa preko klasičnih kratkih, jakni srednje dužine, kožnih jakni sa krznom, pilotskih ženskih kožnih jakni... Izbor je zaista bogat i raznolik.

Pilotske ženske kožne jakne
Ovo je odevni predmet koji spada u kategoriju must have, jer ćete u ovakvom modelu delovati opasno, naročito ako se na nekom društvenom skupu pojavite sa svojom jačom polovinom, koji isto nosi pilotsku jaknu.

Ženske kožne jakne od teleće kože
Za kožnu jaknu je bitno da je meka, udobna, topla i prijatna za nošenje. Gotovo je nemoguće da je ne obučete tokom prolećnih i jesenjih dana, stoga obezbedite sebi jedan atraktivan model od teleće kože, jer to nešto što bi se podvelo pod „obavezno“.


Ženske kožne jakne od jagnjeće kože
Kožna jakna, ako vam idealno pristaje, može da zadivi i oduševi, odnosno, da ostavi bez daha, i vas same i ljude oko vas, zato što pleni originalnošću, atraktivnošću, a sve to važi ako se poslužite i nekim stajling trikovima.

Na primer, interesantno je da se obučete u crno od glave do pete, i takva kombinacija je neprolazna i uvek inspirativna!

Brendirane ženske kožne jakne
Interesantno je poneti žensku kožnu jaknu uz svilenu suknju i visoke potpetice, i verujte nam, nijedan muškarac neće moći da vam odoli! Jer, delovaćete opasno i ženstveno, u isto vreme. Stil koji je začinjen kožom uz visoke potpetice, čini vas unikatnom, daje na samopouzdanju, tako da toplo preporučujemo ovakav imidž, naravno, uz brendirane modele ženskih kožnih jakni.

Ženske kožne jakne sa krznom
Žene i krzno – uvek je bila kombinacija koja je odisala prefinjenošću, sofisticiranošću, elegancijom... Krzno se može pojaviti na kratkim i na dužim modelima, obično je oko vrata i na rukavima, tako da će ovaj model delovati u isto vreme elegantno i pružiće vam prijatan osećaj mekoće i topline.

Ženske kožne jakne – cena:
Cena kožnih jakni kreće se u rasponu od 6000 din. za kraće modele, sve do 44990 dinara za ženske kožne jakne sa krznom. Za popularne rokerice, treba izdvojiti oko 250 evra u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.
-35% Kožna jakna sa krznom

Kožna jakna sa krznom

Cena: 30000 din. 19500 din.
-36% Kožna jakna sa krznom

Kožna jakna sa krznom

Cena: 25000 din. 15900 din.
-40% Kožna jakna

Kožna jakna

Cena: 30000 din. 18000 din.
-20% Ženski mantil

Ženski mantil

Cena: 25000 din. 20000 din.
-40% Kožna jakna

Kožna jakna

Cena: 20000 din. 11900 din.
-16% Kožni mantil

Kožni mantil

Cena: 30000 din. 25000 din.
-40% Crvena kožna jakna

Crvena kožna jakna

Cena: 30000 din. 18000 din.
-40% Roze kožna jakna

Roze kožna jakna

Cena: 20000 din. 11900 din.
-40% Kožna jakna

Kožna jakna

Cena: 20000 din. 11900 din.
-40% Kožna jakna

Kožna jakna

Cena: 30000 din. 18000 din.
-36% Kožna jakna

Kožna jakna

Cena: 25000 din. 15900 din.
Anny Long "Unicorn London"

Anny Long "Unicorn London"

Cena: 26400 din.
Zenski prsluk

Zenski prsluk

Cena: 7200 din.
Pogledajte sve proizvode