Kožna jakna je nešto što je must have za svakog pravog frajera, i svi znamo koliko dobro oni izgledaju u njima u proleće ili u jesen, naročito ako se jakne pripare uz neke skupe, moderne farmerice.

Prodaja muških kožnih jakni

Pročitaj više

Kožna jakna je nešto što je must have za svakog pravog frajera, i svi znamo koliko dobro oni izgledaju u njima u proleće ili u jesen, naročito ako se jakne pripare uz neke skupe, moderne farmerice.

Prodaja muških kožnih jakni

Interesantno je to koliko kožna jakna ističe muževnost muškarca koji ju je obukao. Zbog toga bi trebalo da pažljivo birate modele koji vam najbolje pristaju, iz prostog razloga što nisu svi ljudi iste građe, a neko će poželeti dužu ili kraću jaknu, od ove ili one vrste kože, dakle – nije svejedno.Kožne jakne možete da pazarite u buticima koji su oglašeni na stranici na kojoj se upravo nalazite, a pre toga, moguće je pogledati njihove lepo osmišljene web prezentacije na kojima su modeli prikazani kroz fotografije i kratke tekstualne opise koji govore o karakteristikama predmeta.

Modeli muških kožnih jakni

Postoje zaista različiti modeli muških kožnih jakni, a to su: kratke jakne, klasične bajkerske jakne, kožne jakne dužeg kroja, jakne sa krznom oko vrata, pilotske kožne jakne, takozvane rokerice...

Pilotske muške kožne jakne

Još od vremena kada se prikazivao legendarni Top Gun, svi frajeri su želeli da poput Toma Kruza imaju pilotsku kožnu jaknu. Njihova popularnost ne jenjava, jer su uvek atraktivne i moderne, i skoro svakom muškarcu odlično stoje.

Muške kožne jakne od teleće kože

Naravno, kožnu jaknu ne možete da održavate sami, odnosno, moraćete da je odnesete u radnju za hemijsko čišćenje, nakon čega će ona povratiti svoj stari sjaj. Modeli od teleće kože su veoma zastupljeni i traženi, jer su meki i izuzetno prijatni za nošenje.

Muške kožne jakne od jagnjeće kože

Kožnu jaknu od jagnjeće kože bi obavezno trebalo imati u garderoberu, pošto je to veoma kvalitetan materijal, a na vama je samo da odaberete boju koju najviše preferirate i koja se uklapa uz ostatak vašeg outfita.

Brendirane muške kožne jakne

Za ovakve modele, iza kojih stoji potpis nekog poznatog modnog dizajnera, svakako da ćete morati da izdvojite više novca, ali zbog toga ćete biti zapaženi gde god da se pojavite i moći ćete da se pohvalite da ste uvek u trendu.

Muške kožne jakne sa krznom

Ovo su modeli koji su namenjeni za nešto hladnije jesenje dane, na prelasku u zimu, a vi ćete u njima delovati veoma mačo, tj. privlačno, muževno i atraktivno. U tom smislu možemo da spomenemo bomber jakne, koje ponovo na velika vrata ulaze u mušku modu. Najzastupljenije su jakne koje su izrađene od crne kože, međutim, ako više preferirate drugačije nijanse, budite hrabri da je ponesete.

Muške kožne jakne – cena:

Cena kožnih jakni kreće se u rasponu od 6000 din. za kraće modele, sve do 44990 dinara za muške kožne jakne sa krznom. Za popularne rokerice, treba izdvojiti oko 250 evra u proseku.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.